06 ankara 06 merhaba .sürekli gidiyorsanız belkide karşılaştık sizinle reina kaför de. çok nezih ve çok cici bir ortamı var. bizde eşimin tayini dolayısıyla burdayız artık . çok kuaför aradım ama sonunda istediğim gibi bir yer buldum. işletmecisi bayan olunca herşey daha ince detayına kadar düşünülmüş tabiki. kapalı bayanlar için yer düşünmesi ve bayan eleman çalıştırması ince bir detay . yaşamkentte bulmak zordu. bende kesinlikle tavsiye ederim. ben aynı zamanda lazer epilasyon yaptıryorum güzellik bölümünde . tüm hizmetlerinde oldğ gibi epilasyon konusundada başarılı. fiyatlarıda oldkça uygun.
Ankarada doğup büyüdüm.küçük bir sahil kasabasına evlendim geldim.11 yıl oldu alıştımmı pek öyle sanmıyorum.biraz soğukkanlı bir insanım.herkes beni tanısın bilsin istemem.girdiğim her dükkan her mağazada tezgahtar satıcı yada tanıdık müşteri olsun istemem.herkes le tanıdık bildik olmak hiç alışamadığım bişey.gidecek gezecek sosyal hayat yok.AVM ,sinema, tiyatro, müze v.b seylerin hiç biri yok.anlayacağınız şehir olsunda neresi olursa olursa olsun durumundayım.ankaraya gelince...boğazım düğümleniyor.her yarıyıl tatilinde kar yağsa diye bekliyorum gitmeden.trafik derdi yok deniz kirliliği yok,hava kirliliği yok.buranın sıcağından kavrulmaktansa ankaranın soğuğunda donmayı tercih ederim.ankaranın simiti nerde var ya.simit hasreti bile çekiyoruz.
GElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.
tatlım bende ankaraya gittim sadece 2 hafta kaldım inanmicaksın ama kafayı yrmek üzereydim ... kimse yanlış anlamasın ama insanları duvar gibi geldi soguktular ...bilmiyorm daha fazla kalırsam belki cana yakın birilerini bulurdumama kaldığım sürece bulmadıme tabi sen gelin olarak gitmişsin alışırsın diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
Ankara'dan nefret eden bir kocam olduğu icin bütün salvolarım kuvvetliAdam 3 yıldır ömrümü yedi bitirdi
Yolda herkese sarıla sarıla gezerim de tecavüz falan ederler diye korkuyorum
Değil değil. Herkesin bakış acısı farklı.
Ben de Ankara'ya pek alışamadım konu sahibi gibi. 3 sene önce kadar İzmir'den buraya taşındık. Ben hiç istemedim taşınmayı ve zaten tüm akrabalarımız, tüm çocukluk arkadaşlarım hepsi İzmir'de kaldı.
İnsan büyüdükçe taşınmak ve yeni bir şehre adapte olmak zor oluyor.
Bugün hala alışamadım ve pek de sevmiyorum burayı. Ancak Ankara'yi kabullendim ve artık burada olduğum için isyan etmiyorum; bir şekilde buradaki hayata ayak uydurmaya çalışıyorum. İlk geldiğim yaz üniversiteden yeni mezun olmuştum ve ailenin tamamı zaten çoktan buraya taşınmıştı. O yaz valizimi hiç boşaltmadım her an çıkıp gidecekmişim gibi. Uzunca bir zaman her köşeyi döndüğümde karşıma deniz çıkacakmış gibi geliyordu. Deniz yok tabi buralarda..her yer bol bol AVM.
Hep eleştirdim ama bir de şöyle de bir gerçek var; buradaki işime tapıyorum ve bu işi ancak burada Ankara'da yapabilirim. Bugün İzmir'e dönüyoruz deseler ben dönmem, dönemem. Yani 3 yıl sonra böyle garip bir bağ var Ankara'yla aramda.
Eminim siz de bir süre sonra Ankara'yi ve Ankara'da olmayı kabullenirsiniz.
Kuaför sorununu ben de yaşıyorum. Bir türlü orta karar bir kuaför bulamadım. 3 liraya da fön çektirdim 35 lirayada...Ya çok pahalılar ya da çok ucuz bulucam inşallah orta yolunu.
ankara gerçekten donuk, mat ve gri bir şehir. (ağaçlardan bahsetmiyorum)
gençler bile gülmüyor ya, olabilir mi böyle bir şey.
kızılayda starbucksta oturduk, gelene geçene bakıyoruz arkadaşımla, gülüyoruz falan. dik dik bakıyor insanlar gülüyoruz diye. yan masamızdaki bayan bize "siz ankaralı değilsiniz dimi" dedi, şaşırdık.
asla sevemedim sevemem de.
sizde kesin istanbuldasınızdır sevmediyseniz gelmessiniz bida :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?