- 23 Aralık 2024
- 34
- 4
- 28
- Konu Sahibi korkuyorum2
bosalmadan ve ic camasiri ve kilotlu corapla o kadar kesin ihtimal mi?Tamam sorunun cevabi, hamilesin bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bosalmadan ve ic camasiri ve kilotlu corapla o kadar kesin ihtimal mi?Tamam sorunun cevabi, hamilesin bence.
Merhaba hanımlar lütfen dalga geçmeden cevap verin daha yaşım genç bu konuda bilgisiz olduğum için korkuyorum zaten bir daha da yapmam. bundan 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı ama o çıplaktı. Boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz zevk suyu gelse bile asla iç çamaşırımı ve çorabımı çıkartmadım sizce gebe kalma ihtimalim nedir?
Hayır olmaz tamam sen bilmiyorsun erkek arkadaşında mi bilmiyor? Kaç yaşındasınızgercekten mi? ic camasiri ve corap olmasina ragmen mi ayrica bosalma olmadi
evet ben de araştırdım varmış o yüzden korktum sorayım dedim ihtimal yok mu diyorsunuz yani?Zevk suyunda da sperm olur . Ama çamaşırınızdan içeri geçme ihtimali yoktur
aynı yaştayız o araştırmış öncesinde beni ikna etmeye çalıştı böyle bir şey olmayacsğına ama içim rahat etmedi kimse benimle aynı şeyi yaşamamış seneryolar hep farklıydı bu siteye baktığımda bu yüzden ben de sormak istedimHayır olmaz tamam sen bilmiyorsun erkek arkadaşında mi bilmiyor? Kaç yaşındasınız
bu bi fikir. Allah bilirevet ben de araştırdım varmış o yüzden korktum sorayım dedim ihtimal yok mu diyorsunuz yani?
ya lütfen dalga geçmeden cevap verinSpermler şok, spermler iptal.
ihtimali yoktur demişsiniz amabu bi fikir. Allah bilir
e o zaman nie yokmu die soruyorsunihtimali yoktur demişsiniz ama
emin olmak icin sormustume o zaman nie yokmu die soruyorsun
çok teşekkür ederim sağ olunPenetrasyon olmadan hamile kalınan nadir vakalar var fakat tabi ki çorap ve camasirla değil. Spermlerin çorabı ve çamaşırı delecek keskin bıçakları falan yok. Hamilelik ihtimali yok. Bir daha bu durum yaşanacaksa da korunun ve bu kadar anksiyeteyle uğraşmayın derim.
Profilde 28 yazıyor fakat bu soruna bakılırsa, yaşın çok daha küçük. Külotlu çorabı delip geçen sperm henüz üretilmedi. Gebe değilsin korkmaMerhaba hanımlar lütfen dalga geçmeden cevap verin daha yaşım genç bu konuda bilgisiz olduğum için korkuyorum zaten bir daha da yapmam. bundan 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı ama o çıplaktı. Boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz zevk suyu gelse bile asla iç çamaşırımı ve çorabımı çıkartmadım sizce gebe kalma ihtimalim nedir?
evet onu düzeltemedim 19 yaşındayım. Teşekkür ederim cevabınız içinProfilde 28 yazıyor fakat bu soruna bakılırsa, yaşın çok daha küçük. Külotlu çorabı delip geçen sperm henüz üretilmedi. Gebe değilsin korkma
Emin oldunuz muemin olmak icin sormustum
dalga mı geçiyorsunuz?hamile olamazsınızz.. cünkü külotlu çorap bilinen en güvenilir korunma yöntemidir.
oldum sağ olunEmin oldunuz mu