- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
merhabalar,
ankaradayım, ilk gebeliğim...öncelikle hamile kalmadan önce o kadar çok araştırdım ki en son kafam karıştı ve araştırmayı bıraktım. 3 yıl önce çikolata kisti nedeniyle ankara'ya taşınır taşınmaz bir doktor aracılığıyla koru balgat ümit hocaya gittim. gayet ilgiliydi.hastane gayet güzeldi. sonra kist nedeniyle biraz ağrım oldu ümit hocada o gün için yer yoktu aylin anıl hocaya gittim o da gayet ilgili ve güleryüzlüydü. 2 yıl sonra arkadaşımın önerisiyle anadolu sigorta paket 3 eko doğumu kapsayan ve 1 yıl önceden başlanan sağlık sigortası yaptırdım. Çünkü ankara gerçekten pahalı. bu süreçte işime yakın olması sebebiyle tobb cemil hocada genel kontrol ve smear testim yapıldı, TOBB hastanesi çok öneriliyor fakat benim içime koru hastanesi kadar sinmedi ama bu tamamen kişisel. 1 sene sonra gebe kaldım. İlk olarak Koru çukurambar aşkın hocaya gittim tamamen araştırmalarım neticesinde gitmiştim. o kadar güleryüzlü konuşkan bilgilendirici ve pozitifti ki ohh bee dedim. fakat aşkın hocada şansıma fethiyeye taşınacağını söyledi. Bir gün ishal sebebiyle hastaneye gittim ve aşkın hoca doğumda olduğu için Ahmet Özek ilgilendi. Eğer o boş olmasa Ümit Hocayı tercih edecektim(Ümit Hocanın hastası çok olduğu için tercih etmedim açıkçası, ilgisinin bu uzun süreçte nasıl olacağını bilemediğim için) . Ahmet Hoca, sakin, rahat ve ilgili tavırlarıyla beni de rahatlatan, telefonlara ve mesajlara cevap veren, her seferinde nasıl hissediyorsun var mı bir sıkıntın diye soran, test sonucu için gitsek bile bebişi görmek ister misiniz diyen...gayet kibar, güler yüzlü bir hoca...hastane zaten çok temiz, düzenli..kadın doğum danışmadaki çalışanlar şahane..ay çok konuştum..ama umarım işinize yarar bir bilgi bulabilirsiniz. ayrıca koru çukurambarda gebelere yönelik ücretsiz bilgilendirme seminerleri oluyor hocalar sunum yapıyor, yeme içme konusunda diyetisyenler bilgilendiriyor, koruya gitmeseniz bile takip etmenizi ve katılmanızı tavsiye ederim. dışarıdan katılımlarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Sağlıkla kavuşun. Sevgiler...
beğenirsen yazarsın canım sevinirim. ya benm kendi doktorum 12. haftada ikili taramaya çağırdı. bende o zamanda bu hastaneye gideyim diyorum içime sinmezse kendi doktoruma da giderim. diyorum bakalım yaa ben memnuyetsiz biri değilimdir ama sadece soru sorduğumda yuzume bakılıp cevap verilmesini isterim tabii cevapları tatmin edicek. bunları yaparsa guzelilgilenirse sıkıntı olmaz heralde yaaBen de bu sefer günnur hoca deneyeceğim yorumlarını yazarim
Sultan pinar hanim denedim gidilebilir aslında ama yine de bi günnur hoca da deneyeceğim
beğenirsen yazarsın canım sevinirim. ya benm kendi doktorum 12. haftada ikili taramaya çağırdı. bende o zamanda bu hastaneye gideyim diyorum içime sinmezse kendi doktoruma da giderim. diyorum bakalım yaa ben memnuyetsiz biri değilimdir ama sadece soru sorduğumda yuzume bakılıp cevap verilmesini isterim tabii cevapları tatmin edicek. bunları yaparsa guzelilgilenirse sıkıntı olmaz heralde yaa
hmm aceleye geliyosa kötü. bir tek bu doktor için mi 15 dakika yoksa hastane politikasımı acaba?Sultan pınar hanıma gıttımmbenn yorumların soyle
1 rahat cana yakın bı kadın hastayı rahatlatıyor hamile olsam sultan pınar hanımla normal yaparım sankı
2 dış gorunusu sert sıyahb kıvırcık sacları ve sıması sert
3 bıraz aceleci çok hızlı geçiyor pek bu şey anlamıyorum
4 her hasta 15 dk vermişler sürekli sarkıyor randevular
hmm aceleye geliyosa kötü. bir tek bu doktor için mi 15 dakika yoksa hastane politikasımı acaba?
Peki cevap verdiğimiz için teşekkür ederimİlk gebeliğim deki drum yaşlı ve çok tecrübeli idi o tetenoz aşısı yaptır demedi bende dışarıdan hamilelik döneminde aşı almak istemedim kendi tercihimdi şekere gelince normalde şekerim yok diye onuda yaptırmayı düşünmüyorum. Herhangi bir özel sebebi yok.
