- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
Şuan tek umudum sizin doktora gidip gelmeniz.be derse aynı şeyler benim içinde geçerlidir büyük ihtimalle.tam olarak ne zaman iyileşir yada sigara etken olur mu? Çatlak 1 ayda kapanmış mı.normal hayatımıza ne zaman dönecek.bunların hepsinin bilgisini verir diymi.aynı doktora ameliyat olduğumuza göre size ne derse benim içinde geçerlidir dimiKendimden biliyorum düşündükçe insan bunalıma giriyor kendine sıkıntı yaratıyor yapmayın bunu siz ne güzel ameliyattan sonra başka sıkıntı yaşamamışsınız benim gibi ruhsal bunalıma girmemişsiniz. Şuan iyileşme dönemindesiniz ha deyince iyileşmez hemen kişiden kişiye değişir kimi 2 hafta kimi 2 ay bakın benim akıntım hala devam ediyor gazlı bezle geziyorum
İyi ya işte tekrar etmez böylece.tekrar etmesi mi önemli yoksa gevşekliği mi? Ben hala kasılan kas yüzünden tuvalette sıkıntı cekıyorumŞuan bende benim ki biraz kasılsın isterim bende çok gevsek hissediyorum mesela
İftar telaşesi yeni gördüm n’aptınız bitti mi muayeneÇok rahatsız edici bir his şimdi yoldayım 15 dk ya yaninda olacam ameliyata giderken bu kadar heyecan yapmadıydım
Bana da ameliyattan 2 gün sonra gittiğimde oo Harika süper mükemmel demişti.verdiği kremin adı ne nolur söyleyin bana da nolurYine çok sıcakkanlı karşıladı masaya yattım bakınca cok iyi, efsane, mükemmel dedi ufak bir yara kalmiş onun kapanmasi içinde bir krem verdi sabah akşam kullanmam için sıcak suya devam et dedi diyeti biraz genişletebilirsin dedi hafif baharat kullanabilirsin dedi ramazan pidesini sordum yiyebilirsin dedi. Nüks ihtimali var ama sende bu ihtimal sıfıra yakın dedi kas tahribata kesinlekle ugramaz merak etme akintı normal problem yok dedi. Sıgara normal olarak kan dolaşımını yavaşlatir dedi
ilk defa duyuyorum bu kremi.olsun hemen alıp kullanayım bende.Allah razı olsunNerisona normal krem çok özellikli bir krem değil
Koloskopi ne alaka.ameliyat olduk bitti.neden istiyorki koloskopiyi?3. Kontrole koloskopi istedi fiyatını sordum çok pahalı geldi bu hastalik bana baya masrafı oldu artık dışarıda yaptırıp cd götürecem
Geç kalmadan derken süresi geçince bakmıyorlar mıBaşka sıkıntı olabilir diye kontrol amaçlı. Sıkıntılarını ara söyle geç kalmadan
O dediğin mesajı okudum hiç dikkate almadın yazdıklarını tüm forumlarda var öyleleri
Haklısınız.buralar doktorların asistanı kaynıyor.sürekli bi reklam yapıp çıkıyorlar.gecenlerde yine bi doktorun asistanı fissür sayfasına gelip reklam yapıyordu.lazerle hemoroid makat çatlağı vs gibi.bende sikayet edicem seni diyince mesajlarını sildi.sonra yönetim hesabını kapattı zaten.Mesela her yerde Yasir hocanın adını söylüyorlar bir işlem yaptı çok iyiyim 5 dk sürdü ameliyata gerek yok gidin yasir hocayla görüşün gibi. Öyle bir tedavi olsa herkes uygular aynı parayı da alırlar doğru değilmiyim.