- 22 Nisan 2016
- 111
- 189
Hüseyin bey çok çok yoğun 32 oldum diye doktor da değiştiremiyorum. Her muayeneye gidişimde 1 saat geç giriyorum 5 dkda çıkıyorum. Doğuma gidiyo çünkü sürekli2. Cocuk için denemelerdeyiz halen.
Ilk cocugumun dr u umit korucuoglu idi. Gayet düzgün ilgili işini iyi yapan biri. Durumu olanlara tavsiye ederim.
Ancak ev alıp borcumuz oldugu icin suan kendisini tercih edemiorum.senelik kontrollerim icin bi kac dr gezdim hic birinden memnun kalmadim ya muamelesi yada bilgisi eksikti.
Huseyin pehlivanla gorusmek niyetindeydim.
sincan koru ya mustafa kürşat baysal in geldigini ogrendim.
Araştırınca hakkinda iyi seyler yazılmış gidenlerden.
En son kasik agrim vardı kist oldu diye uzulerek mustafa kürşat baysal a gittim. Meğer fazlaca yumurtam gelisiomus.
İlk gorusmeden oldukca memnun ayrıldım.ilgili bilgili babacan tavırlı biri. Misal simdiye kadar kimse endometruim kalinligini bana soylememisti. Bu sekilde giderse hamilelik gerceklesirse onunla dogum yapabilirim. Tavsiye ederim.
Ben de iki defa gittim huseyin beye, surekli doguma gidiyosa normal doguma sicak bakiyo diyebilir miyiz o zaman?Hüseyin bey çok çok yoğun 32 oldum diye doktor da değiştiremiyorum. Her muayeneye gidişimde 1 saat geç giriyorum 5 dkda çıkıyorum. Doğuma gidiyo çünkü sürekli. İlk haftalar böyle değildi günay hanım gidince çok yoğunlaştı. Başını kaşıyacak vakti yok desem yeridir ama ona rağmen hep güleryüzlü :)
Bi arkadaşıma sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıracaktı ama bebişin kilosu küçüktü sezaryen yaptı. Bebek biraz daha kilolu olsaydı normal doğum olacaktı. :)Ben de iki defa gittim huseyin beye, surekli doguma gidiyosa normal doguma sicak bakiyo diyebilir miyiz o zaman?
evet bi ara günay hanım vardı bayan isteyenler gunay hanımı tercih edıodu sanırım genelde.Hüseyin bey çok çok yoğun 32 oldum diye doktor da değiştiremiyorum. Her muayeneye gidişimde 1 saat geç giriyorum 5 dkda çıkıyorum. Doğuma gidiyo çünkü sürekli. İlk haftalar böyle değildi günay hanım gidince çok yoğunlaştı. Başını kaşıyacak vakti yok desem yeridir ama ona rağmen hep güleryüzlü :)
Uzun uzun yazmissiniz,cok tesekkur ederim. Birbirimizin halinden anliyoruz, cunku doktor ve hastane arayisinda olmak gercekten insani strese sokan bir seymis..bulamayinca ve zaman daralinca hep bunun uzerine dusunuyo insan.. sagolun halimden anladiginiz icin :)lightpinklady merhabalar yorumlarınızı okudum fikir olsun diye yazmak istedim daha önce yazmıştım burada ama eskileri okumamışsınızdır belki. Ben ilk olarak Sincan koru hastanesine başladım faika hanıma memnundum aslında ama hem yol uzaktı hemde muayene parası yüksekti yani sonuç olarak muayenede birşey yaptıkları yok rutin kontrol doğum diğer yerlerden uygun ama muayenesinin pahalı olması enteresan oradan çıkarıyorlar herhalde acısını. Daha sonra bu sebeplerden dolayı banada yakın olduğu için Yenimahalle orta doğu hastanesinde günnur hanıma geçtim kendisinden de memnundum ama kilo tansiyon ve tahlil takibi pek yapmayışı aklıma takıldı ama hakkını yiyemem ultrasonla uzun uzun inceliyordu.
