- 5 Ekim 2024
- 101
- 10
- 13
- 25
- Konu Sahibi busee cemre
Merhaba hanımlar ankara bilkent şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim ama anestezili olmasını istiyorum çektiren varmı daha önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde çektirmem lazım çektirmedim ama anesteziyle olmadığını duymuştumMerhaba hanımlar ankara bilkent şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim ama anestezili olmasını istiyorum çektiren varmı daha önce
Gel bana çok zor diyorlar Hani sen asla dayanamazsın diyorlar anestezili yaptır diyorlar dışarıda da diş merkezlerde yani özellerde çok pahalı diyorlar Ben de anestezi Siz yaptırmak istemiyorumbenimde çektirmem lazım çektirmedim ama anesteziyle olmadığını duymuştum
Bende stres yaptım korktum ve anestezili yaptırdım 2 hafta oluyor hiç haberin olmuyor zaten öncesi hazırlık aşamasını biliyorsun sadece uyuduktan sonra hiç haberin olmuyor toplam 20 30 dk da uyanmış oluyorsun rahat geçiyor tabi maddi külfeti de varMerhaba hanımlar ankara bilkent şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim ama anestezili olmasını istiyorum çektiren varmı daha önce
Gerek kalmadı zaten dün gebeliğimi öğrendimBende stres yaptım korktum ve anestezili yaptırdım 2 hafta oluyor hiç haberin olmuyor zaten öncesi hazırlık aşamasını biliyorsun sadece uyuduktan sonra hiç haberin olmuyor toplam 20 30 dk da uyanmış oluyorsun rahat geçiyor tabi maddi külfeti de var
yaaa çok sevindim bende bugün gideceğim dua edermişimGerek kalmadı zaten dün gebeliğimi öğrendim
Yaa çok sevindim rabbim bizlere de nasip etsin. Ne kadar süredir beklmistinGerek kalmadı zaten dün gebeliğimi öğrendim
Ben de çok sevindim şöyle daha önce ben iki sefer düşük yaşadım düşükten sonra işte bir 6-7 ay falan bekledim 2 ayda bu infertilite bölümü var oraya gittim Ondan sonra bu ayda İşte adet olduktan sonra 21 günü gel demişti Doktorum ondan sonra işte ben de gebeliğimi öğrendim yani 6,5 ay oldu bekleyeli öyle işteYaa çok sevindim rabbim bizlere de nasip etsin. Ne kadar süredir beklmistin
Ederim İnşallah ya siz de benim için dua edin olur mu Perşembe günü inşallah bu Perşembe gittiğimde keseyi göreceğim bol bol dua edelim Birbirimize arkadaşlaryaaa çok sevindim bende bugün gideceğim dua edermişim