Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

Peki kızlar film esnasında kanaması falann olan oldu mu ben anestezi almadan yaptırmıştım. Kalktığımda masadan altım hep kandı ama sonradan gelmedi işlem esnasında vardı sadece
Ben uyandığımda da altta ki örtüde bayağı kan vardı canım. Sonrasında çok kanamam olmamıştı

Yaaa neden öyle olmuş bende çok korkuyorum öyle olmasından
Bence film hiç De korkulacak bişey değil ben girmeden öncede herkes dedi anestezili yaptır çok acıyor öleceğim sandım falan dedi ben inat ettim anestezi almadım 1 dakikalık bir sancı hissettim sadece o kadar kanamam da sonradan olmadı hatta gittim işlemden sonra pazarda alışveriş yaptım

Doktor direk ağrılı bir işlem anestezili olacak dedi ben Belli süre ilişkiye girememiştim canım ondan da demiş olabilir normal e göre biraz daha fazla kasabilirim kendimi işlem esnasında

Anestezi almadan bu işlemi yaptırdım adet sancısına benzer bir ağrı oluyor ve sadece bir kaç dakika oluyor bu. Vücuda bunun için anestezi almanın gereği olmadığını düşünüyorum. Tabi ağrı eşiğiniz çok düşükse ve doktor size bu yüzden tavsiye ettiyse o ayrı. Sonrasında gördüğümüz şey sadece kan değil, filmi çekebilmek için bir ilaç veriyorlar ve o da çok kan imajı yaratıyor. İnanın korkulacak hiç birşey yok sonrasında da öyle çok kanama filan olmuyor.

Evet kendimi biraz kasıyorum muayenede bile zorlanıyorum kan aldırırken bayılacak gibi oluyorum

Anestezi almaya değmeyecek kadar basit bi işlem. Saniyelik bi ağrı giriyor, yanma hissi oluyor. 5 dkda bitmiş oluyor. Sonrasında sızıntı tarzında leke gelmişti benden.

Doktor direk ağrılı bir işlem anestezili olacak dedi ben Belli süre ilişkiye girememiştim canım ondan da demiş olabilir normal e göre biraz daha fazla kasabilirim kendimi işlem esnasında
Özele mi gidiyorsun? Özelde anestezi için ayrı bi ücret ödeniyor diye biliyorum.

o kotu olanlar anestezisizdir ben de anestezisiz cektirdim agrili bir işlem o radyoopak maddeyi içeri sıkınca baya ağrı oluyor ama ben dayandım ama ben yaptırdık 5.5 sene oldu anestezili hic bi sıkıntı olmaz sonrasında hafif bi kanama oluyor geciyor ağrı cok olmuyor işlem anı agrili o da anestezisiz olana

Evet kendimi biraz kasıyorum muayenede bile zorlanıyorum kan aldırırken bayılacak gibi oluyorum
Muayenede ben de çok kasılıyorum ama inanın zaten çoğu işlem yapılırken görmüyorsunuz ve iyi bir doktorsa zaten aşama aşama anlatıp sakinleştiriyor işlemi yaparken. Hatta doktor bana şu an acı hissedeceksin say, çığlık at diyip destek vermişti. Tahminimden çok daha basit bir işlem olmuştu. Şimdiden geçmiş olsun size de

Teşekkürler çekinip kurtulsaydım ben de sizler gibi

Evet özel muayenehane film de özelde olur
Anestezili film için daha yüksek ücret alacaklar. İşlem toplasan 5 dk. O kadarcık bi acı için anestezi almaya değmez. Adet ağrısı girmiş gibi bi his oluyor ve geçiyor, hatta damar yolu açtırdığına bile değmez. Hepi topu spekulum yerleştirip bi ilaç sıkılıyor..

Gerçekten iyi ve çok kibar bir doktor ağrıya dayanırım doktora tekrar sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…