Ankara'ya alışamadım ....

06 ankara 06 merhaba .sürekli gidiyorsanız belkide karşılaştık sizinle reina kaför de. çok nezih ve çok cici bir ortamı var. bizde eşimin tayini dolayısıyla burdayız artık . çok kuaför aradım ama sonunda istediğim gibi bir yer buldum. işletmecisi bayan olunca herşey daha ince detayına kadar düşünülmüş tabiki. kapalı bayanlar için yer düşünmesi ve bayan eleman çalıştırması ince bir detay . yaşamkentte bulmak zordu. bende kesinlikle tavsiye ederim. ben aynı zamanda lazer epilasyon yaptıryorum güzellik bölümünde . tüm hizmetlerinde oldğ gibi epilasyon konusundada başarılı. fiyatlarıda oldkça uygun.

06 ankara 06 merhaba .sürekli gidiyorsanız belkide karşılaştık sizinle reina kaför de. çok nezih ve çok cici bir ortamı var. bizde eşimin tayini dolayısıyla burdayız artık . çok kuaför aradım ama sonunda istediğim gibi bir yer buldum. işletmecisi bayan olunca herşey daha ince detayına kadar düşünülmüş tabiki. kapalı bayanlar için yer düşünmesi ve bayan eleman çalıştırması ince bir detay . yaşamkentte bulmak zordu. bende kesinlikle tavsiye ederim. ben aynı zamanda lazer epilasyon yaptıryorum güzellik bölümünde . tüm hizmetlerinde oldğ gibi epilasyon konusundada başarılı. fiyatlarıda oldkça uygun.

bende yaşamkentteyim . geçen yıl eş durumundan geldim . çok zorlandım kuaför konusunda. ama reina kuaförde karar kıldım. dediğin gibi herşey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. kuaför değil sanki cafe. türk kahvesi ikramlarına bayıldım. çok hoş bir sunum. ilknur hanım sahibi. bende senin gibi lazer epilasyon yaptırıyorm. 5. seansım ama bitti gibi artık biz 9 kişi almıştık indirimde yapmıştı bize. . evet fiyatları çok uygun . tavsiye etmek istedim nede olsa hizmet mükemmel :)

Başlığı görünce icim cız etti keske sizin yerinizde ben olsam. Su konuda haklisiniz insan alistigi yerden baska bir yere gidince zorluk cekiyor ister Ankara olsun ister İstanbul ya da baska yer. Ben de İstanbul a geldim 8 ay oldu tamam baslara gore daha iyiyim geziyorum tadini cikarmaya calisiyorum ama Ankara ozlemim bitmiyor.

Biraz da sans meselesi komsuluk vs hosdere ve cayyolunda oturdum ben cok da memnundum cevreden. Memur kesimi cogunluk oldugu icin evet resmidir ama nezihtir alisirsiniz umarım.

bende sevmiyorum Ankara'yı soğuk geliyor ama kendimde suç buluyorum yıllarca küçük ilçede yaşadığım için Ankara'ya gidince sudan çıkmış balık gibi oluyorum ve hemen küçük ilçeme dönmek istiyorum

Ankarada doğup büyüdüm.küçük bir sahil kasabasına evlendim geldim.11 yıl oldu alıştımmı pek öyle sanmıyorum.biraz soğukkanlı bir insanım.herkes beni tanısın bilsin istemem.girdiğim her dükkan her mağazada tezgahtar satıcı yada tanıdık müşteri olsun istemem.herkes le tanıdık bildik olmak hiç alışamadığım bişey.gidecek gezecek sosyal hayat yok.AVM ,sinema, tiyatro, müze v.b seylerin hiç biri yok.anlayacağınız şehir olsunda neresi olursa olursa olsun durumundayım.ankaraya gelince...boğazım düğümleniyor.her yarıyıl tatilinde kar yağsa diye bekliyorum gitmeden.trafik derdi yok deniz kirliliği yok,hava kirliliği yok.buranın sıcağından kavrulmaktansa ankaranın soğuğunda donmayı tercih ederim.ankaranın simiti nerde var ya.simit hasreti bile çekiyoruz.

Bu kadar olur ya ayni duygulara sahibim ahh simiti hic sorma esim ozellikle cok hasret cekiyor:( Kar yaginca ne guzel olur Ankara gerci her mevsim guzel de...

Konu hortlamis meger tü bana bu hafta iki oldu oltaya geldim neyse yine de Ankara'yı seviyorum :55:

GElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.

tatlım bende ankaraya gittim sadece 2 hafta kaldım inanmicaksın ama kafayı yrmek üzereydim ... kimse yanlış anlamasın ama insanları duvar gibi geldi soguktular ...bilmiyorm daha fazla kalırsam belki cana yakın birilerini bulurdumama kaldığım sürece bulmadım:(e tabi sen gelin olarak gitmişsin alışırsın diye düşünüyorum.

tatlım bende ankaraya gittim sadece 2 hafta kaldım inanmicaksın ama kafayı yrmek üzereydim ... kimse yanlış anlamasın ama insanları duvar gibi geldi soguktular ...bilmiyorm daha fazla kalırsam belki cana yakın birilerini bulurdumama kaldığım sürece bulmadım:(e tabi sen gelin olarak gitmişsin alışırsın diye düşünüyorum.

Ben duvar gibi değilim :1:

ne yaptınız ya,sanki iskandinavlardan falan mı bahsediyorsunuz ankara dediğiniz istanbula 5-6 saat uzaklıkta bir yer, aynı kültür aynı millet yani niye soğuk olsunlar.
Şu bir gerçek ki sevmediğiniz yerde her şey batar size:1:Bu da gayet normal herkes heryeri sevmek zorunda da değil.

kızlar bende gözlerimden ameliyat oldum 2 hafta hatta iki haftadan da fazla kalmışımdır ankarada. ewet insanları soğuk ama güzel yer ankara ben çok seviyorum. Hatta orda yaşamak isterim güzel yer. ama ortamın olmayınca zor yer gerçekten. benm yanımda annem vardı. ankaraya gelin giden arkadaşım emin ol alışınca biraz da çevren olunca çok seversin ankarayı tabi alışana kadar da Allah bol bol sabır versin sana =)

Teşekkür ederim.

