Evet bu her yerde aynı %15 %20 şans veriyorlarAşılamanın da tutma ihtimali çok düşükmüş
Kurtajdan sonra hangi durumlarda isteniyor?Merhaba adetten üç gün sonra çekilmeye başlanıyor kimi 10. Günde çekmiş eğer iki senelik korumasiz gebelik olusmadiysa doktorlar istiyor kürtaj dan sonra da isteniyor. Eğer bir şüpheniz varsa kendiniz de istetip cektirebilirsiniz
Ultrason da bir anormallik varsa bir anda adet düzensizliği ve yumirtaliklarda AĞRI sızı değiştiyse ve gebe kalinamiyorsa diye biliyorum benim şüphem sağ tarafım hiç oynamiyordu sol tarafımda tam tersine hep oynuyor. ben istettim çekilmek için sizin de şüpheniz varsa deneyin. hem kanalları da açıyor gebe kalma şansı artıyor diye okumuştum Bi kaç yerden.Kurtajdan sonra hangi durumlarda isteniyor?
Ikinci kurtajimi olacağım birkac gune, ilkinden once boyle birsey onermediler, ama neden gebelik saglikli ilerlemiyor bunu bulamadik, bugun doktoruma soracagim bunu daUltrason da bir anormallik varsa bir anda adet düzensizliği ve yumirtaliklarda AĞRI sızı değiştiyse ve gebe kalinamiyorsa diye biliyorum benim şüphem sağ tarafım hiç oynamiyordu sol tarafımda tam tersine hep oynuyor. ben istettim çekilmek için sizin de şüpheniz varsa deneyin. hem kanalları da açıyor gebe kalma şansı artıyor diye okumuştum Bi kaç yerden.
Sizin genetik tarama kan pıhtılaşma gibi testler yapmanız gerekiyor hsg için acele etmeyin kurtajdan en az sekiz ay sonra falan cekinin gebelik oluazsa iyi bi doktor bulun benceIkinci kurtajimi olacağım birkac gune, ilkinden once boyle birsey onermediler, ama neden gebelik saglikli ilerlemiyor bunu bulamadik, bugun doktoruma soracagim bunu da
Ne kadar sürdü toplamDaha dün çektiren biri olarak söylüyorum hiç korkulacak birşey yok . Aldığın anestezik çok ağır bi ilaç değil. Sağlıkçı olduğum için söylüyorum bunu. Toplasan 20-25 dk bile uyumamışımdır. Ama uyandığımda işlem bitmişti. Benim iki tüpüm de kapalıydı. Açmak için biraz uğraşmasına rağmen sonrasından ne ağrım ne de fazlaca kanamam oldu. Batikon döktükleri için kanaman çok olmuş gibi görebilirsin. Yanında ped götür ben hemen kalktım zaten onu koydum. Hafif çok hafif kan geldi. Bugün nerdeyse hiç yok.
Ne kadar sürdü toplam
Merhaba. Siz hamile kalmışsınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Filmden sonramı gebe kaldınız. KendiliğindenAnestezili film için daha yüksek ücret alacaklar. İşlem toplasan 5 dk. O kadarcık bi acı için anestezi almaya değmez. Adet ağrısı girmiş gibi bi his oluyor ve geçiyor, hatta damar yolu açtırdığına bile değmez. Hepi topu spekulum yerleştirip bi ilaç sıkılıyor..
ne yaptın yaptırdın mi hsgYaa inşallah benimde öyle olur
Herkezde ayni his olmuyor malesef bu dueum ben anestezi alip yaptirdim cunku doktorum dayanamazsin dedi cok fazla kistim oldugu icin,, bide damar yoluda hastanin durumyna gore takiliyor ben kalp hastasiyim bana takildi mesela acil mudahale icin bu sart oda hastanin elinde olan bir durum degil yani.. bi arkadasim anestezisiz yaptirdi ayni dediginiz gibi adet sancisi gibi dedi , baska bi arkadasim yaptirdi resmen kiz sedyeden düsmustu acidan .. isin özu kadin olmak zor :)Anestezili film için daha yüksek ücret alacaklar. İşlem toplasan 5 dk. O kadarcık bi acı için anestezi almaya değmez. Adet ağrısı girmiş gibi bi his oluyor ve geçiyor, hatta damar yolu açtırdığına bile değmez. Hepi topu spekulum yerleştirip bi ilaç sıkılıyor..
Merhaba. Siz hamile kalmışsınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Filmden sonramı gebe kaldınız. Kendiliğinden
Herkezde ayni his olmuyor malesef bu dueum ben anestezi alip yaptirdim cunku doktorum dayanamazsin dedi cok fazla kistim oldugu icin,, bide damar yoluda hastanin durumyna gore takiliyor ben kalp hastasiyim bana takildi mesela acil mudahale icin bu sart oda hastanin elinde olan bir durum degil yani.. bi arkadasim anestezisiz yaptirdi ayni dediginiz gibi adet sancisi gibi dedi , baska bi arkadasim yaptirdi resmen kiz sedyeden düsmustu acidan .. isin özu kadin olmak zor :)
Bn anestezisiz oldum ama çok kötüydü hemde iki defa oldum ve ilkinde fazla kanamam olmadı ikincisinde çok kanamam olduAnestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Nasıl kötü ağrı çok mu olduBn anestezisiz oldum ama çok kötüydü hemde iki defa oldum ve ilkinde fazla kanamam olmadı ikincisinde çok kanamam oldu
Hayır maalesef adet oldum yine.pazartesi kis vardı onun için gideceğim adet olursan üçüncü gün gel dedi maalesef oldum rahim filmi için de gün felan alırız heraldene yaptın yaptırdın mi hsg
hayırlısı cnm hic daraltma kendini her sey guzel olacak hele bi çekil de hsgHayır maalesef adet oldum yine.pazartesi kis vardı onun için gideceğim adet olursan üçüncü gün gel dedi maalesef oldum rahim filmi için de gün felan alırız heralde
Ben bir sene vajinismustum birde biraz rahatsız oluyorum muayenede çok rahat edemiyorum ondan demiştir belki anesteziliCanım ben 6 yıl önce anestesisiz çektirdim hatta doktor o kadar abartılacak bir şey değil keşke okumasaydin internetten yorum sadece ilacı verince biraz bir şey hissedersin dedi çokta gençti yapan doktor hatta uzman doktorunuz değil mi diye sorma ihtiyacı hissetimgerçekten dediği gibi çok kolay oldu sadece ilacı verirken bir basınç ve yanma gibi bir şey hissediyorsun o sırada doktor bak şimdi ilaç rahimde tüplerde falan diye gösterdiği için onunda az bir şeyle atlattım. Herkesin acı eşiği farklıdır ben böyle bir işlemi anestezik yaptırsam üzülürdüm bedenime bir de anestesi almış oldum diye ama sizin acı esiginizi bilemem
Evet ondandır bence de hayırlı sonuçlar al inşallah canimBen bir sene vajinismustum birde biraz rahatsız oluyorum muayenede çok rahat edemiyorum ondan demiştir belki anestezili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?