Ankara'ya alışamadım ....

israisra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
80
2
98
GElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.

Ankara'nın neresinde oturuyorsunuz?Diğer konularda size tamamen katılıyorum ama erkek kuaför derken neyi kastettiğinizi anlamadım.Sadece saç içinmi yoksa özel konular için mi?

evet öyle malesef. büyükşehirler böyle genelde. kafa dengi bir komşu bulursan şanslısın.

Ankarada milyonlarca kişi yaşıyor,genelleme yapmayın.

Henüz alışamamış olabiliirsiniz ama İstanbul,Ankara gibi şehirlere alışmak küçük şehirlere alışmaktan daha kolay olur merak etmeyin.Benim en güzel anılarım ve arkadaşlıklarım Ankara da olmuştur.

Erkek kuaför he zaman bayan kuaförden iyidir.
Çünkü bayan kuaför müşteriyi kıskanır en kötüsü olsun diye uğraşır.
Erkek kuaför ise kıskanmaz aksine en güzeli olsun diye uğraşır.

Bu arada bayan kuaförler alınmasın gerçek böyle

Büyük şehirlere alışmak her zaman sıkıntıdır ama Ankara İstanbul'a göre bir nebze iyidir.
...

Son düzenleme:
ben ankaralıyım ve benim en güzel zamanlarım ankarada geçti,şimdi daha küçük bir şehre gelin geldim.

çok şanslısın,şükret.

zamanla alışırsın.

nerede oturuyorsun bilmiyorum ama demetevler metrosunun yanında A-Z güzellik salonu var.

bayan çalışıyor,erkek giremiyor.hem işini güzel yapar hem hoşsohbettir.tavsiye ederim.

arkadaşlık ilişkileri hep çok zayıf demek
koca şehirdeki insanları hemen çözdün yani
hiç sandıın gibi değil senin ilişkilerinin kötü olmasında ankaranın suçu ne

Çok teşekkür ederim.ORAN da oturuyorum ben.Bulamazsın burda dediler.İlk defa birisi yardım etti :)Çook mutlu oldummm

offff offfff o beğenmediğiniz ankaraya ne hasretler var bir bilseniz
alışırsınız.

arkadaşlık ilişkileri hep çok zayıf demek
koca şehirdeki insanları hemen çözdün yani
hiç sandıın gibi değil senin ilişkilerinin kötü olmasında ankaranın suçu ne

Bu kadar kötü dille mesaj yazmanıZI gerektirecek ne oldu acaba.YAzık ki anlayışınıZI kaybetmişsiniz.İlişkilerim kötü değildir.Tabi ama beni tanımadığınız için kendimi de burda savunmayacağım.Yorumunuz için de yine de teşekkür ediyorum...

Çok teşekkür ederim.ORAN da oturuyorum ben.Bulamazsın burda dediler.İlk defa birisi yardım etti :)Çook mutlu oldummm

Oran' da oturuyorsanız bulmanız oldukça olası.Birçok kuaför var çünkü, biraz Köroğlu ya da Yıldız tarafına geçtiğinizde dizi dizi hepsi ve çoğu iyi kuaförlerdir.Saç konusuna bir şey diyemeyeceğim ben de saçımı erkek kuaförün yapması taraftırıyımdır, ama neredeyse bütün kuaförlerde çalışan hanım elemanlar var ağda, manikür, vs işler için.
Birçok yerde saç da yapıyorlar.Gittiğiniz yerde bunu rica edebilirsiniz.

HAklısınız genellememek lazım.Ama sanırım alışmakta zorlandım ve inşallah dediğiniz gibi olur :)

Evet Yıldızda gördük kuaförleri eşimle tek tek girdik ama girdiklerimizin hepsi erkekti. Hiç gitmedim ben erkek bi kuaföre rahat olamam sanırım.O yüzden de bi bayan kuaförçok iyi olur:)

büyük şehirlerde de,küçük ilçelerde de yaşadım senelerce.her tarafa kolay uyum sağladım.her gittiğim yerden hala görüştüğüm arkadaşlarım var.biraz kişilik yapısıyla alakalı galiba
ayrıca bende ankaralıyım

mesaj tekrarı...........

Son düzenleme:

yorumumu beğenmedin diye anlayışsız demeye hakkın yok haddini bilmesen sadece ank insanıyla değil kimseyle anlaşamazsın
gereksiz bir ukalalık sezdim sende anlayışsız demiş işine gelmeyince çok bildim havaları anlıyorum

Son düzenleme:
Ben de Ankara'ya pek alışamadım konu sahibi gibi. 3 sene önce kadar İzmir'den buraya taşındık. Ben hiç istemedim taşınmayı ve zaten tüm akrabalarımız, tüm çocukluk arkadaşlarım hepsi İzmir'de kaldı.
İnsan büyüdükçe taşınmak ve yeni bir şehre adapte olmak zor oluyor.
Bugün hala alışamadım ve pek de sevmiyorum burayı. Ancak Ankara'yi kabullendim ve artık burada olduğum için isyan etmiyorum; bir şekilde buradaki hayata ayak uydurmaya çalışıyorum. İlk geldiğim yaz üniversiteden yeni mezun olmuştum ve ailenin tamamı zaten çoktan buraya taşınmıştı. O yaz valizimi hiç boşaltmadım her an çıkıp gidecekmişim gibi. Uzunca bir zaman her köşeyi döndüğümde karşıma deniz çıkacakmış gibi geliyordu. Deniz yok tabi buralarda..her yer bol bol AVM.
Hep eleştirdim ama bir de şöyle de bir gerçek var; buradaki işime tapıyorum ve bu işi ancak burada Ankara'da yapabilirim. Bugün İzmir'e dönüyoruz deseler ben dönmem, dönemem. Yani 3 yıl sonra böyle garip bir bağ var Ankara'yla aramda.
Eminim siz de bir süre sonra Ankara'yi ve Ankara'da olmayı kabullenirsiniz.
Kuaför sorununu ben de yaşıyorum. Bir türlü orta karar bir kuaför bulamadım. 3 liraya da fön çektirdim 35 lirayada... Ya çok pahalılar ya da çok ucuz bulucam inşallah orta yolunu.

Keşke tanımadan kişiliğime saldırıda bulunmasaydınız :) Ya da bu şekilde yorum yapmasaydınız...

neden her sözü kişiliğinize saldırı olarak yorumluyorsunuz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…