ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Haklisin sinir bozucu olmus ama yogun biyer cok tercih eden iyimi kotumu bilemrdim

Kizlar randevulardan konusmussunuz ben kactir gidiyorm cok şükür hic öylesine cok beklemedim yahu en fazla 10 dakika felan beklemisimdir yani o kadar

Kızlar ben de Orta Doğu'ya 1 kez gittim Gunnur Hanim'a ve tam 40 dakika beklemistim. Sekreter de bana genelde sarkmalar olduğunu söylemişti. Onun dışında hastane gayet temiz ve guzel gorunuyordu.

Dun de Koru Hastanesi'ne gittim Aylin Hanim'a. Gayet guzel ilgilendi, tum bilgileri verdi. Cok sicakkanli biri, sevdim. Aklimda bir baska doktor daha var, ona da tekrar gidip sanirim ikisi arasindan tercihimi yapacagim doktor olarak :)

Koru hastanesinde fiyatlar nedir acaba

çıkartma yaptık mineseraya inşallah memmnun kalırız.

İnşallah inşallah artık doktor ve hastane arayisina girmek istemiyorum ya
Ben bugün gittim Mina seraya çokta memnun kaldım çok ilgili bir doktor ve herşeyle ilgili bilgi veriyor ilk kez gittiğim için yarım saat filan bebeği inceledi biz bebekle bi tanışalım bakalım dedi. Beslenmeden, kilodan, kremlerden, vitaminlerden, tahlillerden, tansiyondan hepsinden bahsetti sağolsun muayenesi 40 45 dakika kadar sürdü toplam eşimde bende beğendik.

Hımm hiç kesi olmadan doğuran var mı ki
Görümcem 10 gün önce doğum yaptı hastanede bir bayan varmış doğum yapan hiç kesi olmadan yapmış. Zaten normal doğum dediğin kesiksiz olur bizde doktorlar biraz sabırsız beklemiyorlar.

Doktorlar gerekirse diyo sma yapilmayan gofmedim...bilemiyorum iste hayirlisi

Yapılmayan var normal doğum müdahalesiz olmalı esasında kesi atılınca normal olmuyor pekte.

Aynı ben..

Ben de 1 kere bile zamanında girmedim

3 kere gittim 3unde de cook fazla bekledim

Ki bence zamanında giren hasta yok herkes bekliyor

Ben günnur hanıma gidiyordum şimdi başka yere gidiyorum ama Allah için hiç çok beklemedim hep vaktinde girdim muayeneye.

Sizde haklısınız ama şuda var ki kadın doğum muayeneleri hiç on dakika sürmüyor en az yarım saat sürüyor.[/QUOTE]

[/QUOTE]
Kesi yapilmayan ilk dogummu peki ? ikide ucte olmuyorda ilkinde kesisiz doguran gormedim doktorun acelecilihiyle ilgisi yok bebek rahat ciksin diye yirtilmasin diye yapilan bisey ama mudahale tabi

[/QUOTE]

Valla ortadogu da muayene için 15 dk ayirmislar

O yüzden çok sıkıntı yaşanıyor

[/QUOTE]

Doktorun adı neydi bi de

yani 45 dakika bekledim ve doktor normal bir muayene yaptı aman aman memnun kalmadm ama olumsuz bi şeyde yaşamadım bilmiyorum orta doğu cidden çok bekletiyor sincan koruyu deneyeceğim bi de

yani 45 dakika bekledim ve doktor normal bir muayene yaptı aman aman memnun kalmadm ama olumsuz bi şeyde yaşamadım bilmiyorum orta doğu cidden çok bekletiyor sincan koruyu deneyeceğim bi de

Sincan koru hüseyin bey çok ovuyorlar ben hiç gitmedim erkek doktor istemiyorum diye bi deneyin siz olmazsa

Herkese selam ;
Şubatta inşallah bende bebeğime kavuşacam ve hastane arayışı içindeyiz . Ankara da Tuncay Nas hocaya gidiyoruz. Hastene sordugumda güven , memorial , tobb ve bunun gibi dedi . Merak ettiğim bu hastanelere verdiğimiz doğum ücreti dışında hocaya da ayrıca ücret ödüyormuyuz. Utandım soramadım oda birşey demedi

Tabii veriyorsunuz..bayas bi tuzlu olur muhtemelen bence sorun toplamda ne olur ne oderiz diye sorabilirsinix mesela

Sincan koru hüseyin bey çok ovuyorlar ben hiç gitmedim erkek doktor istemiyorum diye bi deneyin siz olmazsa

çok teşekkürler öneri için ama benmde eşim erkek doktor istemez galiba orda başka bildiğiniz doktor var mı?
sincan koru ortadoğuya göre daha mantıklı gelmeye başladı bana

çok teşekkürler öneri için ama benmde eşim erkek doktor istemez galiba orda başka bildiğiniz doktor var mı?
sincan koru ortadoğuya göre daha mantıklı gelmeye başladı bana

Çok iyi bir doktor vardı ama.malesef gitti istanbula

Şu an Faika hanim var ama.yorumlar normal ne soğuk ne sıcak normal diyorlar aşırı beğenen yok ben gitmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…