ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Tuncay Nas Hocaya Giden Var mı ? Ücretleri hakkında bilgisi olan varmıdır dogum ve muayene ücreti

Kesi yapilmayan ilk dogummu peki ? ikide ucte olmuyorda ilkinde kesisiz doguran gormedim doktorun acelecilihiyle ilgisi yok bebek rahat ciksin diye yirtilmasin diye yapilan bisey ama mudahale tabi
[/QUOTE]İlk doğumuymuş çocuğu olmuyormuş kadının ilk kez olmuş. Görümcemin 3. Doğumuydu ve bir sürü dikişi var ve ilk doğumunun en kolayı olduğunu söylüyor. Bilemiyorum değişken bir durum demek ki ama spor nefes egzersizleri filan etkili oluyor kanımca normal doğumda.

Valla ortadogu da muayene için 15 dk ayirmislar

O yüzden çok sıkıntı yaşanıyor
[/QUOTE]
Ben hiç beklemedim belki gidilen saatle alakalıdır. Ben son randevular alıyorum genelde.

Doktorun adı neydi bi de[/QUOTE]
Minasera da gittiğim Esra hanım.

masmaviyim bende merak Etttim DR adını ayrıca muayene ücreti ne kadar
ESRA hanım çok güler yüzlü ilgili bir doktor ama ben anladım ki herkesin doktordan beklentileri farklı. Muayene 78 lira hastane çok şık ve temiz bir yer.

yani 45 dakika bekledim ve doktor normal bir muayene yaptı aman aman memnun kalmadm ama olumsuz bi şeyde yaşamadım bilmiyorum orta doğu cidden çok bekletiyor sincan koruyu deneyeceğim bi de
Ben ikisinde gittim Sincan koruda çok bekliyordum ama orta doğuda hiç beklemedim.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Çok iyi bir doktor vardı ama.malesef gitti istanbula

Şu an Faika hanim var ama.yorumlar normal ne soğuk ne sıcak normal diyorlar aşırı beğenen yok ben gitmedim ama
Ben memnundum faika hanımdan ama hem uzak hem pahalı diye değiştirdim orayı birde baya bekliyorduk orada.

Hayırlısı tez zamanda olur inşallah. Buradaki ateş ölçme topiğini takip et istersen. Ateş ölçme ve ovulasyon takibiyle hızlanabilir.

Ovu testlerim var canım saatini bile tutturuyorum öncesi sonrası yumurtalama zamanı denesek de olmayınca olmuyor işte :)

Her ay farklı farklı deneniyoruz ama zamanı var demek ki

Ovu testlerim var canım saatini bile tutturuyorum öncesi sonrası yumurtalama zamanı denesek de olmayınca olmuyor işte :)

Her ay farklı farklı deneniyoruz ama zamanı var demek ki
En önemli şey herşeyin hayırlısı olsun inşallah zamanı gelince hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Supriz yapar size en kısa zamanda inşallah.

Selam kızlar gene ben :)
Ben bugun de Memorial'da Nesrin Fener'e muayene oldum ve artık son kararım kendisinden yana. Kesinlikle insanı çooook rahatlatan biri, acayip de eglenceli bi insan bence :)
Aylin Hanım'a da iyi demistim ama bi sey tam icime sinmiyordu ki bayram tatilinde kendisini aramak zorunda kaldıgımda da aynı hissi tekrar yasadım. Doktor işi galiba elektriklerin tutma işi, kimde kendinizi rahat hissediyorsanız ona gidin :)
Tabi benim özel saglık sigortam oldugu icin bu hastanelere gittim, sanırım normal saglık güvencesiyle tercih edemezdim cunku gereksiz pahalı. Egriye egri dogruya dogru demek lazım :) Gene de ileride doktor düsünen arkadaslara tavsiye olması acısından ben görüslerimi paylasmak istedim.

