Canım sen benim özel mesajımı almış mıydın?Emzırme donemı bu amelıyatı olan var mı
Sımdı baktım canım. Suan baya kotuyum ya nasıl etcem bılmıyorum erzurumda bıtane doktor ıyıymıs bu konuda bebegım daha kucuk nasıl olacak bılmıyorumCanım sen benim özel mesajımı almış mıydın?
Canım bu illet çekilmez ol ameliyatını kurtul.ben 7 ay çektim çok büyük hata yaptım.çatlaklarım o kadar derinleşmişti ki iç kas a kadar yırtılmış.benim iyileşmem çok uzun sürdü o yüzden.uçakla gider gelirsin hemen zor bi ameliyat değil korkma. Şuan ben hamileyim,birazda katı besleniyorum yine çatlatıyorum ama ağrı olmuyor kas kesildiği için.hemen iyileşiyorSımdı baktım canım. Suan baya kotuyum ya nasıl etcem bılmıyorum erzurumda bıtane doktor ıyıymıs bu konuda bebegım daha kucuk nasıl olacak bılmıyorum
Aynen cok daralmıs cok katı olmasada zorlanıyorum. Emzırme donemı nasıl anestezı fılanCanım bu illet çekilmez ol ameliyatını kurtul.ben 7 ay çektim çok büyük hata yaptım.çatlaklarım o kadar derinleşmişti ki iç kas a kadar yırtılmış.benim iyileşmem çok uzun sürdü o yüzden.uçakla gider gelirsin hemen zor bi ameliyat değil korkma. Şuan ben hamileyim,birazda katı besleniyorum yine çatlatıyorum ama ağrı olmuyor kas kesildiği için.hemen iyileşiyor
Sıkıntı olmaz anestezi alırsan anesteziyi aldığın gün emzirmezsin sütünü sağar atarsın.ertesi gün emzir yine.ameliyata girmeden önce sağ sütünü koy dolaba ver bebeğine benmari usulü ısıtıpAynen cok daralmıs cok katı olmasada zorlanıyorum. Emzırme donemı nasıl anestezı fılan
çok geçmiş olsun. Allah birdaha göstermesin. otofaji neHerkese selam durum bildiriyorum konu sahibi olarakçok iyiyim şükür 6 aldır otofaji yapıyorum 1.5 aldır vegan besleniyorum ve süperim şükürler olsun Allah herkesin yardımcısı olsun biçtiğine inanamıyorum kaç yıl oldu hala korkuyordum ama sanırım tamamen bitti bu iş
Tamamen katiliyorum size. Benimkinde agri olmuyodu kanamam da yoktu. Lazerle yakti doktor. 1 yil gecti ustunden catlaklarim dayanilmaz oldu kanamam cok. Mahvetti hayatimi. Simdiki doktor da lis diyor ama korkuyorum. Kestirip kurtulucam sanirim. Yanma sislik agri kanama ne ararsaniz var. Artik dayanamaz duruma geldim. Botoxla toparlar gibi oldu ama en ufak bi kati diskilamada kanlar agrilar geri basliyor. Biktim artik.Çu bilgiyi vermeden geçmek istemiyorum, basur makat bölgesini daralttığı için dışkı zor geçiyor ce fissür sürekli nüx ediyor, bazı doktorlar kolay olsun diye basur ilaçla geçer fissür için botox yapıp gönderiyorlar, geç iyileşen fissürlerin bir numaralı sebebi buymuş bilginiz olsun
Çok geçmiş olsun, hemoroidler tedavi edilmedikçe fissür iyileşmez, her hemoroid ağrı ve kanama yapmayabilir, iç hemoroid şiş bir şekilde ağrısız ve kanamasız orada durur ve bölgeyi daraltır, bu da kabız olmasanız bile biraz kalın bir dışkılama da bile fissürü nüx ettirir, çatlağım var botox yapıp kurtulayım diyenler genelde kurtulamıyor çünkü içerideki ağrı yapmayan ve kanamayan hemoroidleri yok sayıyorlar, maalesef çoğu doktor da bunu atlıyorTamamen katiliyorum size. Benimkinde agri olmuyodu kanamam da yoktu. Lazerle yakti doktor. 1 yil gecti ustunden catlaklarim dayanilmaz oldu kanamam cok. Mahvetti hayatimi. Simdiki doktor da lis diyor ama korkuyorum. Kestirip kurtulucam sanirim. Yanma sislik agri kanama ne ararsaniz var. Artik dayanamaz duruma geldim. Botoxla toparlar gibi oldu ama en ufak bi kati diskilamada kanlar agrilar geri basliyor. Biktim artik.
