ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Hüseyin bey çok çok yoğun 32 oldum diye doktor da değiştiremiyorum. Her muayeneye gidişimde 1 saat geç giriyorum 5 dkda çıkıyorum. Doğuma gidiyo çünkü sürekli . İlk haftalar böyle değildi günay hanım gidince çok yoğunlaştı. Başını kaşıyacak vakti yok desem yeridir ama ona rağmen hep güleryüzlü :)

Ben de iki defa gittim huseyin beye, surekli doguma gidiyosa normal doguma sicak bakiyo diyebilir miyiz o zaman?

Arkadaslar bisey merak ediyorum. Her hastanede normal dogumda epidural uygulamasi oluyormu,yoksa biz yapmiyoruz diyen yerler de varmidir?
Ben sanki heryerde yapiliyodur gibi dusundum ama.... bi sorayim dedim..

Ben de iki defa gittim huseyin beye, surekli doguma gidiyosa normal doguma sicak bakiyo diyebilir miyiz o zaman?
Bi arkadaşıma sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıracaktı ama bebişin kilosu küçüktü sezaryen yaptı. Bebek biraz daha kilolu olsaydı normal doğum olacaktı. :)

evet bi ara günay hanım vardı bayan isteyenler gunay hanımı tercih edıodu sanırım genelde.
hüseyin bey genellikle normal doğum yanlısı.
ben koru hastanelerinden memnunum genel olarak ilk kuzumda balgat koruda doğmuştu sımdı cukuramba koru oldu uctu fiyat tabıı.
çocuklu çalışan biri olunca zamanda kısıtlı oluo tabii o nedenle her dr u arastırıorum memnunıyet duyulmus mu dıye.
mustafa kursat baysalı da hakknda ıyı seyler yazılınca tercıh ettım. hüseyin beyın yogun olması sebebıyle.
32 den sonra helekı huseyın bey gıbı bı dr unuz varsa degıstırmeyın tabııkı :) Rabbım saglıkla kucaınıza aldrsın kuzunuzu. bana da 2. kuzumu nasıp etsın.

lightpinklady merhabalar yorumlarınızı okudum fikir olsun diye yazmak istedim daha önce yazmıştım burada ama eskileri okumamışsınızdır belki. Ben ilk olarak Sincan koru hastanesine başladım faika hanıma memnundum aslında ama hem yol uzaktı hemde muayene parası yüksekti yani sonuç olarak muayenede birşey yaptıkları yok rutin kontrol doğum diğer yerlerden uygun ama muayenesinin pahalı olması enteresan oradan çıkarıyorlar herhalde acısını. Daha sonra bu sebeplerden dolayı banada yakın olduğu için Yenimahalle orta doğu hastanesinde günnur hanıma geçtim kendisinden de memnundum ama kilo tansiyon ve tahlil takibi pek yapmayışı aklıma takıldı ama hakkını yiyemem ultrasonla uzun uzun inceliyordu.
Bu sebepler aklıma takıldığı için buradaki yorumlarda olumlu şeyler okuduğum Mina sera aldan hastanesine geçtim bayram öncesi ve hala orada devam ediyorum bize yine çok yakın değil ama doktorumdan memnunum Esra hanım çok ilgili güler yüzlü ve gayet açık bilgilendiriyor her seferinde kilo tansiyon kontrolü yapıyor ultrasonla baya inceliyor tahlilleri takip ediyor tum eski tahlillerimi istedi baktı eşimde bende memnun kaldık doğuma kadar bir aksilik olmazsa kendisiyle devam etmeyi istiyoruz nasipse. Hastane odalarında baktım ve beğendim. Umarım size fikir olur hakkınızda hayırlısı olsun.

