- 28 Mayıs 2020
- 934
- 1.376
- 63
Benim eşimin bu çabalarımdan haberi dahi yokBen artık belki yolun başı olabilir ana çok yoruldum hep tek mücadele ettim herseyle eşim hiç destek olmadı ilk defa bana destek oluyor onda da ben kendimi çok yıpranmış hıssediyorum ama evet bebek düşününce içimde bir sevinç oluyor
Yok canım üç sene oldu bizimBenim eşimin bu çabalarımdan haberi dahi yoko sanıyor ki ben istemiyorm. Herseyi hemen bilmelerine gerek de yok zaten daha evleneli bir yil anca oldu sanrm senn de. Ben de oyle. Onlarin beyni cok farkli gercekten. Hicbir zaman bizim kadar anlayip dusunemeyecekler bosversene
Canım ben de çok korkarak gittim ve anestezisiz çektirdim İnan hiç korkma benim evet çekilirken ağrım oldu ama adet sancısının şiddetli hali gibi hiç kanamam olmadı ped taktım ama tertemizdi eve geldiğimde bittikten sonra da hiç ağrım olmadı benim çok rahat geçti ağrı esigim yüksek sanırım ama korkma hiçKanama inşallah olmaz aşırı stres yapıyorum hadi kanama olursa doktoruma güveniyorum inşallah benimde açıktır
Ben kan aldırırken bile bayılacak gibi oluyorum muayene oldum mesela vajinal ultrason şuan kasıklarım aşırı ağrıyor bacaklarım kendimi kasmıyorum zannediyor um ama kasmışım demekkiCanım ben de çok korkarak gittim ve anestezisiz çektirdim İnan hiç korkma benim evet çekilirken ağrım oldu ama adet sancısının şiddetli hali gibi hiç kanamam olmadı ped taktım ama tertemizdi eve geldiğimde bittikten sonra da hiç ağrım olmadı benim çok rahat geçti ağrı esigim yüksek sanırım ama korkma hiç
Olsun uc sene de erkeklerin bizim duygu derinligimize yetismeleri zorYok canım üç sene oldu bizim
Teşekkürler cnm şeninde inşallahOlsun uc sene de erkeklerin bizim duygu derinligimize yetismeleri zorsen her zaman icini ferah tut. Bu tarz islerde her zaman en once psikoloji etkendir Allah gonlune gore versin insallah
Daha dün çektiren biri olarak söylüyorum hiç korkulacak birşey yok . Aldığın anestezik çok ağır bi ilaç değil. Sağlıkçı olduğum için söylüyorum bunu. Toplasan 20-25 dk bile uyumamışımdır. Ama uyandığımda işlem bitmişti. Benim iki tüpüm de kapalıydı. Açmak için biraz uğraşmasına rağmen sonrasından ne ağrım ne de fazlaca kanamam oldu. Batikon döktükleri için kanaman çok olmuş gibi görebilirsin. Yanında ped götür ben hemen kalktım zaten onu koydum. Hafif çok hafif kan geldi. Bugün nerdeyse hiç yok.Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Yaa çok teşekkürler içim rahatladı gerçekten evet öyle görsem kesin tekrar bayılırım kan olmuş diyeDaha dün çektiren biri olarak söylüyorum hiç korkulacak birşey yok . Aldığın anestezik çok ağır bi ilaç değil. Sağlıkçı olduğum için söylüyorum bunu. Toplasan 20-25 dk bile uyumamışımdır. Ama uyandığımda işlem bitmişti. Benim iki tüpüm de kapalıydı. Açmak için biraz uğraşmasına rağmen sonrasından ne ağrım ne de fazlaca kanamam oldu. Batikon döktükleri için kanaman çok olmuş gibi görebilirsin. Yanında ped götür ben hemen kalktım zaten onu koydum. Hafif çok hafif kan geldi. Bugün nerdeyse hiç yok.
