• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

Bu kadar kasma oldu bittiye geliyor cidden 🤗
Ya haklısınız doktor da öyle dedi aöa rahim filmi çekineceksin dediği günden beri uyuyamıyorum panik atak var bende .hatta dedi sana bir tane ameliyat kıyafeti giydireceğiz on dakika sürecek kendin giyinip çıkacaksın dedi aöa sürekli hangi alet kullanılacak nasıl yapılacak onlara bakıyorum korkunun ecele faydası yok.bir yandan da diyorum hadi hamile kaldım bu kadar stresli olursam bebek de zarar görür ilerde

Ben normal muayene de zorlanıyorum korkuyorum kendimi kasıyorum ondan olabilir mi
Tabiki olabilir ama inanın bende normalde acayip çekinir ve gerilirim rahim filmi cektirdim ama anestesisiz korkarak bacaklarım titreyerek girdim ama hiç acı agri olmadı tabiki doktorunuz ne diyosa onu yaptırın ama yorumlar sizi korkutmasın 2 kere çektirdm hiç acı agri hissetmedm

Tabiki olabilir ama inanın bende normalde acayip çekinir ve gerilirim rahim filmi cektirdim ama anestesisiz korkarak bacaklarım titreyerek girdim ama hiç acı agri olmadı tabiki doktorunuz ne diyosa onu yaptırın ama yorumlar sizi korkutmasın 2 kere çektirdm hiç acı agri hissetmedm
Ya inşallah ben de sizin gibi olurum çok teşekkürler

ağrı eşiğiniz yüksek mi acaba sizin.? bende randevu aldım yeni : ( anestezi olmadan dayanamaz mıyım 15-20 dk diye sordum doktoruma.Ağrılı oluyor hiç gerek yok o acıyı çekmeye dedi.Korkuyorum yine de ben:110:

arkadaşlar eğer ki imkanınız varsa istanbul şişli ecomar Cevat Bayrak hocaya gidin.Hsg üzerine çok büyük eğitimler almış ben geçen yıl ekimde gittim 650 tl ve ne ağrı ne sızı hiç bişey hissetmedim sivasta açılmayan tüplerimi yarım saatlik bi işlemle açtı hem izledim hem sohbet ettik Allah ondan razı olsun

Malesef ben Gaziantep teyim yaptırdıktan sonra detaylı olarak paylaşacağım umarım iyi gecer

arkadaşlar eğer ki imkanınız varsa istanbul şişli ecomar Cevat Bayrak hocaya gidin.Hsg üzerine çok büyük eğitimler almış ben geçen yıl ekimde gittim 650 tl ve ne ağrı ne sızı hiç bişey hissetmedim sivasta açılmayan tüplerimi yarım saatlik bi işlemle açtı hem izledim hem sohbet ettik Allah ondan razı olsun
çok iyi fiyata gitmişsin geçen sene.Şu an ben 1.250 e yaptırıyorum ankarada.Kanaman çok oldu mu peki canım ?

çok iyi fiyata gitmişsin geçen sene.Şu an ben 1.250 e yaptırıyorum ankarada.Kanaman çok oldu mu peki canım ?
Bu sene 750 olmuş ben tekrar gidicem nasip olursa. Benim 1 2 damla kanamam oldu sadece. Sivasta çektirmiştim ben anestezisiz çok ağrım olmuştu ve tüplerim kapalı çıktı hiç açma işlemide yapmadılar direk ameliyat dedi doktor. Bende baya araştırdım cevat hocayı buldum. Anestezi vermeden güzel sohbetiyle tüplerimi açtı

narkoz sonrası uyanma zor mu mide bulantısı oluyor mu ? Nasıl atlatıcam çok panik oldum vallahi .Neden böyle şeyler geliyor başıma diye depresyona girdim :KK61::KK61:

Çok kolay oluyor ben kaç tane mesaj attım bu konuda girdim hastaneye ilken çıkma yarım saat sürdü birde uğraşılmış tüplerim kapalıymış olmasa daha kısaydı hiç korkmayın

Çok kolay oluyor ben kaç tane mesaj attım bu konuda girdim hastaneye ilken çıkma yarım saat sürdü birde uğraşılmış tüplerim kapalıymış olmasa daha kısaydı hiç korkmayın
çok teşekkür ederim desteğin için : ) içim rahatladı.Bir an önce olsun bitsin .daha sonraki ay hayırlı haberler alayım inşallah canım H hayat2828

çok teşekkür ederim desteğin için : ) içim rahatladı.Bir an önce olsun bitsin .daha sonraki ay hayırlı haberler alayım inşallah canım H hayat2828
İnşallah yani şöyle söyleyim ben kan aldırırken bile başı dönen biriyim ve çok kolay diyorum rica ederim inşallah hepimiz alırız güzel haberler😊

Back