Ben zaten dayanmak ve anestezi istemem ama doktor direk anestezi dedi vajinismus geçmişim var ondan dolayı olabilirAnestezili film için daha yüksek ücret alacaklar. İşlem toplasan 5 dk. O kadarcık bi acı için anestezi almaya değmez. Adet ağrısı girmiş gibi bi his oluyor ve geçiyor, hatta damar yolu açtırdığına bile değmez. Hepi topu spekulum yerleştirip bi ilaç sıkılıyor..
Vajinal muayenede spekulum takılıyor gibi düşün. Benimde gözümü çok korkutmuşlardı, bitince bumuymuş yani dedim..Ben zaten dayanmak ve anestezi istemem ama doktor direk anestezi dedi vajinismus geçmişim var ondan dolayı olabilir
vallaha şöyle bi tavsiyede bulunucam benim 1 sene cocugum olmamıştı o filmi çekindim dr hemen iliski yok dedi hafif kanama olduğu icin enfeksiyon riskini engellemek icin ben ise o gün gece yaptim ve kanallar falan onunla açıldı ondan midir nedir o ilişkiden 15 gun sonra idrar testi yaptim ve pozitifti :) yani bebek icin cektiriyorsan bi düşün derim:) enfeksiyon da olmadi aşırı kanamam da olmadi benim ,zaten kanallar acıkmış sikintim yokmuş ama şak diye o ay hamile kalınca dedim demek ki bi ise yariyor :)Teşekkürler çekinip kurtulsaydım ben de sizler gibi
Sadece vajinal ultrasonla bakıldı spekulum hiç taktırmadımVajinal muayenede spekulum takılıyor gibi düşün. Benimde gözümü çok korkutmuşlardı, bitince bumuymuş yani dedim..
Ofis histeroskopi yapıldı bana, onda anestezi aldım 20 dk filan süren bi işlemdi, onun sonrasında bile çok ağrım olmadı.
Yaa inşallah benimde öyle olurvallaha şöyle bi tavsiyede bulunucam benim 1 sene cocugum olmamıştı o filmi çekindim dr hemen iliski yok dedi hafif kanama olduğu icin enfeksiyon riskini engellemek icin ben ise o gün gece yaptim ve kanallar falan onunla açıldı ondan midir nedir o ilişkiden 15 gun sonra idrar testi yaptim ve pozitifti :) yani bebek icin cektiriyorsan bi düşün derim:) enfeksiyon da olmadi aşırı kanamam da olmadi benim ,zaten kanallar acıkmış sikintim yokmuş ama şak diye o ay hamile kalınca dedim demek ki bi ise yariyor :)
Kanama dediği az birset korkmayın çok normal hicbirsey olmuyor yürüyerek çıkıyorsunuz abartmışlar kötü olanlar falan yarım saat bile sürmüyor uyuyor uyaniyorsun bitmiş 5 10 dk dinlenip gidiyorsun. Ped koyuyorlar kanama çok çok az hiç korkmaKanama inşallah olmaz aşırı stres yapıyorum hadi kanama olursa doktoruma güveniyorum inşallah benimde açıktır
Anestezi de yaptırdım güç tavsiye etmemŞunu düşünüyorum yani ben uyuyacağım birsey girecek ben hissetmeyeceğim hissetsem daha iyiydi
Bana işlemden yarım saat önce içmem için ağrı kesici yazmıştı doktorum. Tabi bu bebek olayları acı eşiğimide yükseltmedi desem yalan olur. Neler geldi neler geçtii..Sadece vajinal ultrasonla bakıldı spekulum hiç taktırmadım
Anlayamadım anestezili mi yaptırdınızAnestezi de yaptırdım güç tavsiye etmem
İkisini de yaptırdım anastesiz çok ağrılı tavsiye etmem. Anestezili çok rahat kanama falan da çok çok az korkmayınAnlayamadım anestezili mi yaptırdınız
inş cnm ve su an iki çocuğum var 8 yıllık evliyim biri 4.5 yasinda biri 3 aylik sakin ümitsiz olmayın o hsg sonrası yaşadığım hamilelikte bebekgim düştü ama bende bi sıkıntı var sanirim doğan iki cocugum da da kanamalı hamilelik yasadim ve ikide dusugum var ama Rabbim yine de evlatsiz birakmadi sukur umutsuz olmayin ve cok kafaya da takmayin nasilsa olmayacak dedigim düşünmediğim anda oldular kizim zor oldu ama kızımı doğurunca ogluma kolay hamile kaldim hatta sürpriz oldu ikinciye rahim alisti gelişti tabi:)Yaa inşallah benimde öyle olur
