Çok teşekkür ederim sizdeEvet ondandır bence de hayırlı sonuçlar al inşallah canim
Çekindikten sonra oldu mu peki ne kadar süredebende 3 sene denedim.olmadi dedim.kesin tupler kapali senin gibi karamsar oldum.hemen tüplerimde sikinti yokmus az kapali olan yerleride saldiklari ilac acmis tertemizdi yani tuplerim rabbim gonlunuze gore versin insallah
Hiç acımıyor canım rahat ol. Onlar seni giydiriyor bitince zaten. 1 dk gibi hissediyorsun sen. 1-2 damla kanama oluyor onlar peçete koyuyor zaten.Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Yanımda iç çamaşır normal kıyafet ve ped götüreceğim.doktor derini zaten uyanıp eve gideceksin direk birsey hissetmeyeceksin inşallah öyle olurHiç acımıyor canım rahat ol. Onlar seni giydiriyor bitince zaten. 1 dk gibi hissediyorsun sen. 1-2 damla kanama oluyor onlar peçete koyuyor zaten.
Evet çok ağrım oldu biraz maddi sıkıntılardan dolayı devlete yapmak zorunda kaldım devlete anestezi yapmyomus yani mecburum filmi çekildim bn ilkinde fazla kanamam yoktu ikincisinde çok kanamam oldu bnm için çok ağrılı geçti ama bağZilari de fazla ağrı hisetmiyomusNasıl kötü ağrı çok mu oldu
Ben ağrıya razıyım anestezi olmasaydı ama doktor anestezi dedi ağrı ya razıydım çünkü ne yapıldığını görmek isterdimEvet çok ağrım oldu biraz maddi sıkıntılardan dolayı devlete yapmak zorunda kaldım devlete anestezi yapmyomus yani mecburum filmi çekildim bn ilkinde fazla kanamam yoktu ikincisinde çok kanamam oldu bnm için çok çok kötüYDÜ bn odada bagirirken eşim dışarda sesimin ona gitiginı söyledi
Aynen bnde cektirirken çok acı çektim Allah yardım etsinHerkezde ayni his olmuyor malesef bu dueum ben anestezi alip yaptirdim cunku doktorum dayanamazsin dedi cok fazla kistim oldugu icin,, bide damar yoluda hastanin durumyna gore takiliyor ben kalp hastasiyim bana takildi mesela acil mudahale icin bu sart oda hastanin elinde olan bir durum degil yani.. bi arkadasim anestezisiz yaptirdi ayni dediginiz gibi adet sancisi gibi dedi , baska bi arkadasim yaptirdi resmen kiz sedyeden düsmustu acidan .. isin özu kadin olmak zor :)
Artık anestezi uygulamadan da acısız ve ağrısız çekilebiliyor, neden anestezi li tercih etti doktorunuzAnestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı
Ben normal muayene de zorlanıyorum korkuyorum kendimi kasıyorum ondan olabilir miArtık anestezi uygulamadan da acısız ve ağrısız çekilebiliyor, neden anestezi li tercih etti doktorunuz
Be gerek var ya. İç çamaşırı normal kıyafet hiç gerek yok. O kadar pis olmuyorsunYanımda iç çamaşır normal kıyafet ve ped götüreceğim.doktor derini zaten uyanıp eve gideceksin direk birsey hissetmeyeceksin inşallah öyle olur
Bende biraz titizlik var maalesef .şimdi orda terlersem insanlar üstümü giydirirse yen i kıyafet götüreyim ne olur ne olmazBe gerek var ya. İç çamaşırı normal kıyafet hiç gerek yok. O kadar pis olmuyorsun
Benim ki 1250 tlydı.Kızlar bu arada toplam ilaçlarla birlikte 1100 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?