Anksiyete (endise bozuklugu)

Mesajı yazalı baya olmuş nasıl oldunuz ben de hiç iyi değilim bi ara evimde duramıyordum şimdi de zor duruyorum

İyiyim elhamdülillah ben hala ilaç kullanıyorum yani ilaçsız olmuyor bende.

Öncelikle geçmiş olsun. Anksiyete bozukluğu, psikiyatr ve psikolog iş birliği ile tedavi edilebilen bir rahatsızlıktır. Bu bozukluğun temelinde genellikle "kimse beni sevmiyor; değersizim" gibi çarpıtılmış düşünceler vardır. Genellikle depresyon eşlik eder.

Ayni şeyleri bende yaşıyorum. Bilhassa haberlerde izlediklerim ya da okuduklarim kadın cinayetleri falan çok etkiliyor izlemezsem bir süre sonra geçiyor bu anksiyete değil mi ? Yani kaza yapicam yada bıri gelecek silahla vuracak olayı falan başınız sağolsun bu arada

Evet bende de var , evham kaygı şüphe en ufak bir şey olsun aha birşey mi olucak diyorum ve o gün sanki olmusta başıma gelmiş gibi bı hale girjyorum , ellerim titriyor sonra ama şunu öğrendim o an nefes alıp vermeyi insan 10 dkka sonra rahatliyor

Merhaba arkadaşım aynı şey bende de var 2 buçuk yaşında bir oğlum var Allah'ım hepsini bağışlasın ben dualar sayesinde yendim bu rahatsızlığı arada bir geliyor özellikle sabah kalktığımda ama diyorum ki gelsin geldiği gibi gider kendi kendime konuşuyorum eee geldin ne diyosun falan ciddiye alırsan seninle kalır boşver gelsin geri gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…