Anal fissür Ve Botox tedavisi

Iyi günler doktorla görüştünüz mü sıkıntı varmıymış

Iyi günler doktorla görüştünüz mü sıkıntı varmıymış
Ben günde 3 kere tuvalete çıkıyorum ya,ful posalı beslenmesem de 3 kere tuvalete çıkıyorum.tabi bunda sigaranın da etkisi vardır mutlaka.aksam ne yediniz? Birde akşam tuvalete çıktığımda son parça kalıyor sinir oluyorum.korkumdan ıkınmıyorum da.sabah o ilk çıkan dışkı sertleşmiş oluyor.sizde de oluyormu?

Acı biraz daha hafifledi . Hergün kantoron yağı ve vazelin kullanıyorum , sıcak suya oturuyorum muhakkak. Bazı sabahlar tuvalette daha zorlanıyorum ve acı da artıyor. Moralimi düzeltemiyorum , bütün gün bunu düşünüyorum .Hayat bu şekilde nasıl geçecek bilmiyorum. Sizinki ne kadar süredir var ?

Ben Ankara dayım Sezai hocaya ameliyat oldum. Bülent Menteş iyi hoca ama Mevlüt hoca için basur dan iyi anlıyor diyorlar. Siz ne zamandır uğraşıyorsunuz bu illetle
Benimki 2 aydır var . Stresten mide ağrım başladı . Sanıyorum ki ameliyat olmak zorunda kalacağım. Ameliyatta hem nüks ihtimalinden , hem de gaz kaçırma sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum.Siz de inşallah tamamen iyileşirsiniz, nüksetmez. Bu hastalıktan tamamen kurtulmuş birilerini bilmek şahane olur.

Iyi bir doktora yani proktologa olursaniz kaçak olmuyor. Bu hastaliktan ameliyatsız tamamen kurtuluş yok gibi bir şey tam geçti galiba diyorsunuz hafif bir zorlamada tekrarlıyor. Gerçi ameliyat bile bazen çözüm olamıyor buna işallah sizde iyi olursunuz. Yaşınız kaç

İlk defa mı başınıza geldi belki botoxun size faydası olabilir.

4 tane çatlak var ve 2 si çok derinmiş ,doktor Botoksta nüks ihtimali fazla dedi . Kabızlık durumunda ne yapıyorsunuz , önereceğiniz bişey var mı arkadaşlar ?

Ameliyat olsanda nüks ihtimeli var her türlü kendine iyi bakman lazım yasını sorma sebebim genç isen botox yaptır. Ameliyatı erteleye bildigin kadar ertele belli olmaz yeni tedavi yöntemleri çıkabilir. Bana botox olur deselerdi hiç ameliyatı düşünmezdim tamam sıkıntım yok ama insanin aklı devamlı orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…