Bu sebepler aklıma takıldığı için buradaki yorumlarda olumlu şeyler okuduğum Mina sera aldan hastanesine geçtim bayram öncesi ve hala orada devam ediyorum bize yine çok yakın değil ama doktorumdan memnunum Esra hanım çok ilgili güler yüzlü ve gayet açık bilgilendiriyor her seferinde kilo tansiyon kontrolü yapıyor ultrasonla baya inceliyor tahlilleri takip ediyor tum eski tahlillerimi istedi baktı eşimde bende memnun kaldık doğuma kadar bir aksilik olmazsa kendisiyle devam etmeyi istiyoruz nasipse. Hastane odalarında baktım ve beğendim. Umarım size fikir olur hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhabalar , ne güzel bir konu ellerinize sağlık
bende istanbuldan ankaraya taşınıyorum kasım ayından itibaren gidebileceğim bir doktor arıyorm ankarada , özel istiyorum ama çok pahalı olmasın istiyorum :) doktorlara baktım nurten boyraz bana uyumlu geldi ama doktr hakkında hiçbir bilgim yok. Bilgisi olan var mı ? :)
Bende medicana düsünüyordum doktorumun anlasmali hastanesi. Ama gecen hafta arkadasim dogum yapdi orada. Dogum sorunsuz gecti ama dedigin gibi soymaya calisdilar sorunlar oldu bize alternatif hastaneler arastirin dediler. Siz neye karar verdiniz? Ortadoğuyu biliyorum ilk haftalarımda gitmişdim ama yeni açıldı diye pekmgüvenemedim tecrübesiz hastane diye devam etmedimkızlar ben medicanaya gidiyorum. doktorumdan çok memnunum ama gereksiz para vermek canımı sıkıyor yol yakınken acaba hem uygun hem güzel bir hastane bulmak istiyorum yorumlara göre ortadoğu hastanesi iyi gibi geldi pekii doktor önerisi olan varmı acaba?
Ocak annelerinden biliyorum siziaynı hastaneye gidiyoruzz ve ocak annesiyiz.güzel dogumlarımız olsun inşallahh
Doğum için karar verdinmi sen tatlım ortadoğuyu?Ben doğum fiyatını henüz konuşmadım ama bende günnur hanıma gidiyorum haftaya filan ikinci kez gideceğim. İlkinde memnun kaldım.
Ortadoğuda doğum yapmış olan biriyle kınuşabildinizmi?Yarinda ben orda olacagm insallah :) sizin doguma az kalmis dogumunuz nerde olursa olsun bilgilendirin bizi olur mu :)
Aynen paraya duskun orasi. Ben sincan lokman hekime basladim iste smdilik memnunum bakalim canim insallah hep bole gider hem evimede baya yakinBende medicana düsünüyordum doktorumun anlasmali hastanesi. Ama gecen hafta arkadasim dogum yapdi orada. Dogum sorunsuz gecti ama dedigin gibi soymaya calisdilar sorunlar oldu bize alternatif hastaneler arastirin dediler. Siz neye karar verdiniz? Ortadoğuyu biliyorum ilk haftalarımda gitmişdim ama yeni açıldı diye pekmgüvenemedim tecrübesiz hastane diye devam etmedim
Aynen paraya duskun orasi. Ben sincan lokman hekime basladim iste smdilik memnunum bakalim canim insallah hep bole gider hem evimede baya yakinBende medicana düsünüyordum doktorumun anlasmali hastanesi. Ama gecen hafta arkadasim dogum yapdi orada. Dogum sorunsuz gecti ama dedigin gibi soymaya calisdilar sorunlar oldu bize alternatif hastaneler arastirin dediler. Siz neye karar verdiniz? Ortadoğuyu biliyorum ilk haftalarımda gitmişdim ama yeni açıldı diye pekmgüvenemedim tecrübesiz hastane diye devam etmedim
esra hoca gidio zaten hiç ayıp olmaz merak etme:) Bende büyük ihtimal günnur hocaya geçcem :)ortadoğuya devam ediyorum zaten.Ocak annelerinden biliyorum sizibende tekrar dönmeyi düşünüyorum ortadoğuya ama şimdi farklı bir doktora gidersem esra hanıma ayıpmı olur acaba yaşı bendrn cok büyük değil o yüzden içime sinmiyor kendisi günnür hanım ben mart da ordayken yoktu daha galiba
Aaa çok teşekkür ederim bu bilgi için o zaman randevu alıp bi görüşeyim günnür hocaylaesra hoca gidio zaten hiç ayıp olmaz merak etme:) Bende büyük ihtimal günnur hocaya geçcem :)ortadoğuya devam ediyorum zaten.
ne demek canımm:)Aaa çok teşekkür ederim bu bilgi için o zaman randevu alıp bi görüşeyim günnür hocayla