merhabalar,

ankaradayım, ilk gebeliğim...öncelikle hamile kalmadan önce o kadar çok araştırdım ki en son kafam karıştı ve araştırmayı bıraktım. 3 yıl önce çikolata kisti nedeniyle ankara'ya taşınır taşınmaz bir doktor aracılığıyla koru balgat ümit hocaya gittim. gayet ilgiliydi.hastane gayet güzeldi. sonra kist nedeniyle biraz ağrım oldu ümit hocada o gün için yer yoktu aylin anıl hocaya gittim o da gayet ilgili ve güleryüzlüydü. 2 yıl sonra arkadaşımın önerisiyle anadolu sigorta paket 3 eko doğumu kapsayan ve 1 yıl önceden başlanan sağlık sigortası yaptırdım. Çünkü ankara gerçekten pahalı. bu süreçte işime yakın olması sebebiyle tobb cemil hocada genel kontrol ve smear testim yapıldı, TOBB hastanesi çok öneriliyor fakat benim içime koru hastanesi kadar sinmedi ama bu tamamen kişisel. 1 sene sonra gebe kaldım. İlk olarak Koru çukurambar aşkın hocaya gittim tamamen araştırmalarım neticesinde gitmiştim. o kadar güleryüzlü konuşkan bilgilendirici ve pozitifti ki ohh bee dedim. fakat aşkın hocada şansıma fethiyeye taşınacağını söyledi. Bir gün ishal sebebiyle hastaneye gittim ve aşkın hoca doğumda olduğu için Ahmet Özek ilgilendi. Eğer o boş olmasa Ümit Hocayı tercih edecektim(Ümit Hocanın hastası çok olduğu için tercih etmedim açıkçası, ilgisinin bu uzun süreçte nasıl olacağını bilemediğim için) . Ahmet Hoca, sakin, rahat ve ilgili tavırlarıyla beni de rahatlatan, telefonlara ve mesajlara cevap veren, her seferinde nasıl hissediyorsun var mı bir sıkıntın diye soran, test sonucu için gitsek bile bebişi görmek ister misiniz diyen...gayet kibar, güler yüzlü bir hoca...hastane zaten çok temiz, düzenli..kadın doğum danışmadaki çalışanlar şahane..ay çok konuştum..ama umarım işinize yarar bir bilgi bulabilirsiniz. ayrıca koru çukurambarda gebelere yönelik ücretsiz bilgilendirme seminerleri oluyor hocalar sunum yapıyor, yeme içme konusunda diyetisyenler bilgilendiriyor, koruya gitmeseniz bile takip etmenizi ve katılmanızı tavsiye ederim. dışarıdan katılımlarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Sağlıkla kavuşun. Sevgiler...

Hamişler şeker yüklemesi ve tetenoz aşısı yaptırdınız mı? Özellikle şeker yüklemesini özel hasth mi yoksa devlet mi hangisi bir yol gösterin :)

tetenoz aşısını yaptırmayı düşünmüyorum. ilk gebeliğimde de yaptırmamıştım. Şeker hakkında henüz dr bir şey söylemedi ama açıkçası onuda yaptırmayı düşünmüyorum.

Peki yaptırmamanızın özel bir sebebi var mı? Dr bana her ikisini de yaptır dedi :S

Peki yaptırmamanızın özel bir sebebi var mı? Dr bana her ikisini de yaptır dedi :S

İlk gebeliğim deki drum yaşlı ve çok tecrübeli idi o tetenoz aşısı yaptır demedi bende dışarıdan hamilelik döneminde aşı almak istemedim kendi tercihimdi şekere gelince normalde şekerim yok diye onuda yaptırmayı düşünmüyorum. Herhangi bir özel sebebi yok.

kızlar ben medicanaya gidiyorum. doktorumdan çok memnunum ama gereksiz para vermek canımı sıkıyor yol yakınken acaba hem uygun hem güzel bir hastane bulmak istiyorum yorumlara göre ortadoğu hastanesi iyi gibi geldi pekii doktor önerisi olan varmı acaba?

Ben pinar hanimdan memnunum cok dogal gayet ilgili tavsiye ederim

Hamişler şeker yüklemesi ve tetenoz aşısı yaptırdınız mı? Özellikle şeker yüklemesini özel hasth mi yoksa devlet mi hangisi bir yol gösterin :)
Seker yuklemesi yaptirmadim. Aslinda kilo da aldim.baya,bu benim icin tehdit olusturabilecek birsey. Ama cesaret edemedim..Tetanozu da yaklasik 3hafta once,gecikmeli olarak oldum ilk.dozunu.. 26.haftamdaydm. halbuki millet 2.dozunu oluyormus 26da.. siz kacinci haftadasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…