Kizlar cok cok gecmis olsun onu ceken bilir sizi cok iyi anliyorum size moral olsun diye yazayim dedim teyzem oldu 2yil oncesinde yillardir cekiyodu dogumlardan kalma teyzem buarada 60 yasinda oldu ameliyati iyilesmesi uzun surdu tabi 1seneye yakin ve tamamen iyilesti yillarca bosuna cekmisim dedi iyilesmesi suruyo ama sonrasinda rahatlarsinz ins teyzemde tekrarlamadigina gore sizde hic tekrarlamaz sadece sabir birazcik streste cok etkiliyo bu hastaligi evlendigimde 1.5yil cektim aniden cikti ortaya benki ck dikkat eden biriydim yedigime ictigime baharat yemezdm aci asla ama olacagi varsa oluyo onune gecemiyosun 3ay sicak su oturnasi kremler vs.derken atlattim cok sukur derkn 4yil sonra yine nuksetti oda tup bebek tedavisi goruyorum ilaclardan stresten yine sicaksu ve krem atlattm sayilir aci asla yok pulbiber karaiber bu hastaligin anadusmani zaten kekik nane gibi bahartlar kullaniyorum zaten kabizlikta cok etkiliyo cevreme bakiyorum acinin alasini yiyolar bide diyolarki oneymis be ilk defa duyuyorym deyince kizasm geliyo umarim tez zamanda iyilesirsnz acil sifalar diliyorum cok yakin arkadasimda 13yasindan beri varms en sonunda ameliyat oldu cok rahatladim diyodu tekrar etme olasiligi cok dusuk demis dr umarim moral olur sizlerede duanizi alirim belki tup bebek icin..