Nasıl çok kötüydü yaniOdaya almaları ve bitmesi yarim saat sürdü benim hatta odada beklettiler biraz. Damar yolu açmışlardi ordan igne yaptılar birazdan uykun gelicek dedi basima bi sicaklik geldi sonrası yok ☺asansorde bi ara actim gözümü sıkıntı var mi diye sonra dinlenme odasina aldılar. Tüplerimde sıkıntı yoktu hafif sancım oldu ama benim ader dönemi asiri sancım olduğu icin de hafif gelmis olabilir. Kanamam yoğun olmuştu benim. 3 4 gun sürmüştü doktorum normal demişti. Benimle birlikte çektiren 2 kisi vardi cok kotuydu ler kişiye gor3 değişiyor sanırım. 1 saat falan da dinlenmistim odada
Kanama oldu dediniz ya birsey mi koyuluyor hemşire m ilgileniyorHiç korkma bende yaptım anestezili baktım başımda doktor hemşire var koluma damar yolu ile anestezi verdiler uyandığımda herşey bitmişti biraz dinlendim kalkıp evime geldim hiçbirşey hissetmiyorsun korkma canm benm tüpler ikiside açık dı cok şükür
Ağrıları coktu bazılarının ağrısı olabiliyo normal. Ped mutlaka al yanina hatta ayarla öncesinde ic çamaşırınaNasıl çok kötüydü yani
CaNıM kanama dediğin bir kac damla odur yani sonra kanama felan gelmiyoKanama oldu dediniz ya birsey mi koyuluyor hemşire m ilgileniyor
Ağrıya dayanırım olup bitsin de hayırlısı ile aynen onları götüreceğim artık film çekinmene kadar uyuyamayacağımAğrıları coktu bazılarının ağrısı olabiliyo normal. Ped mutlaka al yanina hatta ayarla öncesinde ic çamaşırına
İnşallah kolay geçer teşekkürlerCaNıM kanama dediğin bir kac damla odur yani sonra kanama felan gelmiyo
Ben de anestezili çektirdim. Çok az kanamam oldu. Yarım saatte bitiyor. Biraz da çıkınca bekledim. Tek gitmiştim, sonrasında çıkınca araba dahi sürdüm.hiç endişe etmeKanama inşallah olmaz aşırı stres yapıyorum hadi kanama olursa doktoruma güveniyorum inşallah benimde açıktır
Cok stres yapmışsın cnm cok zoe degil sadece agri ve kanama olabiliyoAğrıya dayanırım olup bitsin de hayırlısı ile aynen onları götüreceğim artık film çekinmene kadar uyuyamayacağım
Çok teşekkürler içim rahatladı birazBen de anestezili çektirdim. Çok az kanamam oldu. Yarım saatte bitiyor. Biraz da çıkınca bekledim. Tek gitmiştim, sonrasında çıkınca araba dahi sürdüm.hiç endişe etme
İnşallah canım ikiside acıktı herhangi sorun yoktur inşallahİnşallah kolay geçer teşekkürler
Şunu düşünüyorum yani ben uyuyacağım birsey girecek ben hissetmeyeceğim hissetsem daha iyiydiCok stres yapmışsın cnm cok zoe degil sadece agri ve kanama olabiliyo
O an acicakti ama uyumak daha güzel. Eger oyle düşünüyosan anestezi almaŞunu düşünüyorum yani ben uyuyacağım birsey girecek ben hissetmeyeceğim hissetsem daha iyiydi
Yok ya hissetmemek daha iyi. Yoksa kendini kasabilirsin. Ben özelde çektirdim. Kadın doktor çok tatlıydı öncesinde anlattı ne işlem olacak vs. Tüm endişem gitti.Şunu düşünüyorum yani ben uyuyacağım birsey girecek ben hissetmeyeceğim hissetsem daha iyiydi
İnşallah benim de kolay geçer zaten hafif bir anestezi değilmi saatlerce uyumuyorsun onu düşünüyorumYok ya hissetmemek daha iyi. Yoksa kendini kasabilirsin. Ben özelde çektirdim. Kadın doktor çok tatlıydı öncesinde anlattı ne işlem olacak vs. Tüm endişem gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?