- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
Benim ayni arkadaşım henüz tedaviye baslamadigim için bi değişiklik yoksağol arkadaşımm :)
Sizler nasılsınız bugün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ayni arkadaşım henüz tedaviye baslamadigim için bi değişiklik yoksağol arkadaşımm :)
Sizler nasılsınız bugün?
Canımız sağolsun arkadaşım, tedaviyle de iyi hissediyoruz ama keşke birimiz çıksa da tamamen geçti dese dimi :) ben bugün k.doğum dr.unun verdiği ilaçlara başladım. Sersem gibiyim, o kadar cok yan etkisi varki. İlk başta okumadım etkilenmeyim diye. Ama bu ağırlık geçmeyince bi baktım netten kullananların yorumlarına... içmemeye karar verdim direkt :sBenim ayni arkadaşım henüz tedaviye baslamadigim için bi değişiklik yok
O zaman en kisa surede dr bildir olmadı ilaç değişikliği yapsin demekki bunyen hassas benim maşallah hic ilaca tepki vermiyo zanax uyutur sersemletir dedimisti bana dr ve eczacı bi ictim sevine sevine gram etki etmedi :)Canımız sağolsun arkadaşım, tedaviyle de iyi hissediyoruz ama keşke birimiz çıksa da tamamen geçti dese dimi :) ben bugün k.doğum dr.unun verdiği ilaçlara başladım. Sersem gibiyim, o kadar cok yan etkisi varki. İlk başta okumadım etkilenmeyim diye. Ama bu ağırlık geçmeyince bi baktım netten kullananların yorumlarına... içmemeye karar verdim direkt :s
Etkiler hemen hemen herkeste aynı, bendeki hafif bile kalır orda yazılanlara rağmen :) ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum etkilerini fazla yaşadığımda. Bende korkudan içememiştim o ilacı :))O zaman en kisa surede dr bildir olmadı ilaç değişikliği yapsin demekki bunyen hassas benim maşallah hic ilaca tepki vermiyo zanax uyutur sersemletir dedimisti bana dr ve eczacı bi ictim sevine sevine gram etki etmedi :)
Bu ikinci dr. Kendi dr.um göreve gitmiş yerine şimdiki dr bakıyodu. Az bi enfeksiyon kalmış bu yüzden tekrar ilaç yazdı. Ama sersem de değil mal gibi kalıyorum ya :)) zaten paniğim, huzursuzluk depresyon ve ruhsal çöküntü yaratıyomuş. Gel de kullan :) şuanki huzurluğumu görsennn ağlıcam resmen :))Bana dr düzenli tedaviyle geçebileceğini soylemisti ve dr cok onemli ben once bi kadin dr gidiyodum sonra o yoktu o ara Diğer dr verdiler o daha iyi geldi daha bilgili gibi
Bencede kullanma bi daha madem öyle sende baya bi ağır yan etki yapmış yenimi için bende şimdi annem prozoc diye bi ilacindan içtim anlik etki edermi diye ama banamisin demedi sakinlestirsin diye icmistimEtkiler hemen hemen herkeste aynı, bendeki hafif bile kalır orda yazılanlara rağmen :) ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum etkilerini fazla yaşadığımda. Bende korkudan içememiştim o ilacı :))
Bu ikinci dr. Kendi dr.um göreve gitmiş yerine şimdiki dr bakıyodu. Az bi enfeksiyon kalmış bu yüzden tekrar ilaç yazdı. Ama sersem de değil mal gibi kalıyorum ya :)) zaten paniğim, huzursuzluk depresyon ve ruhsal çöküntü yaratıyomuş. Gel de kullan :) şuanki huzurluğumu görsennn ağlıcam resmen :))
Ne gibi bi panik var su anda.Saat 21.30 felandı içtiğimfe, bir saat sonra mayışıyosun zaten kılını kıpırdatcak hal kalmıyo, biri kalk dese patlıcak gibi oluyosun sonra yavaş yavaş geçiyo, iyiyim biraz :) bu kez de panik tavan yaptı orası ayrı
Kız öyle kafana göre almasaydın ilaçları, bişey olmuyo deme Allah korusun olmasın zaten ama tedbiri elden bırakma :)
Sağol canim.Geçmiş olsun canım.
Şuan kalbimi dinlemekten alamıyorum kendimi, az attı çok attı diye saçmalıyorum yaaz önce gözümü zor açıyodum ilaç yüzünden, şimdi yan etkileri okudugumdan beri nasıl uyucam diye düşünüyorum. Göğsümün üstünde hissettiğim anlık ağrılarda cabası :)
Su an dikkatini oraya vermemeye çalış bakalım basarabilcenmi :) stresten öyle gibi geliyo bişey olmucak korkma rahat ol ilac etkisi zaten 4 saat icinde gectiBende öyleyim, eşime bahsettiğim an kafana takıyosun vs vs vs başlıyo :) aynı bende şuan kalbim tekledi diye nabzıma bakıyorum hemen ya, sanki göğsümde bir ağırlık varda nefes alamıcakmışım gibiyim. Saydıkça çoğalıyo belirtilerim, dikkatimin onlarda olduğunu nasılda biliyolar![]()
Eee kızlar ne var yok bakalım
İyiyim diyen varmı
Geçmiş olsun cnm, ben yaklaşık 1 aydır o şekildeyim. Ayrıca çenemin sol altında da bir acı var. Kbb ye gösterdim lenf bezi şişmiş boğazda bişey yok dedi yolladı. Geçmeuince aile hekimine gittim o da aynısını dedi yolladı. Geçen hafta yine gittim çünkğ acı mahvetti beni, ilaç yazmayı seven bi dr var 2şer kutu yazar hemen. Ona denk grldim farenjit dedi 2 antibiyotik 2 soğuk algınlıgı ilacı, fısfıs damla ne varsa yazmıs :)) içmedim de almadım da.. arada bi yokluyo geçiyo üstünde durmazsamBoğazımda bir ağrı acı ve kıruluk hissi var canımı çok sıkıyor
Yani buda psikolojik mi canım grip gibi değilim zatenGeçmiş olsun cnm, ben yaklaşık 1 aydır o şekildeyim. Ayrıca çenemin sol altında da bir acı var. Kbb ye gösterdim lenf bezi şişmiş boğazda bişey yok dedi yolladı. Geçmeuince aile hekimine gittim o da aynısını dedi yolladı. Geçen hafta yine gittim çünkğ acı mahvetti beni, ilaç yazmayı seven bi dr var 2şer kutu yazar hemen. Ona denk grldim farenjit dedi 2 antibiyotik 2 soğuk algınlıgı ilacı, fısfıs damla ne varsa yazmıs :)) içmedim de almadım da.. arada bi yokluyo geçiyo üstünde durmazsam