Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Canim bende cektirecgm ins rahim filmi anestizili bende vajinal muayenede ve iliskide zorlaniyorm bu yuzden anestizili cektirmeyi dusunuyorm..sen ne kadarlik evlisin ve bebis istiyorsunuz

Canim bende cektirecgm ins rahim filmi anestizili bende vajinal muayenede ve iliskide zorlaniyorm bu yuzden anestizili cektirmeyi dusunuyorm..sen ne kadarlik evlisin ve bebis istiyorsunuz
3 yıllık evliyim ne zaman çektireceksin ben aslımda muayene de pek zorlanmıyorum ama anestezili dedi doktor ücreti ne kadar

Aynı durumdayım kan tutuyor nasıl geçer bu durum napacağız nasılsınız siz bu durumda

3 yıllık evliyim ne zaman çektireceksin ben aslımda muayene de pek zorlanmıyorum ama anestezili dedi doktor ücreti ne kadar
Anestesiz 700 lu biseydi anesteziyle 1300 falan heralde temmuz gibi cektirmeyi dusunuyorm once esim tahlik verecek ins

Merhaba kızlar bende çarşamba günü çekildim. Öncesinde burda okudularimdan baya gözüm korkmuştuk açıkçası. Neyse anlayaim adet bittiği gün görüşmeye gittim anestezili çekiliyor denildi 1100 TL tamam dedim yarın gel kan tahlili ver dediler yani perşembe çekilecekti kanı verdim gittim Bi poğaça yedim sonucu bekledim sonuç 1.5 saat sonra çıktı anesteziye gönderdiler onay aldım. Röntgen de olan bayan ikide gel çekelim dedi bende korkuyordum bisey yemedim yanliz gitmiştim damar yolu açtılar bekledim biraz beni içeri aldılar önlük giydirdiler uzandım anestezi doktoru geldi yanıma beni konuşturdu eğlenceli geçti daha önce hamile kalıp kürtaj olduğumu anlattım öyle uyumuşum sonra uyandım ağrım yoktu adet sancısı gibiydi giyinip müsaade odasına alındım bir saat boyunca tansiyonuma baktılar eve geldim. Bugünde sonucu almaya gittim tüpler açık denildi lekelenmelerim var sadece doktor esinde sorun yoksa üç dört ay içerisinde hamile kalırsın dedi tabi eşimde de sorunlar var bekleyip göreceğiz o arada bende aşılama için dosya hazırlıyıp uğraşmak istiyorum olursa yazarım size

Hani sonrasında uyanıp her yerim kan içimde felan olurmu bazıları çok kanama oluyor yazmış
Bisey olmaz ondan kanama olabiliyormuss yani onemli olan o an bisey hissetmemen kanama olsa bile durur ne zaman cekileceksn?

Bisey olmaz ondan kanama olabiliyormuss yani onemli olan o an bisey hissetmemen kanama olsa bile durur ne zaman cekileceksn?
Adetten sonra yani adete 6gün var 3.günü kontrole gideceğim kis vardı geçmiş mi diye rahim filmi de adet bitimi dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…