Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ESRA hanım çok güler yüzlü ilgili bir doktor ama ben anladım ki herkesin doktordan beklentileri farklı. Muayene 78 lira hastane çok şık ve temiz bir yer.masmaviyim bende merak Etttim DR adını ayrıca muayene ücreti ne kadar
Ben ikisinde gittim Sincan koruda çok bekliyordum ama orta doğuda hiç beklemedim.[/QUOTE]yani 45 dakika bekledim ve doktor normal bir muayene yaptı aman aman memnun kalmadm ama olumsuz bi şeyde yaşamadım bilmiyorum orta doğu cidden çok bekletiyor sincan koruyu deneyeceğim bi de
Ben memnundum faika hanımdan ama hem uzak hem pahalı diye değiştirdim orayı birde baya bekliyorduk orada.Çok iyi bir doktor vardı ama.malesef gitti istanbula
Şu an Faika hanim var ama.yorumlar normal ne soğuk ne sıcak normal diyorlar aşırı beğenen yok ben gitmedim ama
Ben memnundum faika hanımdan ama hem uzak hem pahalı diye değiştirdim orayı birde baya bekliyorduk orada.
Banada yakın değil canım yenimahalledeyiz baya mesafe ama eşim sincandan uzak değil gidilir dedi gittik ve memnun kaldık şükür inşallah böyle devam eder.Minesera da bana uzak ama merak ettim valla esra hanımı :)
Banada yakın değil canım yenimahalledeyiz baya mesafe ama eşim sincandan uzak değil gidilir dedi gittik ve memnun kaldık şükür inşallah böyle devam eder.
Hayırlısı tez zamanda olur inşallah. Buradaki ateş ölçme topiğini takip et istersen. Ateş ölçme ve ovulasyon takibiyle hızlanabilir.Ben de batikentteyim canım hayırlısı bakalim
Daha hamile bile degilim
Hayırlısı tez zamanda olur inşallah. Buradaki ateş ölçme topiğini takip et istersen. Ateş ölçme ve ovulasyon takibiyle hızlanabilir.
En önemli şey herşeyin hayırlısı olsun inşallah zamanı gelince hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Supriz yapar size en kısa zamanda inşallah.Ovu testlerim var canım saatini bile tutturuyorum öncesi sonrası yumurtalama zamanı denesek de olmayınca olmuyor işte :)
Her ay farklı farklı deneniyoruz ama zamanı var demek ki
Peki yaptırmamanızın özel bir sebebi var mı? Dr bana her ikisini de yaptır dedi :Stetenoz aşısını yaptırmayı düşünmüyorum. ilk gebeliğimde de yaptırmamıştım. Şeker hakkında henüz dr bir şey söylemedi ama açıkçası onuda yaptırmayı düşünmüyorum.
Peki yaptırmamanızın özel bir sebebi var mı? Dr bana her ikisini de yaptır dedi :S
Ben pinar hanimdan memnunum cok dogal gayet ilgili tavsiye ederimkızlar ben medicanaya gidiyorum. doktorumdan çok memnunum ama gereksiz para vermek canımı sıkıyor yol yakınken acaba hem uygun hem güzel bir hastane bulmak istiyorum yorumlara göre ortadoğu hastanesi iyi gibi geldi pekii doktor önerisi olan varmı acaba?
tamamdır eşimi ikna edebilirsem denicem bu hastaneyi.Ben pinar hanimdan memnunum cok dogal gayet ilgili tavsiye ederim
tamamdır eşimi ikna edebilirsem denicem bu hastaneyi.
Seker yuklemesi yaptirmadim. Aslinda kilo da aldim.baya,bu benim icin tehdit olusturabilecek birsey. Ama cesaret edemedim..Tetanozu da yaklasik 3hafta once,gecikmeli olarak oldum ilk.dozunu.. 26.haftamdaydm. halbuki millet 2.dozunu oluyormus 26da.. siz kacinci haftadasiniz?Hamişler şeker yüklemesi ve tetenoz aşısı yaptırdınız mı? Özellikle şeker yüklemesini özel hasth mi yoksa devlet mi hangisi bir yol gösterin :)