Merhaba, Ben yasir gözü ye oldum ameliyatıMerhabalar. Bir sorum olacak. Sezai Leventoğluna ameliyatı ne kadara oldunuz acaba? Ve şu an nasılsınız herhangi bir sorun yaşadınız mı lütfen paylaşır mısınız
Merhabalar. Bir sorum olacak Sezai Leventoğluna ameliyatı ne kadara oldunuz acaba? Bir de şu an nasılsınız herhangi bir soru yaşadınız mı lütfen cevaplarsanız çok seviniriimBence daha fazla zaman kaybetmeden botox yaptır böyle surekli tekrar eder ve iyice daralma olusur ondan sonra tek çaresi ameliyat olur
Nasılsınız peki şu an hiç sorun yaşadınız mı ameliyattan sonra yemeniz içmeniz vs nasılMerhaba, Ben yasir gözü ye oldum ameliyatı
İlk 20 günlük süreç zor ama şu an 1,5 ay oldu, çatlağım kapandı gibi birşey, kontrole gittiğimde doktor hemoroidlerden iz bile kalmadı dedi, şu an için aşırı memnunum çünkü normal hayatıma geri dönmeye başladım, yaz başından beri hayatım zehir olmuştu çünkü, bu doktoru çok araştırdım, benim sağlık turizmi şirketim var, çok doktor tanıyorum, bu konuyu söylediğimde herkes bu ismi söyledi, doktor biraz soğuk bir adam ama unutmayalımki güler yüzünden çok becerisi önemlidir doktorun, güler yüz sizi iyi etmez, yaptığı tedavi iyi eder,...Nasılsınız peki şu an hiç sorun yaşadınız mı ameliyattan sonra yemeniz içmeniz vs nasıl
Katılıyorum özellikle botox yapıldıktan sonra ilk 20 gün beslenme çok önemli birde her gün mutlaka bir kere tuvalete gidilecekAnal fissuru olan herkes programlı besleniyormus meğer, ben de aynı durumdayım eskiden saat 10-11 gibi uyanırken fissur oluşunca 1.5 yildir erken uyaniyorum son birkaç haftadir gune meyve salatasiyla basladim sonra hep sebzeli yemekler ,kurumeyveli atistirmaliklar falan ama hala sıkıntı cekiyorum, ameliyat olmaya korkuyorum.
Aynen su an o darligi her diskilamada hissediyorum onceden yoktu onlar. Sislikler cok fazla. Su anki doktorum normal diyor fissur cevresinde odem sislikleri olusuyormus. Gencsin su an o ameliyati yapmayalim sana diyor ama dayanamazsan agridan o zaman gel yapalim diyor. Tamam dayanilamaz bir agrisi yok ama su an, kanamasi surekli sizlamasi ve kasintisindan artik biktim ya. Yanlis doktor secimi hayatinizi karartabilir hanimlar. Dikkatli olun. Lazer sonrasi bu hale geldim. Toparlanamadim yani. Eski halimi o kadar ozluyorum ki. Keske zamani geriye alsak da o ana donsem diyorum her gun. Kolumdan serumu söküp kosa kosa kacardim hastaneden sanirimÇok geçmiş olsun, hemoroidler tedavi edilmedikçe fissür iyileşmez, her hemoroid ağrı ve kanama yapmayabilir, iç hemoroid şiş bir şekilde ağrısız ve kanamasız orada durur ve bölgeyi daraltır, bu da kabız olmasanız bile biraz kalın bir dışkılama da bile fissürü nüx ettirir, çatlağım var botox yapıp kurtulayım diyenler genelde kurtulamıyor çünkü içerideki ağrı yapmayan ve kanamayan hemoroidleri yok sayıyorlar, maalesef çoğu doktor da bunu atlıyor
Nereye oldunuz lazeri hangi hastane ya da doktor? Çok mu kötüsünüz şu an pekiAynen su an o darligi her diskilamada hissediyorum onceden yoktu onlar. Sislikler cok fazla. Su anki doktorum normal diyor fissur cevresinde odem sislikleri olusuyormus. Gencsin su an o ameliyati yapmayalim sana diyor ama dayanamazsan agridan o zaman gel yapalim diyor. Tamam dayanilamaz bir agrisi yok ama su an, kanamasi surekli sizlamasi ve kasintisindan artik biktim ya. Yanlis doktor secimi hayatinizi karartabilir hanimlar. Dikkatli olun. Lazer sonrasi bu hale geldim. Toparlanamadim yani. Eski halimi o kadar ozluyorum ki. Keske zamani geriye alsak da o ana donsem diyorum her gun. Kolumdan serumu söküp kosa kosa kacardim hastaneden sanirim