GElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.
GElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.
ben ankaralıyım ve benim en güzel zamanlarım ankarada geçti,şimdi daha küçük bir şehre gelin geldim.
çok şanslısın,şükret.
zamanla alışırsın.
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama demetevler metrosunun yanında A-Z güzellik salonu var.
bayan çalışıyor,erkek giremiyor.hem işini güzel yapar hem hoşsohbettir.tavsiye ederim.
arkadaşlık ilişkileri hep çok zayıf demek
koca şehirdeki insanları hemen çözdün yani
hiç sandıın gibi değil senin ilişkilerinin kötü olmasında ankaranın suçu ne
Çok teşekkür ederim.ORAN da oturuyorum ben.Bulamazsın burda dediler.İlk defa birisi yardım etti :)Çook mutlu oldummm
Ankarada milyonlarca kişi yaşıyor,genelleme yapmayın.
Henüz alışamamış olabiliirsiniz ama İstanbul,Ankara gibi şehirlere alışmak küçük şehirlere alışmaktan daha kolay olur merak etmeyin.Benim en güzel anılarım ve arkadaşlıklarım Ankara da olmuştur.
Oran' da oturuyorsanız bulmanız oldukça olası.Birçok kuaför var çünkü, biraz Köroğlu ya da Yıldız tarafına geçtiğinizde dizi dizi hepsi ve çoğu iyi kuaförlerdir.Saç konusuna bir şey diyemeyeceğim ben de saçımı erkek kuaförün yapması taraftırıyımdır, ama neredeyse bütün kuaförlerde çalışan hanım elemanlar var ağda, manikür, vs işler için.
Birçok yerde saç da yapıyorlar.Gittiğiniz yerde bunu rica edebilirsiniz.
mesaj tekrarı...........
Bu kadar kötü dille mesaj yazmanıZI gerektirecek ne oldu acaba.YAzık ki anlayışınıZI kaybetmişsiniz.İlişkilerim kötü değildir.Tabi ama beni tanımadığınız için kendimi de burda savunmayacağım.Yorumunuz için de yine de teşekkür ediyorum...
Keşke tanımadan kişiliğime saldırıda bulunmasaydınız :) Ya da bu şekilde yorum yapmasaydınız...
Keşke tanımadan kişiliğime saldırıda bulunmasaydınız :) Ya da bu şekilde yorum yapmasaydınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?