- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Herkes bir değilBakin sizin durumunuz cok farklı bu sonuçta adet kani gibi ve gelicegini biliyosunuz az yada cok ne fark eder anlamadim
ücreti ne kadardı anestezili filmin acaba ?Bende anestezili oldum kanamam olmadı diye hatırlıyorum.
ücreti ne kadardı anestezili filmin acaba ?
Canim bende cektirecgm ins rahim filmi anestizili bende vajinal muayenede ve iliskide zorlaniyorm bu yuzden anestizili cektirmeyi dusunuyorm..sen ne kadarlik evlisin ve bebis istiyorsunuzAnestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
3 yıllık evliyim ne zaman çektireceksin ben aslımda muayene de pek zorlanmıyorum ama anestezili dedi doktor ücreti ne kadarCanim bende cektirecgm ins rahim filmi anestizili bende vajinal muayenede ve iliskide zorlaniyorm bu yuzden anestizili cektirmeyi dusunuyorm..sen ne kadarlik evlisin ve bebis istiyorsunuz
Aynı durumdayımBende adet kanından korkmam ama elim kolum kanasa birinin bir yeri kanasa bayılırım. Hatta bak anlatayım. Bir gün hastayım babam beni acil e götürdü ama hiç iyi değişim ayakta duracak halim yok. Sedyeye yatmak istedim. Hemşire geldi bana kızdı geç sandalyeye otur sen ağır hasta mısın dedi. Karşı koyacak halim bile yoktu geçtim oturdum. Otururken bir adamın eli kanıyordu serumu elden vermişler. Ben bunu gördüm başım dönmeye başladı. Adamın yanında genç bir oğlu vardı iyi misin dedi hı hı diyebildim sandalyeye otururken. Hemşire geldi serum takıyor , beni bırakma iyi değilim oturamıyorum gözüm kararıyor dedim hemşire dinlemedi gitti serumu takıp. Babam da pek anlayamaz neyim var ben eğiliyorum sanmış ama ben o ara gitmişim sandalye den yere düşmüşüm. Babam hemen hemşire doktor diye çağırmış beni sedyeye aldıklarını duyar gibiydim. Çok ses vardı, her yer kapkaranlık. Öldüm sandım resmen çünkü sesler şöyle geliyordu anca bu şekilde tarif edebilirim.
-“iki kulağına ellerinin işaret parmağıyla hafif çekip geri içine sok çek sok işaret parmaklarını kulağının deliğine hafifçe kalabalık bir yerde. Böyle bir sesti. Uyandım ayaklar hava da sedyedeyim. Babam bayılmışsın dedi ne var kandan korkuyorsun dedi. Bir de ben itfaiyeciyim. Araçlardan cesetleri biz çıkarırız sen düşün. Hayatın her alanında karşıma çıkacak şey kan. Ama korkuyorum. Kız kardeşim römorktan düştü tutamadık annemle. Allah tan yavaş gidiyordu. alnına taş battı kanadı. Annem kardeşime kanı dursun diye tampon filan yaparken benim midem bulandı kustum. Kusmasam bayılırdım. Ama adet kanından korkmuyorum. Bu da allah ın takdiri işte
Ben berabatım. Şuan beta için kan veriyorum. Koluma bakamıyorum iğnenin girdiği yer bile beni benden alıyorAynı durumdayımkan tutuyor nasıl geçer bu durum napacağız nasılsınız siz bu durumda
Ben berabatım. Şuan beta için kan veriyorum. Koluma bakamıyorum iğnenin girdiği yer bile beni benden alıyor
Anestesiz 700 lu biseydi anesteziyle 1300 falan heralde temmuz gibi cektirmeyi dusunuyorm once esim tahlik verecek ins3 yıllık evliyim ne zaman çektireceksin ben aslımda muayene de pek zorlanmıyorum ama anestezili dedi doktor ücreti ne kadar
Bi bütün tahlilleri yaptırdık hepsi normal en son anestezili rahim filmi kaldı ve aşırı korkuyorumAnestesiz 700 lu biseydi anesteziyle 1300 falan heralde temmuz gibi cektirmeyi dusunuyorm once esim tahlik verecek ins
Neden korkuyosnki anestizili olursa bisey hissetmiceksn ztnBi bütün tahlilleri yaptırdık hepsi normal en son anestezili rahim filmi kaldı ve aşırı korkuyorum
Hani sonrasında uyanıp her yerim kan içimde felan olurmu bazıları çok kanama oluyor yazmışNeden korkuyosnki anestizili olursa bisey hissetmiceksn ztn
Bisey olmaz ondan kanama olabiliyormuss yani onemli olan o an bisey hissetmemen kanama olsa bile durur ne zaman cekileceksn?Hani sonrasında uyanıp her yerim kan içimde felan olurmu bazıları çok kanama oluyor yazmış
Adetten sonra yani adete 6gün var 3.günü kontrole gideceğim kis vardı geçmiş mi diye rahim filmi de adet bitimi dedi doktorBisey olmaz ondan kanama olabiliyormuss yani onemli olan o an bisey hissetmemen kanama olsa bile durur ne zaman cekileceksn?
Hadi insallah canim hayirli haberlerini aliriz ne kadardie bebis istiyorsnzAdetten sonra yani adete 6gün var 3.günü kontrole gideceğim kis vardı geçmiş mi diye rahim filmi de adet bitimi dedi doktor
İki yıldır nerdeyse artık ümidim kalmadı çok moralim bozukHadi insallah canim hayirli haberlerini aliriz ne kadardie bebis istiyorsnz
insan bazen umitsizlige dusuyor morali bozuluyor ama Rabbimden her sey umidimizi kaybetmemeliyiz her seyde bi hayir vardir o ol derse oluverir ancak bunun bilincinde olalim insİki yıldır nerdeyse artık ümidim kalmadı çok moralim bozuk
Hangi ilde cektrdinizbu fiyata acaba?1500tü sanırım. İndirim uygulanmış hali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?