Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

Benim eşimin bu çabalarımdan haberi dahi yok o sanıyor ki ben istemiyorm. Herseyi hemen bilmelerine gerek de yok zaten daha evleneli bir yil anca oldu sanrm senn de. Ben de oyle. Onlarin beyni cok farkli gercekten. Hicbir zaman bizim kadar anlayip dusunemeyecekler bosversene

Yok canım üç sene oldu bizim

Kanama inşallah olmaz aşırı stres yapıyorum hadi kanama olursa doktoruma güveniyorum inşallah benimde açıktır
Canım ben de çok korkarak gittim ve anestezisiz çektirdim İnan hiç korkma benim evet çekilirken ağrım oldu ama adet sancısının şiddetli hali gibi hiç kanamam olmadı ped taktım ama tertemizdi eve geldiğimde bittikten sonra da hiç ağrım olmadı benim çok rahat geçti ağrı esigim yüksek sanırım ama korkma hiç

Ben kan aldırırken bile bayılacak gibi oluyorum muayene oldum mesela vajinal ultrason şuan kasıklarım aşırı ağrıyor bacaklarım kendimi kasmıyorum zannediyor um ama kasmışım demekki

Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Daha dün çektiren biri olarak söylüyorum hiç korkulacak birşey yok . Aldığın anestezik çok ağır bi ilaç değil. Sağlıkçı olduğum için söylüyorum bunu. Toplasan 20-25 dk bile uyumamışımdır. Ama uyandığımda işlem bitmişti. Benim iki tüpüm de kapalıydı. Açmak için biraz uğraşmasına rağmen sonrasından ne ağrım ne de fazlaca kanamam oldu. Batikon döktükleri için kanaman çok olmuş gibi görebilirsin. Yanında ped götür ben hemen kalktım zaten onu koydum. Hafif çok hafif kan geldi. Bugün nerdeyse hiç yok.

Yaa çok teşekkürler içim rahatladı gerçekten evet öyle görsem kesin tekrar bayılırım kan olmuş diye

Herkesin kendine sanirim kiminin agrisi cok kiminin az oluyo. Kiminin kanamasi cok kiminin az oluyo.. Ben uyandığımda batikon sürmüşlerdi bide sargi bezi koymuşlardı kalin. Iyiki koymuşlar yoksa yataga gelirdi

Hayır benimle beraber anestezi aldilar. Dedigim gibi belki adet sancisi çekmiyordur ondan sikinti yaşamıştır yada tüpleri kapalidir

Cok çok az demeyin herkesin kendine gore. Benim 3 4 gun sürmüştü

Cok çok az demeyin herkesin kendine gore. Benim 3 4 gun sürmüştü
Genelinde az oluyor kanama ben 2 kere oldum çok az olmuştu çoğu kişiden de duyduğum az olduğu yönünde olabilir bazısının çok oluyordur ama konu sahibini de korkutmanin bir anlami yok çok basit bir işlem icin

Kanamadan bi insan niye korkar ki zaten her ay adet oluyoruz

Oncesinde bi 8 saat yemk yemeyi ve su icmeyi kesyorsnz.iceri aldklarinda ameliyata hazrlar gibi elin ustunden damaryolu aciliyor burundan da oksijen veriliyor. Norml uzanyorsnz ama bacaklariniz alttan muayene seklnde oluyor. Anesteziyi verdiklerinde kulagnzda bir ugultu cinlama ve huzur yaninzda ped goturun bn burayi okumasaydm gotrmzdm cunku ordakiler beni uyarmadi. Uyandgmda odaya alnyordum toplm 15 dk faln surms. Uyandm ustumu giydim. Yalnzca alt kismi cikarmnz yeterliydi zaten hsg oncesi. Pedi taktim. Bi film cekildi ve ciktik. Bende hicbir agri aci olmadi. Kanama da eve gdene kadar oldu bi pedlik..sonra hic olmadi.

Konu sahibi önceki msjlarinda söylemiş korktuğunu herkesin fobisi farklı
Pardon o zaman keşke ben yorum yapmasaydım. Burda iyiye hazırlıyoruz kötü olursa kadere dicez

