- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
Anal mı yapıyosunuzAaa öyle tabi, hadi taşlanmadan dağılalım bende gidip azıcık anal taktiği araştırayım, arada bi kullanırım lazım olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anal mı yapıyosunuzAaa öyle tabi, hadi taşlanmadan dağılalım bende gidip azıcık anal taktiği araştırayım, arada bi kullanırım lazım olur
Rahat olayım değil mi içmiyim hap falan adet tarihimi bekliyimBöyle bir şey mümkün değil rahat ol kız
Yapmıcam kesinlikle düşünmiyim değil mi aklıma hep o analdan sonra boşaldığı anda geri çekilmeden önce acaba vajina kısmına fışkırıp gelmiş midir bu düşünce geliyor çok kötü oluyorumNe diyim üzüldüm umarım kendinize bu saygısızlığı yapmazsınız bir daha ama hamile değilsin
analın spontenesi çok boktan olur yaw.Millet duş başlığıyla falan temizlenip kremliyor binbir türlü hazırlık yapıyor siz boka bulana bulana nasıl yani kilotta sperm var mı bilemem ama bi miktar b*k oldugu kesin.Merhaba kusura bakmayın bu bahsettiğim konu size saçma gelebilir ama ne yapıcağımı bilemez durumdayım. Lütfen yardım edin.
İş arkadaşımla bir an çekimle ilişki yaşadık bu ilişki anal oldu doggy pozisyonundaydık.Birden boşaldı geri çekildi ön tarafa geldi mi veya iç çamaşırımın içine meni aktımı geldi mi bilmiyorum. O ne kadar hayır oraya öne gelmedi geri çekildim merak etme desede o ihtimali düşünüyorum.Hemen banyoya gidip yıkadım ettim her yerimi ama iç çamaşırıma gelmişse üstüne oturduğumda meni içine gider mi yada boşalırken meni ön tarafa gelmiş midir bilmiyorum.
Adetimde düzenli olur 9 gün var ne yapacağımı bilmiyorum ertesi gün hapı içeyim mi kuruntularımı gidermek için ama fazlasıyla zararları var.Bilmiyorum bu konuda fazla cahilim yapmamalıydım bir an düşünmeden davrandım lütfen yardım edin hamile kalır mıyım öyle korkuyorum ki nefret ediyorum kendimden hiç iyi değilim kimseye bahsedemiyorum içim içimi yiyor lütfen yardım edin lütfen
Valla ya kaç kez deneyip senelerini alıyor insanların lakin arkadaş mucizevi bi şekilde diyor ki hamile kalır mıyımSaçmalama lütfen ya. Popodan akan meni vajinaya girecek de sprem yumurtayı bulacak da döllenecek
Ya o şekilde değilde analda boşalırken geri çekilirken vajina kısmına fışkırmış mıdır bulaşmış mıdır gelmiş midir veya iç çamaşımırın iç kısmına gelmiş midir farketmeden bunu düşünüyorumSaçmalama lütfen ya. Popodan akan meni vajinaya girecek de sprem yumurtayı bulacak da döllenecek
Oradan sperm nasıl rahime kaçsın. İçindeyken tazikli boşalınca bile bazen rahime ulaşamıyor spermler. Hamile değilsinizYapmıcam kesinlikle düşünmiyim değil mi aklıma hep o analdan sonra boşaldığı anda geri çekilmeden önce acaba vajina kısmına fışkırıp gelmiş midir bu düşünce geliyor çok kötü oluyorum
Bugün yaşandı adetime 9 gün varCima gününe göre değişir tam olarak hangi gündü?
Doggy domalmak işte en iyi pozisyon o analdan daha ne olsunKız benim g.tüm mü bozuk acaba benim olmuyor doggy’de ya. Her türlü hazırlığı yapıp gaza gelip kaşık pozisyonu bir miktar gözyaşıyla bitiyor tövbe yarabbim dkfmf
Gelmişse de hamile kalmazsın. O kadar akıllı değil sprem. Arkadaşların dediği gibi milyonda bir ihtimaldir o da seni bulmaz.Ya o şekilde değilde analda boşalırken geri çekilirken vajina kısmına fışkırmış mıdır bulaşmış mıdır gelmiş midir veya iç çamaşımırın iç kısmına gelmiş midir farketmeden bunu düşünüyorum
Sevgilisininki musluksa demek :)Oradan sperm nasıl rahime kaçsın. İçindeyken tazikli boşalınca bile bazen rahime ulaşamıyor spermler. Hamile değilsiniz
Haklısınız. Belki iç çamaşırın iç yüzüne gelmişse veya analda boşalırken geri çekilirken vajina kısmına fışkırıp gelmiş midir diye düşünmüyoruminsansınız ya hani, bu kadar anlık ve dürtüsel yaşamak yine sürprizlere yer bırakarak yerine daha bilinçli yaşamanızı öneririm. sperm nedir nasıl hareket eder bir araştırın allaseniz ya
Belirttim. Fakat dinlemedi sonrasında hemen olan oldu zaten geri çekildiği anda fışkırıp ön tarafa falan bulaşmış mıdır veya iç çamaşırıma gelmiş midir diye korkuyorum yaşadığımız hoş olmadı bende pişman oldum fazlasıylaHoşuna gitmediğini belirtmedin mi? Not; hamile kalmazsın.
Kızım sen gidip yapprağını sar karıştırma şimdi kaşık çatal tövbe yarabbimKız benim g.tüm mü bozuk acaba benim olmuyor doggy’de ya. Her türlü hazırlığı yapıp gaza gelip kaşık pozisyonu bir miktar gözyaşıyla bitiyor tövbe yarabbim dkfmf
ii arkadaşıyla her türlü ilişki fikri çok kötü profesyonel yetişkin filmlerinde öyle şak diye gelişen olaylardan mı esinlendiniz?Yapmıcam kesinlikle düşünmiyim değil mi aklıma hep o analdan sonra boşaldığı anda geri çekilmeden önce acaba vajina kısmına fışkırıp gelmiş midir bu düşünce geliyor çok kötü oluyorum
Analı yapmayı bilmediğiniz için canınız aciyor bebeler bazilarıda şaşirmış evet şasırirsınız ki bunu yapanlar var