• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal Fissür

O kaşıntı bende de oluyor kanama artık yok gibi bı de ara ara batıyor sanki gün içinde de orada sıcaklık var ben mi fazla odaklaniyorum yoksa zaten öyle mi anlayamadim
Bilemiyorum herkezde fark seyrediyor hastalik.dikkat etmek lazim.ilerledigi zaman tedavi dahada zorlasiyor.krem ise yariyor demekki sizde cok guzel boylelikle atlatirsiniz insallah

Bilemiyorum herkezde fark seyrediyor hastalik.dikkat etmek lazim.ilerledigi zaman tedavi dahada zorlasiyor.krem ise yariyor demekki sizde cok guzel boylelikle atlatirsiniz insallah
Tuvalet kısmında bı acı yaşamıyorum artık ama gün içinde ve tuvalet sonrası bir kaşıntı var orada sizde de oluyor mu

Merhaba benim dün ve bugün kanamam oldu. Bugün aynı zamanda kontrolüm vardı. Doktor iyileşme durumumun güzel olduğunu söyledi. Kanama normalmiş ameliyatın getirdiği bişeymiş. Yaralarım iyileşmeye başlamış. Tuvaletten sonra sıcak suya oturduğumu söyledim doktor suyun yarayı yumuşattığını belkide bu sebeple kanama olmuş olabileceğini söyledi. Sıcak suda 2 dk dan fazla oturma dedi. Oturmada sıkıntı yok otur hayatına dönebilirsin dedi. Pazartesiden itibaren başlamıştım zaten işime. Kısacası ilk halim gibi değilim. Ama ameliyattan önceki gibi kötü de değilim. İnşallah tamamen geçer kurtuluruz hep beraber bundan da
Meraba arkadaşlar nasıl oldunuz eskiye dönebilen varmı ?

Merhaba benim dün ve bugün kanamam oldu. Bugün aynı zamanda kontrolüm vardı. Doktor iyileşme durumumun güzel olduğunu söyledi. Kanama normalmiş ameliyatın getirdiği bişeymiş. Yaralarım iyileşmeye başlamış. Tuvaletten sonra sıcak suya oturduğumu söyledim doktor suyun yarayı yumuşattığını belkide bu sebeple kanama olmuş olabileceğini söyledi. Sıcak suda 2 dk dan fazla oturma dedi. Oturmada sıkıntı yok otur hayatına dönebilirsin dedi. Pazartesiden itibaren başlamıştım zaten işime. Kısacası ilk halim gibi değilim. Ama ameliyattan önceki gibi kötü de değilim. İnşallah tamamen geçer kurtuluruz hep beraber bundan da
Zamanla tamamen duzeliriz diye umit ediyorum.piskolojik olarakta iyilesmeye ihtiyacimiz var bence.hala tuvalet zamani panik oluyorum malesef 😞

Benimde 1 ay oldu tabiki öncesi gibi değilim ama hasta olmadan önceki gibi de değilim kanama bendede ara sıra oluyo çok ufak peçeteye geliyo

Zamanla tamamen duzeliriz diye umit ediyorum.piskolojik olarakta iyilesmeye ihtiyacimiz var bence.hala tuvalet zamani panik oluyorum malesef 😞
İnşallah hep dua ediyorum. Ama çok haklısınız sabah uyandığımda kalp çarpıntısı huzursuzluk başlıyor bütün gün aklım hep orda oluyor. Gerçekten stres ve düşünmekten iyileşmekte zorlanıyorum. Umarım hem fiziksel hem ruhsal anlamda toparlarız biter gider.

Benimde 1 ay oldu tabiki öncesi gibi değilim ama hasta olmadan önceki gibi de değilim kanama bendede ara sıra oluyo çok ufak peçeteye geliyo
Doktorunuz ne diyor peki kanama olmasına. Bir ayda genel olarak iyileşme oluyormuş ama bazılarının 3 ayı bile bulabiliyormuş. Doktor normal dedi bana. Sizin muhtemelen botox olduğundan iyileşme geç oluyor. Ama her şey güzel olacak diyelim.

Allah devasız dert vermesin. Çok şükür bu derdimize bile gerçekten bugün akrabalarımdan birinin beyin kanaması geçirdiğini öğrendim hastanede yatıyormuş şuan. Bazen kendi derdimizde kaybolup unutuyoruz daha büyük dertle sınanmadığımız için şükretmeyi. Geçer gider eski günlere döneriz inşallah diyelim

Doktorunuz ne diyor peki kanama olmasına. Bir ayda genel olarak iyileşme oluyormuş ama bazılarının 3 ayı bile bulabiliyormuş. Doktor normal dedi bana. Sizin muhtemelen botox olduğundan iyileşme geç oluyor. Ama her şey güzel olacak diyelim.
Doktorum bana söylemişti geç iyileşeceğimi çünkü çatlaklarım derindi ve yanlış botox sonrası aşınma olmuştu ben en son gittiğimde yan odada başka hasta kontrol ediliyodu konuşmalarına kulak misafiri oldum doktor artık iyileştiğini kremleri kullanmana gerek yok diyodu 1 hafta olmuş benimde moralim bozuldu duyunca insanlar 1 haftada iyileşmiş benim 1 ay oldu hala tamamen iyileşmedim ama tabiki şuan ki halime binlerce şükür ağrı falan kalmadı ama eskisi gibi olmak istiyorum inşallah oda olucak

Back
X