Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

bende 3 sene denedim.olmadi dedim.kesin tupler kapali senin gibi karamsar oldum.hemen tüplerimde sikinti yokmus az kapali olan yerleride saldiklari ilac acmis tertemizdi yani tuplerim rabbim gonlunuze gore versin insallah

bende 3 sene denedim.olmadi dedim.kesin tupler kapali senin gibi karamsar oldum.hemen tüplerimde sikinti yokmus az kapali olan yerleride saldiklari ilac acmis tertemizdi yani tuplerim rabbim gonlunuze gore versin insallah
Çekindikten sonra oldu mu peki ne kadar sürede

Bende geçen sene anestezili çekindim hiç acı ağrı hissetmedim, rahmim temiz çıktı ama gebelik oluşmadı

K ksk90
Ben cumartesi günü yaptırdım anestezili oldu (8 saat açlık gerekiyor su dahi içmiyorsunuz gece 12 den sonra) nasıl uyuduğumu dahi hatırlamıyorum eşim dışarda bekliyordu toplamda içeri girip çıkman 15 dakika sürdü dedi beni işlem bitince başka bir odaya götürmüşler o arayı hatırlamıyorum odanın kapısından girerken uyandım. 15 dkya tamamen kendime gelmiştim hastaneden çıktık.

Yarın saat sonra çorba iç dediler çorbadan yarım saat sonra da su içmeye başlayabilirsin dedi doktorum. 1 hafta boyunca kanama lekelenme devam eder bu süre içerisinde ilişki yasak dedi. Çok şükür rahim filmi güzel çıktı. İnşallah hepinizin öyle olur. Anlayacağınız hiçbir şey hissetmedim. Çok korkuyorsun ama korkulacak birşey yokmuş.

Anestesiziz çektirdim hiç bişey hissetmedim normal jinekolojik muayne gibiydi 10 dakika bitti kaltım birde üstüne istanbulu gezdim kanama felan olmadı not canım çooook çok tatlıdır . Acıya dayanamam ..

Kızlar çok teşekkürler tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için.bugğn muayene oldum doktor kis var dedi ama ameliyata gerek yok ilaç la geçirebiliriz dedicuma gününe rahim filmi çektireceğim.çok kolay merak etme dedi 10 12 dakika sürecek tam anestezi değil bu dedi.bir ilaç Mış.ameliyat anestezisi gibi değil dedi lekelenme olur dedi inşallah çekindiğim zaman hayırlısı ile bir sorun yaşamazsam burada yazacağım.bir de yumurta geliştirici ilaç verdi.bir de rahim filminden sonra kullanacağım bir ilaç

Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Hiç acımıyor canım rahat ol. Onlar seni giydiriyor bitince zaten. 1 dk gibi hissediyorsun sen. 1-2 damla kanama oluyor onlar peçete koyuyor zaten.

Hiç acımıyor canım rahat ol. Onlar seni giydiriyor bitince zaten. 1 dk gibi hissediyorsun sen. 1-2 damla kanama oluyor onlar peçete koyuyor zaten.
Yanımda iç çamaşır normal kıyafet ve ped götüreceğim.doktor derini zaten uyanıp eve gideceksin direk birsey hissetmeyeceksin inşallah öyle olur

Nasıl kötü ağrı çok mu oldu
Evet çok ağrım oldu biraz maddi sıkıntılardan dolayı devlete yapmak zorunda kaldım devlete anestezi yapmyomus yani mecburum filmi çekildim bn ilkinde fazla kanamam yoktu ikincisinde çok kanamam oldu bnm için çok ağrılı geçti ama bağZilari de fazla ağrı hisetmiyomus

Ben ağrıya razıyım anestezi olmasaydı ama doktor anestezi dedi ağrı ya razıydım çünkü ne yapıldığını görmek isterdim

Cnm bnce anestezi ol öyle yap tabi o senin kararın ama bnm için çok ağrılı geçti hele bitane sıvı var onu içine sıkınca orda cok ağrı oluyo bide yaşım biraz küçük olduğu içinde belki okadar ağrı hisetim

Aynen bnde cektirirken çok acı çektim Allah yardım etsin

Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Artık anestezi uygulamadan da acısız ve ağrısız çekilebiliyor, neden anestezi li tercih etti doktorunuz

Yanımda iç çamaşır normal kıyafet ve ped götüreceğim.doktor derini zaten uyanıp eve gideceksin direk birsey hissetmeyeceksin inşallah öyle olur
Be gerek var ya. İç çamaşırı normal kıyafet hiç gerek yok. O kadar pis olmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…