Ben de Ankara'ya pek alışamadım konu sahibi gibi. 3 sene önce kadar İzmir'den buraya taşındık. Ben hiç istemedim taşınmayı ve zaten tüm akrabalarımız, tüm çocukluk arkadaşlarım hepsi İzmir'de kaldı.
İnsan büyüdükçe taşınmak ve yeni bir şehre adapte olmak zor oluyor.
Bugün hala alışamadım ve pek de sevmiyorum burayı. Ancak Ankara'yi kabullendim ve artık burada olduğum için isyan etmiyorum; bir şekilde buradaki hayata ayak uydurmaya çalışıyorum. İlk geldiğim yaz üniversiteden yeni mezun olmuştum ve ailenin tamamı zaten çoktan buraya taşınmıştı. O yaz valizimi hiç boşaltmadım her an çıkıp gidecekmişim gibi. Uzunca bir zaman her köşeyi döndüğümde karşıma deniz çıkacakmış gibi geliyordu. Deniz yok tabi buralarda..her yer bol bol AVM.
Hep eleştirdim ama bir de şöyle de bir gerçek var; buradaki işime tapıyorum ve bu işi ancak burada Ankara'da yapabilirim. Bugün İzmir'e dönüyoruz deseler ben dönmem, dönemem. Yani 3 yıl sonra böyle garip bir bağ var Ankara'yla aramda.
Eminim siz de bir süre sonra Ankara'yi ve Ankara'da olmayı kabullenirsiniz.
Kuaför sorununu ben de yaşıyorum. Bir türlü orta karar bir kuaför bulamadım. 3 liraya da fön çektirdim 35 lirayada...

Ya çok pahalılar ya da çok ucuz bulucam inşallah orta yolunu.