- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
yani haftam erken olduğu için odaları gezmedim ama çok sayıda doğum fotoğrafçısı takip ediyorum onlardan gördüğüm kadarıyla ve kadın doğum bölümündeki düzen ve temizlikten dolayı odaların ve yenidoğan yoğun bakım kısımlarının da aynı doğrultuda olduğunu düşünüyorum. fakat gezersem sizi bilgilendiririm. ayrıca sitelerinde videolar ve açıklamalar var onları izledim onlardan da yararlandım. 22 ekimde saat 3te 18 hafta sonrası için gebelik semineri var ona katılıp hocalarla görüşebilirsiniz bence dışarıdan ücretsiz kabul ediyorlar. Ama ücretsiz muayeneyi hiç bir yer kabul etmez diye düşünüyorum yine arayıp bilgi alabilirsiniz. Ümit Hoca ve Ahmet Hoca ikiside gayet ilgili, bilgili, güleryüzlü fakat ben Ümit hoca çok yoğun olduğu için Ahmet Hocayla devam ettim. Bunun dışında hiç bir sebebi yok tabiki. bence siz hastaneyi arayıp ahmet hocayla muayene olmadan bir görüşme talep edin içinize sinerse devam edin.ama fazlada herşeye takılmayın riskli bir durumunuz yoksa kendinizi strese sokmadan rahat geçirmeye bakın. sonuçta kimler nerelerde ne koşullarda doğum yapıyor. sevgiler. sağlıkla kavuşun inşallah.
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. :)
Haklisiniz,riskli bir durum yoksa is bize daha cok bakiyor galiba,doktor da akisina birakiyor..Benim de aklimda ahmet bey var ama emin olamiyorum hala,bu gidisle evde dogum yaparsam sasirmam. Medicalpark bana mesafe olarak yakin,ora ile de ilgili bilgi toplamaya calisiyorum. Bakalim,bir mukayese yapip karar verecegim. Ya da her iki yere de muayeneye gidip gozlem yapacagim..
Insallah kolay ve saglikli dogum yapariz,bebeklerimiz sihhatli gelirler dunyaya..
:)