- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
yani haftam erken olduğu için odaları gezmedim ama çok sayıda doğum fotoğrafçısı takip ediyorum onlardan gördüğüm kadarıyla ve kadın doğum bölümündeki düzen ve temizlikten dolayı odaların ve yenidoğan yoğun bakım kısımlarının da aynı doğrultuda olduğunu düşünüyorum. fakat gezersem sizi bilgilendiririm. ayrıca sitelerinde videolar ve açıklamalar var onları izledim onlardan da yararlandım. 22 ekimde saat 3te 18 hafta sonrası için gebelik semineri var ona katılıp hocalarla görüşebilirsiniz bence dışarıdan ücretsiz kabul ediyorlar. Ama ücretsiz muayeneyi hiç bir yer kabul etmez diye düşünüyorum yine arayıp bilgi alabilirsiniz. Ümit Hoca ve Ahmet Hoca ikiside gayet ilgili, bilgili, güleryüzlü fakat ben Ümit hoca çok yoğun olduğu için Ahmet Hocayla devam ettim. Bunun dışında hiç bir sebebi yok tabiki. bence siz hastaneyi arayıp ahmet hocayla muayene olmadan bir görüşme talep edin içinize sinerse devam edin.ama fazlada herşeye takılmayın riskli bir durumunuz yoksa kendinizi strese sokmadan rahat geçirmeye bakın. sonuçta kimler nerelerde ne koşullarda doğum yapıyor. sevgiler. sağlıkla kavuşun inşallah.
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. :)
Haklisiniz,riskli bir durum yoksa is bize daha cok bakiyor galiba,doktor da akisina birakiyor..Benim de aklimda ahmet bey var ama emin olamiyorum hala,bu gidisle evde dogum yaparsam sasirmam. Medicalpark bana mesafe olarak yakin,ora ile de ilgili bilgi toplamaya calisiyorum. Bakalim,bir mukayese yapip karar verecegim. Ya da her iki yere de muayeneye gidip gozlem yapacagim..
Insallah kolay ve saglikli dogum yapariz,bebeklerimiz sihhatli gelirler dunyaya..
:)
Ne demek bir birimize yardımcı oldukça korkularımız, stresimiz azalacaktır. Aynen iş bizde bitiyor. Mesela ben çok pimpirikli birisi değilimdir. Yinede gebelikte merak duygusu artıyor. Fakat Ahmet hoca uzun uzun zaten anlatıyor, sorunca cevap veriyor, yaşadığım sıkıntıları çözmeye çalışıyor, böyle olunca da artık merak etmiyorum. Medical parkta çok güzel bir hastane bizde Eryaman'da olduğumuzdan orayı düşünüyorduk fakat işime koru yakın olduğu için koruyu tercih ettim birde yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye biliyorum medical parkta. Ama çocuk doğduğunda yakın olduğu için medical park daha iyi olacak diye düşünüyorum. Siz yine aklınıza takılan bir şey olursa buradan yazın ben de sizi bilgi aldıkça bilgilendiririm. Hoşça kalın. Sevgiler...:)
Merhaba,Ankarada ayrıntılı ultrason icin tavsiyesi olan var mi acaba ?
Eyüp Ekici öneriyorlar canımAnkarada ayrıntılı ultrason icin tavsiyesi olan var mi acaba ?
Merhaba,
Ben ayrıntılı ultrason icin Eyup Ekici ismini cok duydum arkadaşlarımdan ama tabi henuz kendim gitmedim
Evet onu bende cok duydum ama gidenler var mi burdan merak ediyorum ayrica baska doktor tavsiyeleride istiyorumEyüp Ekici öneriyorlar canım
Medicalparka gidip bosu bosuna 250 tl verdim muayeneye,paket falan yok,28i gecmissiniz artik 29 olmussunuz vs vs biseyler diyerek bana 4500 fiyat sunuyorlar. Hic birseyde dahil degil. Doktor mesai disi gelirse 500 istiyolarmis.Hadi epidurali anladikda doktorun goze almasi gerek bence doguma geliyo sonucta bu ekstrem bisey ayyy basim agridi yaa diye cagirmiyoruz sonucta.Ayrica bana bebekle ilgli bilgide verilmedi,sadece kilosunu soyledi doktor,bir kagittir bi belgedir hic birsey yok elimde suan.Bence hasta bilgilendirilmeli okadsr muayene ucreti aliniyorsa....
Yok 205tl ama,40 de kan tahlili icin verdik sanirim. Yuvarlak hesap dedim 250 diye..Aylin hanim mi 250 olmuş
Saime pinar hanim falan kaç tl oldu acaba
Medıcalpark,koru hiç sıcak gelmiyor bana.Memorıal den Nesrin Fener i takip ediyorum.Hoşuma gidiyor.Ama sezeryan epiduralde olursa 6 bini geçiyor.
Devlette sezeryande yapıştırmamo yapıyorlar yoksa dikişmi onu merak ediyırum.
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. :)
Haklisiniz,riskli bir durum yoksa is bize daha cok bakiyor galiba,doktor da akisina birakiyor..Benim de aklimda ahmet bey var ama emin olamiyorum hala,bu gidisle evde dogum yaparsam sasirmam. Medicalpark bana mesafe olarak yakin,ora ile de ilgili bilgi toplamaya calisiyorum. Bakalim,bir mukayese yapip karar verecegim. Ya da her iki yere de muayeneye gidip gozlem yapacagim..
Insallah kolay ve saglikli dogum yapariz,bebeklerimiz sihhatli gelirler dunyaya..
:)
Ne demek bir birimize yardımcı oldukça korkularımız, stresimiz azalacaktır. Aynen iş bizde bitiyor. Mesela ben çok pimpirikli birisi değilimdir. Yinede gebelikte merak duygusu artıyor. Fakat Ahmet hoca uzun uzun zaten anlatıyor, sorunca cevap veriyor, yaşadığım sıkıntıları çözmeye çalışıyor, böyle olunca da artık merak etmiyorum. Medical parkta çok güzel bir hastane bizde Eryaman'da olduğumuzdan orayı düşünüyorduk fakat işime koru yakın olduğu için koruyu tercih ettim birde yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye biliyorum medical parkta. Ama çocuk doğduğunda yakın olduğu için medical park daha iyi olacak diye düşünüyorum. Siz yine aklınıza takılan bir şey olursa buradan yazın ben de sizi bilgi aldıkça bilgilendiririm. Hoşça kalın. Sevgiler...:)
Koruya gitmedim.Prof.Aydan Biri varmış orda onun için aradım.Doğm 4500 lira imiç.Daha muayene ücretini söyleyemeden hat düşdü.Tekrar tekrar aradım tele sekreter çıkıyor.Sonra hat düşüyır.E ben bu hastaneye başlasam acil bi durumda ulaşamıyacakmıyım.