merhabalar,
ankaradayım, ilk gebeliğim...öncelikle hamile kalmadan önce o kadar çok araştırdım ki en son kafam karıştı ve araştırmayı bıraktım. 3 yıl önce çikolata kisti nedeniyle ankara'ya taşınır taşınmaz bir doktor aracılığıyla koru balgat ümit hocaya gittim. gayet ilgiliydi.hastane gayet güzeldi. sonra kist nedeniyle biraz ağrım oldu ümit hocada o gün için yer yoktu aylin anıl hocaya gittim o da gayet ilgili ve güleryüzlüydü. 2 yıl sonra arkadaşımın önerisiyle anadolu sigorta paket 3 eko doğumu kapsayan ve 1 yıl önceden başlanan sağlık sigortası yaptırdım. Çünkü ankara gerçekten pahalı. bu süreçte işime yakın olması sebebiyle tobb cemil hocada genel kontrol ve smear testim yapıldı, TOBB hastanesi çok öneriliyor fakat benim içime koru hastanesi kadar sinmedi ama bu tamamen kişisel. 1 sene sonra gebe kaldım. İlk olarak Koru çukurambar aşkın hocaya gittim tamamen araştırmalarım neticesinde gitmiştim. o kadar güleryüzlü konuşkan bilgilendirici ve pozitifti ki ohh bee dedim. fakat aşkın hocada şansıma fethiyeye taşınacağını söyledi. Bir gün ishal sebebiyle hastaneye gittim ve aşkın hoca doğumda olduğu için Ahmet Özek ilgilendi. Eğer o boş olmasa Ümit Hocayı tercih edecektim(Ümit Hocanın hastası çok olduğu için tercih etmedim açıkçası, ilgisinin bu uzun süreçte nasıl olacağını bilemediğim için) . Ahmet Hoca, sakin, rahat ve ilgili tavırlarıyla beni de rahatlatan, telefonlara ve mesajlara cevap veren, her seferinde nasıl hissediyorsun var mı bir sıkıntın diye soran, test sonucu için gitsek bile bebişi görmek ister misiniz diyen...gayet kibar, güler yüzlü bir hoca...hastane zaten çok temiz, düzenli..kadın doğum danışmadaki çalışanlar şahane..ay çok konuştum..ama umarım işinize yarar bir bilgi bulabilirsiniz. ayrıca koru çukurambarda gebelere yönelik ücretsiz bilgilendirme seminerleri oluyor hocalar sunum yapıyor, yeme içme konusunda diyetisyenler bilgilendiriyor, koruya gitmeseniz bile takip etmenizi ve katılmanızı tavsiye ederim. dışarıdan katılımlarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Sağlıkla kavuşun. Sevgiler...