- 25 Mart 2025
- 153
- 31
- 13
- 33
Anestezi olmadan mı çektirdinizTrabzonda unuversite hastanesinde cekdirdim ben infertilite bolumunden gitmisdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezi olmadan mı çektirdinizTrabzonda unuversite hastanesinde cekdirdim ben infertilite bolumunden gitmisdim
Peki sizin sorununuz neydi normalde tüplerdr sıkıntı var mıydıBen hsgden hemen 4 ay sonra hamile kaldim canim benim icin hsg cekdirmek cok iyi oldu uc senedir cocugum olmuyordu filmlerimide gostermisdim doktorum simdi biraz bekleyelim kendiginden olacakdir dedi oldu
Ama mecbur çektiricem çünkü bulamadım sıraOff çok pahalı bende 20 bin aldım fiyatı
Doğru vallaAma mecbur çektiricem çünkü bulamadım sıra![]()
Ben bugün çektirdim 7500 Tl ye İstanbul Fulya’daAnladım çok teşekkürler siz hangi şehirde çektirdiniz acaba? Ben devlette henüz sıra bulamadım özelde çok fiyat istedi ama olmazsa özelde yaptırıcam mecbur![]()
Merhaba,Merhaba özelde fiyat ne çıktı acaba
Anestezili mi anestezisiz mi bu fiyat birde sonuç ne kadar sürede çıktı e nabıza düştü müMerhaba,
Bugün çektirdim İstanbul’da özelde ve 7500 TL . Rahmim dar çıktı. Şekli T’ye benziyor. Benzer bir durumu olup doğum yapan var mı?
Çok teşekkür ederim histeroskopi ne işe yarıyorAnestezisiz, bence smear aldırmakla çok yakın acısı. Anesteziye hiç gerek yok. 10 dk. bile sürmedi. Özelde olduğu için hemen çıkışta sonuçlarım çıktı. T şeklinde çıktı rahmim. Dr.a göstereceğim ama okuduğuma göre herkes histeroskopi yapılması gerekiyor yazmış.![]()
Sanırım rahmi genişletiyorlar bu yöntemle.Çok teşekkür ederim histeroskopi ne işe yarıyor
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun sizedeSanırım rahmi genişletiyorlar bu yöntemle.
Ama mecbur çektiricem çünkü
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim çok geçmiş olsun sizede