Tetenozu 23 haftalık vurdurdum bu hafta da 24 olacağım şeker yüklemesini yaptırcam inşallahSeker yuklemesi yaptirmadim. Aslinda kilo da aldim.baya,bu benim icin tehdit olusturabilecek birsey. Ama cesaret edemedim..Tetanozu da yaklasik 3hafta once,gecikmeli olarak oldum ilk.dozunu.. 26.haftamdaydm. halbuki millet 2.dozunu oluyormus 26da.. siz kacinci haftadasiniz?
Kendisine gitmek nasip olmadı ama methini çok duydum giden yakın arkadaşlarım memnun ayrıldılar zaten benimde gidememe sebebim yoğunluğundandı sonradan şehir değiştirince başlayamadımMerhabalar , ne güzel bir konu ellerinize sağlık
bende istanbuldan ankaraya taşınıyorum kasım ayından itibaren gidebileceğim bir doktor arıyorm ankarada , özel istiyorum ama çok pahalı olmasın istiyorum :) doktorlara baktım nurten boyraz bana uyumlu geldi ama doktr hakkında hiçbir bilgim yok. Bilgisi olan var mı ? :)
Teşekkür ederim cevabın için :)Kendisine gitmek nasip olmadı ama methini çok duydum giden yakın arkadaşlarım memnun ayrıldılar zaten benimde gidememe sebebim yoğunluğundandı sonradan şehir değiştirince başlayamadım
Bende aynı durumdayım 27.hafta ve devlette kontrollerim.Akay hastanesini lokman hekim aldı.fiatları makul hastsne güzel.Ama eski doktoru erkek.Yeni bir bayan doktoru var onun hakkında da hiç bir şey öğrenemedim.28.haftadayim ve hala bi yerle anlasmadim.. sizce naapsam.. dogumpaketi mi almaliyim,yoksa sadece dogum mu dusunmeliyim.. devlet hastanesine gittim testler icin simdiye dek,ama artik.oraya gitmek de istemiyorum nst icin falan..
Bebegimin cinsiyetini bile net olarak bilmiyorum... :/
Bende aynı durumdayım 27.hafta ve devlette kontrollerim.Akay hastanesini lokman hekim aldı.fiatları makul hastsne güzel.Ama eski doktoru erkek.Yeni bir bayan doktoru var onun hakkında da hiç bir şey öğrenemedim.
10yıl önce orda doğum yapmışdım.çokk memnun kalmışdım.Ama sonra gitmedim.Ameliyathanede sadece bayan bulundurmuşlardı.hizmet süperdi.şimdi el değişdirdi.ya dışardan bi doktorla orda yapacağım yada hala bi fikrim yok.Hayatimda hic jinekologa gitmedim,aliskin degilim yani utancam bu kesin... ama erkek kadin farketmez diyorum gozumu yumuyorum ben ..ne yapayim amaaan.. Akay da dogum yapma diyen cok oldu benim cevremden,orayi dusunmedim.hic oyuzden..Siz gittiniz mi.muayeneye,memnun kaldiniz mi?
10yıl önce orda doğum yapmışdım.çokk memnun kalmışdım.Ama sonra gitmedim.Ameliyathanede sadece bayan bulundurmuşlardı.hizmet süperdi.şimdi el değişdirdi.ya dışardan bi doktorla orda yapacağım yada hala bi fikrim yok.
KesiNlikle korkuyu unutun.Yepyeni bir başlangıç için az bi zahmet çekmek hiçde zor değil.Memorialde her cumartesi hsmilelik eğitimi varmış saat 13:00 da .ben eğitime gidip orayıda bi görmek istiyorumOfff benim de yokkoruya mi gitsem diyorum,orayi ovuyorlar ama bilemiyorum.. medical parki ovenler var. Oranin da fiyatlarini hic bilmiyorum. Zaten heryer pahali.. ucuz olan.yerler de devletten beter. Napcaz biz ya
Sizin ikinci dogumunuzmus,pek korkmuyorsunuzdur o zaman,ben korkudan olcem bi de
Merhabalar ben de gebeligimin 28.haftasi icersindeyim. Hala bir hastaneyle anlasma yapmadim fakat kafama koru yatiyor. 16haftadan sonra sanirim 5350 idi,paket alirsam gitmedgim haftalari da odemej zorundayim galiba. Sirf dogum alsam, nst idi epiduraldi vs vs heralde astari yuzunden pahali olur diye dusunuyorum..Odalari gezme sansiniz oldu mu,nasil..yenidogan unitesi vs baktiniz mi hic?
Size bir baska sorum,hangi doktoru onerirsiniz?Ahmet beyle paketi almadan gorusme sansimiz oluyor mu acaba tanisma gorusme tarzinda,yoksa bunun icin bile para mi odemem gerekiyor?
Paketi aldigim gun muayene olablir miyim paket dahilinde,bir bilginiz varmi? Artik haftam iyice ilerledi ve uzakta oturuyorum esimin de izin durumu skntıli yani tekrar tekrar gidemem herseyi halletmek istiyorum mesela 1gitmede... cevaplarsaniz sevinirim.. hayirli dogumlar :)