- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
Merhaba, bana da 2 hafta önce aksiyete teşhisi kondu. Fulsac 20 mg ilaç kullanıyorum. Benim takıntılarım da ölümle alakalı. Hergün ölüm aklımda her an sevdiklerimi kaybedicekmişim gibi. En büyük korkum da kendi ölümüm, sanki ölünce gömülürken herşeyi hissedicekmişim gibi boğuluyo gibi oluyorum. Gerçekten bu hastalıktan kurtulan var mı?
Slm. Burdayiz :)Kızlarrr nerdesiniz? Nasılsınızzz?
Merhaba canım seninle daha öncede konuşmuştuk nasıl oldun neler yapıyorsun gelişme var mıKızlarrr nerdesiniz? Nasılsınızzz?
Gece oldu beni yine ruya korkusu sardi kizlarMerhaba canım seninle daha öncede konuşmuştuk nasıl oldun neler yapıyorsun gelişme var mı
Benide ölüm korkusuGece oldu beni yine ruya korkusu sardi kizlar
Ahh gunduzu ayri gecesi ayri Allah yardimcimiz olsunBenide ölüm korkusu
Selam:)Slm. Burdayiz :)
Mrb canım henüz birşey yaptığım söylenemez . Gelişme olması için sürekli uğraş bulmaya çalışıyorum ama hangi belirtinin üzerine gitsem bir diğeri baş gösteriyor hayırlısı bakalım :) sende durumlar nasıl ?Merhaba canım seninle daha öncede konuşmuştuk nasıl oldun neler yapıyorsun gelişme var mı
Iyi geceler kizlar durumlariniz nasil ?
Iyi geceler kizlar durumlariniz nasil ?
Geçmiş olsun arkadaşımBugün merkeze gidip geldik, 80 km git 80 km gel bir de halledilcek işlerimiz çoktu mecburen gittik. Yorgunluk migrenimi tetikledi eve nasıl geldim sormayınanksiyete her gün her an hayatımın bir parçası zaten, ayrılamadı gitti benden
sağol arkadaşımm :)Geçmiş olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?