Ankara'dan nefret eden bir kocam olduğu icin bütün salvolarım kuvvetli :1: Adam 3 yıldır ömrümü yedi bitirdi :1:
Yolda herkese sarıla sarıla gezerim de tecavüz falan ederler diye korkuyorum :1:
Değil değil. Herkesin bakış acısı farklı.

Cok değil 8 ay önce yazmışım bunları. hala Ankara!dayım. Bir ömür de öyle olacak galiba.

Siz canınız sıkıldığınızda deniz kenarına inersiniz, iki tek atar, denize baka baka icinizi dökersiniz. Biz de acımızı icimize gömeriz, bir bir birikir acılar yüreğimizde.

8 ay önceki Elmayra değilim mesela, ne icimi acacak bir deniz var etrafımda ne de kocam.

eski bi konu ama yazmak istedim,

ankaranın insanı soğuk diyen kişi yada kişiler acaba kaç milyon ankaralıyla muhatap oldu.33 yıldır ankaradayım neticede büyük şehir yıllarca gitmediğim semti var yahu..ben bile buralıyken ankaralılar nasıl soğuk derim..

ha bu arada bana görede ankara dışındaki diğer bütün 80 ilin insanlarının hepsi soğuk (ne saçma bi genelleme anladınız sanırım)[:20::20:/B]

ankara gerçekten donuk, mat ve gri bir şehir. (ağaçlardan bahsetmiyorum)

gençler bile gülmüyor ya, olabilir mi böyle bir şey.

kızılayda starbucksta oturduk, gelene geçene bakıyoruz arkadaşımla, gülüyoruz falan. dik dik bakıyor insanlar gülüyoruz diye. yan masamızdaki bayan bize "siz ankaralı değilsiniz dimi" dedi, şaşırdık.

asla sevemedim sevemem de.

Ben de Ankara'ya pek alışamadım konu sahibi gibi. 3 sene önce kadar İzmir'den buraya taşındık. Ben hiç istemedim taşınmayı ve zaten tüm akrabalarımız, tüm çocukluk arkadaşlarım hepsi İzmir'de kaldı.
İnsan büyüdükçe taşınmak ve yeni bir şehre adapte olmak zor oluyor.
Bugün hala alışamadım ve pek de sevmiyorum burayı. Ancak Ankara'yi kabullendim ve artık burada olduğum için isyan etmiyorum; bir şekilde buradaki hayata ayak uydurmaya çalışıyorum. İlk geldiğim yaz üniversiteden yeni mezun olmuştum ve ailenin tamamı zaten çoktan buraya taşınmıştı. O yaz valizimi hiç boşaltmadım her an çıkıp gidecekmişim gibi. Uzunca bir zaman her köşeyi döndüğümde karşıma deniz çıkacakmış gibi geliyordu. Deniz yok tabi buralarda..her yer bol bol AVM.
Hep eleştirdim ama bir de şöyle de bir gerçek var; buradaki işime tapıyorum ve bu işi ancak burada Ankara'da yapabilirim. Bugün İzmir'e dönüyoruz deseler ben dönmem, dönemem. Yani 3 yıl sonra böyle garip bir bağ var Ankara'yla aramda.
Eminim siz de bir süre sonra Ankara'yi ve Ankara'da olmayı kabullenirsiniz.
Kuaför sorununu ben de yaşıyorum. Bir türlü orta karar bir kuaför bulamadım. 3 liraya da fön çektirdim 35 lirayada... :D Ya çok pahalılar ya da çok ucuz bulucam inşallah orta yolunu.

Ne kadar güzel tarif etmişsiniz duygularınız :) çok hoş ben ankarada doğdum büyüdüm antalyaya yerlesmeyı dusundum bı ara sadece3 ay kalabıldım ve arkama bakmadan o guzel sehırden Anksraya geldim tekrardan.. Sokakların denize çıkmasada seviyoruz seni ankara :D

ankara gerçekten donuk, mat ve gri bir şehir. (ağaçlardan bahsetmiyorum)

gençler bile gülmüyor ya, olabilir mi böyle bir şey.

kızılayda starbucksta oturduk, gelene geçene bakıyoruz arkadaşımla, gülüyoruz falan. dik dik bakıyor insanlar gülüyoruz diye. yan masamızdaki bayan bize "siz ankaralı değilsiniz dimi" dedi, şaşırdık.

asla sevemedim sevemem de.

sizde kesin istanbuldasınızdır sevmediyseniz gelmessiniz bida :))

Dogma buyume Ankaraliyim
Havasi bile baska kokar
Zamanla alisirsiniz
Ankara gibisi yok
Bu arada erkek kuaforler kadin kuaforlere bin basar
Isim dolayisiyla baska sehirlerde cok kuafore gittim
Hepsi kadindi
Allah korusun Allah muhtac etmesin

sizde kesin istanbuldasınızdır sevmediyseniz gelmessiniz bida :))

hayır istanbulda değilim, zaten çok şükür ziyaret amaçlı gitmiştim, yaşamak zorunda değilim.

bu arada sizde değil, siz de. gelmessiniz değil gelmezsiniz, bida değil bir daha.

ben ankarada yaşamak isterdim
hatta istanbul dışında herhangi bir yerde yaşamak isterdim ama buraya giren bir daha çıkamıyor

Back
X