- 23 Aralık 2012
- 7.322
- 49.125
Ne güzel anlatıyosun hay ağzına sağlıkii arkadaşıyla her türlü ilişki fikri çok kötü profesyonel yetişkin filmlerinde öyle şak diye gelişen olaylardan mı esinlendiniz?
Oradan şıp diye oluveren şey normal yoldan da şıpmdiye tezahür edivermiş olabilir korkarım bundan haberiniz olmamış da olabilir. Bir anlık çekimle olabilir şey değil gibi.
Adam eperkek eperil penpenis bi fantezi gerçekleştirmiş, ofis+aniden gelişen (muhtemelen oral sonrası anal)+ toparlanıp kaçmalı sorumluluksuz s.ks. tam herif işi. Bi diğeri de iki kadın bir erkek bir anlık çekimle aranıza bi ii arkadaşı daha çekip ne olduğunu anlamadan hop diye olaylar gelişebilir.
sonra bi bakmışsın dönem başlamış ders zili çalıyor.
Zorla mı yaptı yani oha?Belirttim. Fakat dinlemedi sonrasında hemen olan oldu zaten geri çekildiği anda fışkırıp ön tarafa falan bulaşmış mıdır veya iç çamaşırıma gelmiş midir diye korkuyorum yaşadığımız hoş olmadı bende pişman oldum fazlasıyla
Belki iç çamaşırın iç yüzüne gelmişse veya analda boşalırken geri çekilirken vajina kısmına fışkırıp gelmiş midir diye düşünüyorum. Bilmiyorum fazlasıyla kuruntu yapıyorum sanırım.Ertesi gün hapı içsem mi diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorumValla ya kaç kez deneyip senelerini alıyor insanların lakin arkadaş mucizevi bi şekilde diyor ki hamile kalır mıyım
Bilmiyorum o pozisyonda geri çekilirken fışkırıp ön kısma vajina içine denk gelebilir mi falan bunu düşünüyorum hep fazlasıyla endişeliyim gereksiz telaş endişe yapıyorum değil mi hap içmeyeyimOradan sperm nasıl rahime kaçsın. İçindeyken tazikli boşalınca bile bazen rahime ulaşamıyor spermler. Hamile değilsiniz
Soğuk su iç kendine gel ilaç milaç içme kızım yaBilmiyorum o pozisyonda geri çekilirken fışkırıp ön kısma vajina içine denk gelebilir mi falan bunu düşünüyorum hep fazlasıyla endişeliyim gereksiz telaş endişe yapıyorum değil mi hap içmeyeyim
Öyle mi diyorsunuz hap içemeyeyim değil mi içim rahat olsunGelmişse de hamile kalmazsın. O kadar akıllı değil sprem. Arkadaşların dediği gibi milyonda bir ihtimaldir o da seni bulmaz.
Yok yapmayacağım bir daha zaten fazlasıyla pişmanımAnalı biliyorsun ama nasıl çocuk oluşur onu bilmiyorsun merak etme olmaz analda yapma zararlı bişey
Sçmktan korkmadın mı?Öyle mi diyorsunuz hap içemeyeyim değil mi içim rahat olsun
İçme.Öyle mi diyorsunuz hap içemeyeyim değil mi içim rahat olsun
Biraz öyle oldu canımın yandığını söyledim fakat devam etti sonrasında da oldu işte maalesef hem bunun sinirini hemde endişesini yaşıyorum bu yüzdenZorla mı yaptı yani oha?
Troll değilim arkadaşım bu konuda fazlasıyla panik yapıyorum bildiğim herseyi unuttum öyle düşünüyorum ki hayatımı zehir ediyorum. Doggy pozisyonunda iç çamaşarım bacaklarımda inikti boşalırken geri çekildiğinde fışkırıp iç kısmına meni gelmiş olabilir mi veya vajinaya ön kısma fışkırıp gelmiş olabilir mi bunun endişesini yaşıyorumTrollun zekisine saygim sonsuz cidden egleniyorum ama analdan gebe kalma korkusu da artii piril pırıl zekasizlik ornegi yahu.
Troll degilsen git azicik kitap oku, ayrica doggyde camasirini nerene yerlestirdin de spermler oradan vajişkona kaçıyor???
Teşekkür ederim içmeyeyim değil mi o zaman adet tarihini bekliyimSoğuk su iç kendine gel ilaç milaç içme kızım ya
Soruma cvp vermediniz altınıza kaçırmaktan korkmadınız mıTroll değilim arkadaşım bu konuda fazlasıyla panik yapıyorum bildiğim herseyi unuttum öyle düşünüyorum ki hayatımı zehir ediyorum. Doggy pozisyonunda iç çamaşarım bacaklarımda inikti boşalırken geri çekildiğinde fışkırıp iç kısmına meni gelmiş olabilir mi veya vajinaya ön kısma fışkırıp gelmiş olabilir mi bunun endişesini yaşıyorum
Yüz kere sormaya devamkeTeşekkür ederim içmeyeyim değil mi o zaman adet tarihini bekliyim
Troll değilim arkadaşım bu konuda fazlasıyla panik yapıyorum bildiğim herseyi unuttum öyle düşünüyorum ki hayatımı zehir ediyorum. Doggy pozisyonunda iç çamaşarım bacaklarımda inikti boşalırken geri çekildiğinde fışkırıp iç kısmına meni gelmiş olabilir mi veya vajinaya ön kısma fışkırıp gelmiş olabilir mi bunun endişesini yaşıyorum
O kadar canım yandı ki bunu düşünemedim fazlasıyla iğrençti kötü hissettirdiSçmktan korkmadın mı?
Sabahtan beri elli kisi yazdi hala aynisini soyluyosun sperm oda sicakliginda yasamaz bu 1, senin kiloduna gelmis olsa da spermin yasadigini varsayarsak donu vajinanin icine sokarak giymiyoruz 2, hadi donunda girdi icine komple sokuldugunu varsayalim 2 damla sperm senin yumurtlama tarihine gelecek kosacak yumurta bulucak vajinanda don varken tutunacakta bebek olacakTroll değilim arkadaşım bu konuda fazlasıyla panik yapıyorum bildiğim herseyi unuttum öyle düşünüyorum ki hayatımı zehir ediyorum. Doggy pozisyonunda iç çamaşarım bacaklarımda inikti boşalırken geri çekildiğinde fışkırıp iç kısmına meni gelmiş olabilir mi veya vajinaya ön kısma fışkırıp gelmiş olabilir mi bunun endişesini yaşıyorum
Önden değil de arkadan yapması şaşırtıcıO kadar canım yandı ki bunu düşünemedim fazlasıyla iğrençti kötü hissettirdi
Dalga mı geçiyorsun kızımTeşekkür ederim içmeyeyim değil mi o zaman adet tarihini bekliyim