Uzun uzun yazmissiniz,cok tesekkur ederim. Birbirimizin halinden anliyoruz, cunku doktor ve hastane arayisinda olmak gercekten insani strese sokan bir seymis..bulamayinca ve zaman daralinca hep bunun uzerine dusunuyo insan.. sagolun halimden anladiginiz icin :)
Ben de en son eryaman hastanesi Oskar bey e muayeneye gittim. Kendisinden memnun kaldim simdilik.. Fiyatlari da oldukca uygun.Bakalim bir aksilik cikmazsa orada olur sanirim dogum..ama net konusablmem icin en azindan 1kere daha gitmem gerek sanirim..
Hastaneden bahsedeyim,odalari ben de gezdim.gayet temiz.. gorevliler cok ilgili,guleryuzluler ve bir sey icin zorluk cikarmak yerine gercekten ellerinden geliyorsa yardmci olmaya calisiyorlar. O ozel hastanelerdeki soguk hava pek yok. Gunes isigi alan.bir hastane
Florasanlarla dolu donuk koridorlar yok sanki..Topuklu ayakkabili sahte guluslu makyajli kizlar yerine,sizle ilgilenen,cevap veren icten gorevli arkadaslar var... Yani simdilik boyle ..ilk.izlenimim... umarim degismez sonradan.
Aklimda bulunsun yine oneriniz. Bir sorun cikarsa oraya giderm ikinci bi adres olarak..

Bu aralar biraz sorunluyum,aabahlari kalbim cok hizli atiyor. Cok yorgun oluyorm. Doktor bikac ilac verdi ama ilacla da gecmedi carpinti vs..
Evden cikamyorum kac gundur.. 8.ay icindeyim,ondan mi acaba..bilginiz varsa yardimci olun bana,neden olabilir sizce sikayetlerim? Doktor kansizlik var dedi demir mg ve ca yazdi.. ama tam olarak duzelemedim

Bende hastaneye karar veremeyenlerdenim.Memorial içime siniyor ama çok pahalı.doğum için özel sşgorta hakkında bilgisi olan varmı acaba.

Benim doktorum Ahmet Bostancı özel muayenehanesinde takip ediyor ve Tobb, Güven, Medicana gibi hastanelerde doğum yaptırıyor. Muayene ücreti 250 lira olması lazım. Ben özel sigortamdan ödüyorum. Kendisinden çok memnunum.

ben medicana hastanesine gidiyordum türkan hanımdan memnundum fakat hastanenin sürekli değişen politikasından falan sıkılmıştım iyice. bugün sincan lokman hekim pakize hanıma gittim ve ilgilenmesi tavrı yaklaşımı çok hoşuma gitti. 11.30 da olan randevuma (evden saate yanlış bakıp çıktığım için:)) 10.40 gibi alındım hiç bekletmediler boş yere. inşallah bundan sonra da böyle devam eder çünkü ben artık oraya devam etmek istiyorum

Arkadaşlar ayrıntılı usg nerde yaptırdınız acaba

Bende medicana düsünüyordum doktorumun anlasmali hastanesi. Ama gecen hafta arkadasim dogum yapdi orada. Dogum sorunsuz gecti ama dedigin gibi soymaya calisdilar sorunlar oldu bize alternatif hastaneler arastirin dediler. Siz neye karar verdiniz? Ortadoğuyu biliyorum ilk haftalarımda gitmişdim ama yeni açıldı diye pekmgüvenemedim tecrübesiz hastane diye devam etmedim

aynı hastaneye gidiyoruzz ve ocak annesiyiz.güzel dogumlarımız olsun inşallahh
Ocak annelerinden biliyorum sizi bende tekrar dönmeyi düşünüyorum ortadoğuya ama şimdi farklı bir doktora gidersem esra hanıma ayıpmı olur acaba yaşı bendrn cok büyük değil o yüzden içime sinmiyor kendisi günnür hanım ben mart da ordayken yoktu daha galiba

Aynen paraya duskun orasi. Ben sincan lokman hekime basladim iste smdilik memnunum bakalim canim insallah hep bole gider hem evimede baya yakin

Aynen paraya duskun orasi. Ben sincan lokman hekime basladim iste smdilik memnunum bakalim canim insallah hep bole gider hem evimede baya yakin

esra hoca gidio zaten hiç ayıp olmaz merak etme:) Bende büyük ihtimal günnur hocaya geçcem :)ortadoğuya devam ediyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…