Anal Fissür

Kızlar durumunuz nasıl
Soyle bir bakayim dedim denk geldim.ben bugun sabah az bisey zorlandm kabiz degilim aslinda ama yinede agri aci hissettim.suandada cok fazla olmamakla birlikte bi rahatsiz hissediyorum.genel olarak iyiydim.dogumdan sonra kilolarimi veremedim acaba ondanmi diye dusunuyorum.dengeli beslenemiyorum.dahiliyeye gidip diyetisyenden liste alacagim.tamamen hayatimdan nasi cikacak bu hastalik bilmiyorum.siz nasilsiniz

Soyle bir bakayim dedim denk geldim.ben bugun sabah az bisey zorlandm kabiz degilim aslinda ama yinede agri aci hissettim.suandada cok fazla olmamakla birlikte bi rahatsiz hissediyorum.genel olarak iyiydim.dogumdan sonra kilolarimi veremedim acaba ondanmi diye dusunuyorum.dengeli beslenemiyorum.dahiliyeye gidip diyetisyenden liste alacagim.tamamen hayatimdan nasi cikacak bu hastalik bilmiyorum.siz nasilsiniz
Siz ameliyat oldunuz mu

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?

Tsekkur ederim iyiyim aslinda ama arada ufakta olsa acilar oluyor.dedigim gibi kabiz degilim ama arada bi acitiyor yine. yinede tamamen eskisi gibi degilim.bugunume sukur.siz nasilsiniz
Bende tamamen iyileşmedim acım oluyor. Kafamdan bir türlü atamıyorum aslında. Ameliyattan önceki acılarıma göre iyiyim ama tamamen eski halime dönmüş değilim. Sizinle yakın zamanda olmuşuz ameliyatı bende 19 martta oldum.

Bende tamamen iyileşmedim acım oluyor. Kafamdan bir türlü atamıyorum aslında. Ameliyattan önceki acılarıma göre iyiyim ama tamamen eski halime dönmüş değilim. Sizinle yakın zamanda olmuşuz ameliyatı bende 19 martta oldum.
Aynen bende 12 martta oldum bu ayin 14 unde kontrolum var insallah hersey yolundadir.kafamdan vende silemiyorum.kafam rahat tuvalete girmedim hic

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 buçuk aydır anal fissür makat çatlağı ile başım dertte 3 tane doktora gittim ilki krem ve o hepinizin bildiği fitillerden verdi ama bi faydasını görmedim 2si krem verip göndericekti ama ben krem istemediğimi çünkü kremlerin faydasını görmediğimi söyledim tabi o sıra hüngür hüngür ağlıyorum sonra bana botox tedavisi uyguladı bugün 15 gün oldu ama hala ağrılarım devam ediyo artık mental olarak çöktüm hergün tuvalete çıkıyorum yediklerime dikkat ediyorum sıcak oturma banyoları yapıyorum ama nafile ağrının yanında bide dayanılmaz bi kaşıntı tecrübeli arkadaşlara soruyorum ben bu hastalığı nasıl yenicem :( ameliyat olmak istiyorum İstanbul Avrupa yakası ameliyat olanlar varmı
Aslında bir doktor var ben korkarak gittim hatta sadece bakacak zannettim meğerse o işlemi bile yapmıştı ve inanmayacaksınız ama gerçekten o gün oradan çıktığımda sabahına tuvalete nasıl gideceğimi düşünürken ben bir daha hiçbir zaman bu acıyı çekmedim aradan şu an 11 sene geçmiş ve ikinci doğumu da yaptım bu ilk doğumumda olup da beş ay kıvranarak bebeğim emzirdiği dönem deydi hiçbir doktor ameliyatı yanaşmazken bu doktoru eşimin ve eşimin akrabaları tarafından hep gidilip memnun kaldıkları için bir erkek doktoru olduğu için çekinerek en son çare gittim Allah gerçekten o doktordan razı olsun

Back
X