Hayır benimle beraber anestezi aldilar. Dedigim gibi belki adet sancisi çekmiyordur ondan sikinti yaşamıştır yada tüpleri kapalidiro kotu olanlar anestezisizdir ben de anestezisiz cektirdim agrili bir işlem o radyoopak maddeyi içeri sıkınca baya ağrı oluyor ama ben dayandım ama ben yaptırdık 5.5 sene oldu anestezili hic bi sıkıntı olmaz sonrasında hafif bi kanama oluyor geciyor ağrı cok olmuyor işlem anı agrili o da anestezisiz olana
Cok çok az demeyin herkesin kendine gore. Benim 3 4 gun sürmüştüKanama dediği az birset korkmayın çok normal hicbirsey olmuyor yürüyerek çıkıyorsunuz abartmışlar kötü olanlar falan yarım saat bile sürmüyor uyuyor uyaniyorsun bitmiş 5 10 dk dinlenip gidiyorsun. Ped koyuyorlar kanama çok çok az hiç korkma
Genelinde az oluyor kanama ben 2 kere oldum çok az olmuştu çoğu kişiden de duyduğum az olduğu yönünde olabilir bazısının çok oluyordur ama konu sahibini de korkutmanin bir anlami yok çok basit bir işlem icinCok çok az demeyin herkesin kendine gore. Benim 3 4 gun sürmüştü
BenAnestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Kanamadan bi insan niye korkar ki zaten her ay adet oluyoruzGenelinde az oluyor kanama ben 2 kere oldum çok az olmuştu çoğu kişiden de duyduğum az olduğu yönünde olabilir bazısının çok oluyordur ama konu sahibini de korkutmanin bir anlami yok çok basit bir işlem icin
Kanamadan bi insan niye korkar ki zaten her ay adet oluyoruz
Konu sahibi önceki msjlarinda söylemiş korktuğunu herkesin fobisi farklıKanamadan bi insan niye korkar ki zaten her ay adet oluyoruz
Pardon o zaman keşke ben yorum yapmasaydım. Burda iyiye hazırlıyoruz kötü olursa kadere dicezKonu sahibi önceki msjlarinda söylemiş korktuğunu herkesin fobisi farklı
Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Kanamadan bi insan niye korkar ki zaten her ay adet oluyoruz
Bakin sizin durumunuz cok farklı bu sonuçta adet kani gibi ve gelicegini biliyosunuz az yada cok ne fark eder anlamadimBende adet kanından korkmam ama elim kolum kanasa birinin bir yeri kanasa bayılırım. Hatta bak anlatayım. Bir gün hastayım babam beni acil e götürdü ama hiç iyi değişim ayakta duracak halim yok. Sedyeye yatmak istedim. Hemşire geldi bana kızdı geç sandalyeye otur sen ağır hasta mısın dedi. Karşı koyacak halim bile yoktu geçtim oturdum. Otururken bir adamın eli kanıyordu serumu elden vermişler. Ben bunu gördüm başım dönmeye başladı. Adamın yanında genç bir oğlu vardı iyi misin dedi hı hı diyebildim sandalyeye otururken. Hemşire geldi serum takıyor , beni bırakma iyi değilim oturamıyorum gözüm kararıyor dedim hemşire dinlemedi gitti serumu takıp. Babam da pek anlayamaz neyim var ben eğiliyorum sanmış ama ben o ara gitmişim sandalye den yere düşmüşüm. Babam hemen hemşire doktor diye çağırmış beni sedyeye aldıklarını duyar gibiydim. Çok ses vardı, her yer kapkaranlık. Öldüm sandım resmen çünkü sesler şöyle geliyordu anca bu şekilde tarif edebilirim.
-“iki kulağına ellerinin işaret parmağıyla hafif çekip geri içine sok çek sok işaret parmaklarını kulağının deliğine hafifçe kalabalık bir yerde. Böyle bir sesti. Uyandım ayaklar hava da sedyedeyim. Babam bayılmışsın dedi ne var kandan korkuyorsun dedi. Bir de ben itfaiyeciyim. Araçlardan cesetleri biz çıkarırız sen düşün. Hayatın her alanında karşıma çıkacak şey kan. Ama korkuyorum. Kız kardeşim römorktan düştü tutamadık annemle. Allah tan yavaş gidiyordu. alnına taş battı kanadı. Annem kardeşime kanı dursun diye tampon filan yaparken benim midem bulandı kustum. Kusmasam bayılırdım. Ama adet kanından korkmuyorum. Bu da allah ın takdiri işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?