- 26 Mart 2018
- 28.455
- 127.980
- 598
Ben uyandığımda da altta ki örtüde bayağı kan vardı canım. Sonrasında çok kanamam olmamıştıPeki kızlar film esnasında kanaması falann olan oldu mu ben anestezi almadan yaptırmıştım. Kalktığımda masadan altım hep kandı ama sonradan gelmedi işlem esnasında vardı sadece
Yaaa neden öyle olmuş bende çok korkuyorum öyle olmasındanPeki kızlar film esnasında kanaması falann olan oldu mu ben anestezi almadan yaptırmıştım. Kalktığımda masadan altım hep kandı ama sonradan gelmedi işlem esnasında vardı sadece
Demek ki o esnada herkes de oluyor canımBen uyandığımda da altta ki örtüde bayağı kan vardı canım. Sonrasında çok kanamam olmamıştı
Aynen canım. Bana yumurta toplama da yapıldı. Ikisi aynı hemen hemen süre olarak. Bayağı kısa sürüyor.İnşallah benim de kolay geçer zaten hafif bir anestezi değilmi saatlerce uyumuyorsun onu düşünüyorum
Belki o yüzden kanama olmuşturAynen canım. Bana yumurta toplama da yapıldı. Ikisi aynı hemen hemen süre olarak. Bayağı kısa sürüyor.
Bence film hiç De korkulacak bişey değil ben girmeden öncede herkes dedi anestezili yaptır çok acıyor öleceğim sandım falan dedi ben inat ettim anestezi almadım 1 dakikalık bir sancı hissettim sadece o kadar kanamam da sonradan olmadı hatta gittim işlemden sonra pazarda alışveriş yaptımYaaa neden öyle olmuş bende çok korkuyorum öyle olmasından
Doktor direk ağrılı bir işlem anestezili olacak dedi ben Belli süre ilişkiye girememiştim canım ondan da demiş olabilir normal e göre biraz daha fazla kasabilirim kendimi işlem esnasındaBence film hiç De korkulacak bişey değil ben girmeden öncede herkes dedi anestezili yaptır çok acıyor öleceğim sandım falan dedi ben inat ettim anestezi almadım 1 dakikalık bir sancı hissettim sadece o kadar kanamam da sonradan olmadı hatta gittim işlemden sonra pazarda alışveriş yaptım
Doktor dediyse öyle yaptır canım ama cidden hiç korkma hiçDoktor direk ağrılı bir işlem anestezili olacak dedi ben Belli süre ilişkiye girememiştim canım ondan da demiş olabilir normal e göre biraz daha fazla kasabilirim kendimi işlem esnasında
Aynı anda değil canım yumurta toplama başka bir zamanda yapıldı. Ama süre ve uygulama nerdeyse aynıBelki o yüzden kanama olmuştur
Evet kendimi biraz kasıyorum muayenede bile zorlanıyorum kan aldırırken bayılacak gibi oluyorumAnestezi almadan bu işlemi yaptırdım adet sancısına benzer bir ağrı oluyor ve sadece bir kaç dakika oluyor bu. Vücuda bunun için anestezi almanın gereği olmadığını düşünüyorum. Tabi ağrı eşiğiniz çok düşükse ve doktor size bu yüzden tavsiye ettiyse o ayrı. Sonrasında gördüğümüz şey sadece kan değil, filmi çekebilmek için bir ilaç veriyorlar ve o da çok kan imajı yaratıyor. İnanın korkulacak hiç birşey yok sonrasında da öyle çok kanama filan olmuyor.
Özele mi gidiyorsun? Özelde anestezi için ayrı bi ücret ödeniyor diye biliyorum.Doktor direk ağrılı bir işlem anestezili olacak dedi ben Belli süre ilişkiye girememiştim canım ondan da demiş olabilir normal e göre biraz daha fazla kasabilirim kendimi işlem esnasında
Evet özel muayenehane film de özelde olurÖzele mi gidiyorsun? Özelde anestezi için ayrı bi ücret ödeniyor diye biliyorum.
o kotu olanlar anestezisizdir ben de anestezisiz cektirdim agrili bir işlem o radyoopak maddeyi içeri sıkınca baya ağrı oluyor ama ben dayandım ama ben yaptırdık 5.5 sene oldu anestezili hic bi sıkıntı olmaz sonrasında hafif bi kanama oluyor geciyor ağrı cok olmuyor işlem anı agrili o da anestezisiz olanaOdaya almaları ve bitmesi yarim saat sürdü benim hatta odada beklettiler biraz. Damar yolu açmışlardi ordan igne yaptılar birazdan uykun gelicek dedi basima bi sicaklik geldi sonrası yok ☺asansorde bi ara actim gözümü sıkıntı var mi diye sonra dinlenme odasina aldılar. Tüplerimde sıkıntı yoktu hafif sancım oldu ama benim ader dönemi asiri sancım olduğu icin de hafif gelmis olabilir. Kanamam yoğun olmuştu benim. 3 4 gun sürmüştü doktorum normal demişti. Benimle birlikte çektiren 2 kisi vardi cok kotuydu ler kişiye gor3 değişiyor sanırım. 1 saat falan da dinlenmistim odada
Muayenede ben de çok kasılıyorum ama inanın zaten çoğu işlem yapılırken görmüyorsunuz ve iyi bir doktorsa zaten aşama aşama anlatıp sakinleştiriyor işlemi yaparken. Hatta doktor bana şu an acı hissedeceksin say, çığlık at diyip destek vermişti. Tahminimden çok daha basit bir işlem olmuştu. Şimdiden geçmiş olsun size deEvet kendimi biraz kasıyorum muayenede bile zorlanıyorum kan aldırırken bayılacak gibi oluyorum
Teşekkürler çekinip kurtulsaydım ben de sizler gibio kotu olanlar anestezisizdir ben de anestezisiz cektirdim agrili bir işlem o radyoopak maddeyi içeri sıkınca baya ağrı oluyor ama ben dayandım ama ben yaptırdık 5.5 sene oldu anestezili hic bi sıkıntı olmaz sonrasında hafif bi kanama oluyor geciyor ağrı cok olmuyor işlem anı agrili o da anestezisiz olana
Anestezili film için daha yüksek ücret alacaklar. İşlem toplasan 5 dk. O kadarcık bi acı için anestezi almaya değmez. Adet ağrısı girmiş gibi bi his oluyor ve geçiyor, hatta damar yolu açtırdığına bile değmez. Hepi topu spekulum yerleştirip bi ilaç sıkılıyor..Evet özel muayenehane film de özelde olur
Gerçekten iyi ve çok kibar bir doktor ağrıya dayanırım doktora tekrar sorayımMuayenede ben de çok kasılıyorum ama inanın zaten çoğu işlem yapılırken görmüyorsunuz ve iyi bir doktorsa zaten aşama aşama anlatıp sakinleştiriyor işlemi yaparken. Hatta doktor bana şu an acı hissedeceksin say, çığlık at diyip destek vermişti. Tahminimden çok daha basit bir işlem olmuştu. Şimdiden geçmiş olsun size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?