sen ev almışsın ama komşu alamamışsın demek
bizim binaya gel anacım anahtarını bana gözün arkada kalmadan emanet edebilirsin,ha tabi bende diğer yedeğimi sana bırakırım
Keşke böyle komşularım olsa...eşim askerdeydi,haftaya dönüyor.ben de ailemde kalıyordum.yarın Ankara'ya dönüyorum.sırf bu soğuk insanlar yüzünden dönesim yok. Burada evimiz yol geçen hanı gibi,her gün bir komşu kapımızı çalar.orada kimsem yok, inşallah ileride taşınırız ve sıcak kanlı komşulara denk gelirim.
Ben duvar gibi değilim
ankara gerçekten donuk, mat ve gri bir şehir. (ağaçlardan bahsetmiyorum)
gençler bile gülmüyor ya, olabilir mi böyle bir şey.
kızılayda starbucksta oturduk, gelene geçene bakıyoruz arkadaşımla, gülüyoruz falan. dik dik bakıyor insanlar gülüyoruz diye. yan masamızdaki bayan bize "siz ankaralı değilsiniz dimi" dedi, şaşırdık.
asla sevemedim sevemem de.
kızılay gibi bi er bütün il.e merkezlerinden gelen v.s insan toplulugundan oluşan bi yer bi ankaralı olarak mecbur kalmadıgım sürece ugramadıgım bi yerr :)
Bu şehirde alışverişten başka ne yapılır lütfen biri bana anlatsın. Sakın yanlış anlamayın cidden soruyorum. Eşimin tayini dolayısı ile taşındık 2 hafta oldu evden bile doğru düzgün çıkmak istemiyorum.
Daha önce 6 sene izmirde 2 sene istanbul'da yaşadım. Açıkçası Ankara pek sarmadı. Her yer çok kalabalık, İstanbul'dan tabi ki alışığım ama burada inanılmaz bir insan trafiği var. Haftasonları cafeler tıklım tıklım; yol da yürürken kaç defa omuz atıldığını sayamadım.Karşıdan karşıya geçerken 100 kişi ile birlikte geçmek, insanların bağıra bağıra konuşması, yürüyen merdivenlerde gayet rahat bir şekilde her iki tarafta da durup yürüyenlere izin vermemeleri...İlginç bir şehir...
Bu şehirde sosyal aktivite olarak yapabileceğim, önerebileceğiniz mekanlar var mı? Fotoğraf , dans, yoga araştrıyorum fakat hangi mekanı internetten kontrol etsem kötü yorumlar yapılmış, önerilere ihtiyacım var...
semt değiştirin
ne kadar oldu yerleşeli.. ankarada değil sorunGElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.
arkadaşlar ,sitemizde reklam ve telefon numarasını vermek yasaktır. bunu dikkate alınız.
arkadaşlar ,sitemizde reklam ve telefon numarasını vermek yasaktır. bunu dikkate alınız.[
bende antalyaya alışadım canım daha doğrusu apartmana alışamadım 3 aydır bi kapıyı calan olmazmı yaGElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?