Teşekkürler umarım bir problem olmadan geçer de artık bebek tedavisine başlarızİkisini de yaptırdım anastesiz çok ağrılı tavsiye etmem. Anestezili çok rahat kanama falan da çok çok az korkmayın
İnşallah canım iyi şanslar sanaTeşekkürler Murat’ın bir problem olmadan geçer de artık bebek tedavisine başlarız
Açıkcası hamile olacağımı düşünmüyorum ne olursa olsun aşırı derecede umutsuzum umudum tükenmek üzere eğer film de açık çıkarsa demekki olmayacak diyeceğiminş cnm ve su an iki çocuğum var 8 yıllık evliyim biri 4.5 yasinda biri 3 aylik sakin ümitsiz olmayın o hsg sonrası yaşadığım hamilelikte bebekgim düştü ama bende bi sıkıntı var sanirim doğan iki cocugum da da kanamalı hamilelik yasadim ve ikide dusugum var ama Rabbim yine de evlatsiz birakmadi sukur umutsuz olmayin ve cok kafaya da takmayin nasilsa olmayacak dedigim düşünmediğim anda oldular kizim zor oldu ama kızımı doğurunca ogluma kolay hamile kaldim hatta sürpriz oldu ikinciye rahim alisti gelişti tabi:)
yok deme iste benim acıktı kanallar o gün hazır dedim iyice genişledi tüpler bugun yapalim dedim sabaha kadar da yattim sabah sicak dus,ertesi gün de oldu :) zaten bebis oldu o ayAçıkcası hamile olacağımı düşünmüyorum ne olursa olsun aşırı derecede umutsuzum umudum tükenmek üzere eğer film de açık çıkarsa demekki olmayacak diyeceğim
İnşallah olur bu kadar bebek isteyeceğimi hiç düşünmezdimyok deme iste benim acıktıjanallar o gün hazır dedim iyice genişledi tüpler bugun yapalim dedim sabaha kadar da yattim sabah sicak dus,ertesi gün de oldu :) zaten bebis oldu o ay
her kadinin annelik duygusunu tatmasi gerek cok baska bir duygu hormonlar bangir bangir bagiriyor istetiyor bebiş ,gel gör ki veletler karında durduğu gibi durmuyor cikinca:) Allah im isteyen herkese nasip etsin ins. tabi bebegi olmayan da üzülmesin her doğuran da ana olamıyor malesef devlette bir cok anasız babasız çocuğumuz var pekala onlara da gönülden anne sıcakliginın verebileceğini düşünüyorum,tüm kadinlarimiza sevgilerle...İnşallah olur bu kadar bebek isteyeceğimi hiç düşünmezdim
Bence umudunu kaybetme geleceknolan bebis en enn hayirli zamani bekliyordur emin olAçıkcası hamile olacağımı düşünmüyorum ne olursa olsun aşırı derecede umutsuzum umudum tükenmek üzere eğer film de açık çıkarsa demekki olmayacak diyeceğim
Ben artık belki yolun başı olabilir ana çok yoruldum hep tek mücadele ettim herseyle eşim hiç destek olmadı ilk defa bana destek oluyor onda da ben kendimi çok yıpranmış hıssediyorum ama evet bebek düşününce içimde bir sevinç oluyorBence umudunu kaybetme geleceknolan bebis en enn hayirli zamani bekliyordur emin ol
Ben yaptirmadim ama arkadasim yaptirmisti ondan biliyorum anestezili yaptirmisti. Doktor ac gelmsni istemsti anestezi icn. Uyannca tansiyonm dustu demisti
Sonucta bu yolun sonu gebelik ve dogumbu aciya dayanabilirsin bence hem dogum provasi gbi dusun ben de cektirecegm kendmi oyle dusunup gaza getiriyorum. Ayrica bu rahim filmini cektirip de tupleri durtunce sanirim hamile kalanlar cok. O kdr cok duydum ki bunu. Sirf bunun icn bile film cektirmek istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?