Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

Arkadaşlar merhaba rahim filmi neye göre çekiliyor acaba doktor mu istiyor yoksa biz kendimiz de rahim filmi çekmesini isteyebilir miyiz

Bide ne zaman çekiliyor adet olmadan önce mı sonra mı ?
Merhaba adetten üç gün sonra çekilmeye başlanıyor kimi 10. Günde çekmiş eğer iki senelik korumasiz gebelik olusmadiysa doktorlar istiyor kürtaj dan sonra da isteniyor. Eğer bir şüpheniz varsa kendiniz de istetip cektirebilirsiniz

Biz iki yıldan beri istiyoruz olmadı doktor rahim filmi dedi bakalım adet bitiminde dedi

Temmuz da 1 yılım dolacak işte bende istiyorum yaptırmayı ya şuan tedavi görüyorum ama Allah korusun tüplerim den biri kapalıysa falan o zaman boşa yapmış olmuyor mu

Temmuz da 1 yılım dolacak işte bende istiyorum yaptırmayı ya şuan tedavi görüyorum ama Allah korusun tüplerim den biri kapalıysa falan o zaman boşa yapmış olmuyor mu
Evet doktor öyle dedi yapılan tedaviler hiç bir işe yaramaz eğer tüpler kapalıysa dedi

Ben aşılamaya basliycam şimdiden herseyi yeniden yaptırıp ona göre yol çizmeyi düşünüyorum devlet genelde şart koşuyor dosyaya koymak için sizde çektirin bence emekler boşa gitmesin onca iğne para

Ben aşılamaya basliycam şimdiden herseyi yeniden yaptırıp ona göre yol çizmeyi düşünüyorum devlet genelde şart koşuyor dosyaya koymak için sizde çektirin bence emekler boşa gitmesin onca iğne para
Kesinlikle devlette iyi bir hastane ve doktor bulabilirsem devlete gitmeyi düşünüyorum çünkü özel gerçekten muayenesi ayrı para ilaçlar ayrı para insan maddi manevi yıpranıyor İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum doktor veya hastane tavsiyesi olanlar var mı acaba

Ben Üsküdar Zeynep Kamil infertilite bölümünde tedavi başlattım canım çok ilhilenmiyorlar ama devletteki haklarımı kullanmak için katlanıyorum aşılama ilaçları baya pahalı

Ben Üsküdar Zeynep Kamil infertilite bölümünde tedavi başlattım canım çok ilhilenmiyorlar ama devletteki haklarımı kullanmak için katlanıyorum aşılama ilaçları baya pahalı
Benim aşılama olursa özelde olacak ne kadardır tahmini toplam aşılama ücreti

Ya tabi özeldeki gibi ilgilenme yok elbette onun farkındayım ama en azından özelde muayene verdiğim ücreti ilaçlara veririm hiç olmazsa öyle düşünüyorum bilmiyorum en azından bı denerim orayi da inşallah gerek kalmaz bu ay tedavim yanit verir

ozelde yaptirmistim ben canim hic sikintili bi durum degil sedyeye yatiyorsun hemen bayiltiyorlar 15 20 dk anca surdu benimki gozum acik her soyleneni duyuyorsun tekerlekli sandalyeyle odama gecirdiler biraz orda uzandim.10 dk sonra ayaklandim zaten.. rabbim.herkese sifa versin insaallah

Benbu rahim filmi ve aşılamadan çok korkuyorum vajinal ultrasonda zorlanmıyorum ama spekulum hiç takılarak muayene olmadım omdan korkuyorum çok zor birsey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…