Benden önce girenler oldu ben beklerken. Çıkanlar hep ağrılı sızılı ağlıyorlardı ama çok az sürdü korkma dediler. Önce bende senin gibi tereddüt ettim çok korktum. Annemgil le aynı şehirde değiliz, kvalidem de işim var dedi gelmedi. Eşim askeri personel Suriye de. Allah tan erkek kardeşim yanımdaydı , annem tekim evde diye onu göndermişti yanıma (18 yaşında). Herhangi bir bayılma bir aksilik olursa diye yanına hep refakatçı soruyorlar çünkü. Neyse sıra bana geldi. Çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkıyor. Tüpler açık mı kapalı mı onu unuttum ben korkmaya başladım ne yapacaklar diye beni bir bayan içeri aldı ve kabini gösterdi. Burada altını çıkar bezi üstüne kapat gel dedi. Kapattım çıktım. Sonra aynı oda içinde beni sedyeye yatırdı film çekilecek sedyeye. Ardından doktor geldi. Doktor erkek olduğu için biraz da çekiniyordum açıkçası ama gittiğim 5 doktorun içinde en iyi doktor oydu o yüzden ona gitmiştim. Bana damar yolu acil de açıldı öyle geldim ben filme. Fakat acil de açan hemşire damarı patlatmış damar yolunu açamamış (iğneden deli gibi de korkarım). Narkozu verdiler kol içimden ben bayılmadım. Baktılar şişmeye başladı kolum. Morardı yanmaya başladı. Hemşirenin biri geldi elimin üstünden açtı damar yolunu ama elimin üstü zayıftır benim çok acıdı sanki kemiğime geldi iğne. Ağladım kolum da yanıyordu. Elimden narkozu verirlerken doktor 5 dk hemen bitecek üzülme dedi. Uyandığımda beni giydiriyorlardı. Damar ı patlayan kolumu oynatamıyordum. İç çamaşırımın içine bir sürü kağıt havlu koydular giydirirken , kan geliyormuş ondan. Beni sandalyeye alıp götürdü bir personel bayan. Kardeşim de yanımda tabi destek amaçlı. Bayan olsa daha iyi ama benim yanımda kimsem yoktu kardeşimden başka dediğim gibi. Acil tarafında bir odada sedye de yattım. 30 dk sonra gel doktor sonucu söylicek dediler. Ben hiç ağrı hissetmedim film sonrası karnımda ya da rahmimde. Kolum çok acıyordu hala ama. Doktor a geldim tüplerimin açık olduğunu söyledi. Verdiği sıvının nasıl içime aktığını bilgisayarından gösterdi. İyot eksik biraz sende iyotlu sofra tuzu ye bol bol dedi ve sodyum iyot vitamin ilacı verdi. Eve geldim rahmim filan ağrımıyordu hiç ağrımadı da kanama dıda fazla. Bir kaç damla kan vardı peçete de o kadar. Bir gün sonra kalktığımda kolum felçli gibiydi ve mosmordu. Kardeşime gösterdim o da uyanıp vikisle filan ben ağlarken ovaladı sağolsun. O gün kolum felçli gezdim. Acil e gittim birşey olmaz dediler. İlk defa başıma geldiği için korkmuştum. Diğer gün az az derken 1 hafta ya o da düzeldi. Geçti gitti

Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı

Kanamadan bi insan niye korkar ki zaten her ay adet oluyoruz

Bende adet kanından korkmam ama elim kolum kanasa birinin bir yeri kanasa bayılırım. Hatta bak anlatayım. Bir gün hastayım babam beni acil e götürdü ama hiç iyi değişim ayakta duracak halim yok. Sedyeye yatmak istedim. Hemşire geldi bana kızdı geç sandalyeye otur sen ağır hasta mısın dedi. Karşı koyacak halim bile yoktu geçtim oturdum. Otururken bir adamın eli kanıyordu serumu elden vermişler. Ben bunu gördüm başım dönmeye başladı. Adamın yanında genç bir oğlu vardı iyi misin dedi hı hı diyebildim sandalyeye otururken. Hemşire geldi serum takıyor , beni bırakma iyi değilim oturamıyorum gözüm kararıyor dedim hemşire dinlemedi gitti serumu takıp. Babam da pek anlayamaz neyim var ben eğiliyorum sanmış ama ben o ara gitmişim sandalye den yere düşmüşüm. Babam hemen hemşire doktor diye çağırmış beni sedyeye aldıklarını duyar gibiydim. Çok ses vardı, her yer kapkaranlık. Öldüm sandım resmen çünkü sesler şöyle geliyordu anca bu şekilde tarif edebilirim.
-“iki kulağına ellerinin işaret parmağıyla hafif çekip geri içine sok çek sok işaret parmaklarını kulağının deliğine hafifçe kalabalık bir yerde. Böyle bir sesti. Uyandım ayaklar hava da sedyedeyim. Babam bayılmışsın dedi ne var kandan korkuyorsun dedi. Bir de ben itfaiyeciyim. Araçlardan cesetleri biz çıkarırız sen düşün. Hayatın her alanında karşıma çıkacak şey kan. Ama korkuyorum. Kız kardeşim römorktan düştü tutamadık annemle. Allah tan yavaş gidiyordu. alnına taş battı kanadı. Annem kardeşime kanı dursun diye tampon filan yaparken benim midem bulandı kustum. Kusmasam bayılırdım. Ama adet kanından korkmuyorum. Bu da allah ın takdiri işte

Bakin sizin durumunuz cok farklı bu sonuçta adet kani gibi ve gelicegini biliyosunuz az yada cok ne fark eder anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…