Anal fissür Ve Botox tedavisi

4 tane çatlak var ve 2 si çok derinmiş ,doktor Botoksta nüks ihtimali fazla dedi . Kabızlık durumunda ne yapıyorsunuz , önereceğiniz bişey var mı arkadaşlar ?
Botox da ilk 2 ay gaz ve dışkı kacırma oluyormuş.kesin iyileşeceği de belli değil.nitrogliserinli krem kullan canım rectoderm anrecta gibi.o seni rahatlatır.kabızlık konusunda ise bol su be sabahları aç karnına gün kurusu kayısı falan ye.posalı beslen.kabızlık derken katı dışkılamayla mı karıştırıyorsun acaba.kabızlık haftada 2 veya 3 defa dışkılamak ıkınmak zorunda kalmak demek.hergün düzenli dışkılama oluyormu

27 yaşındayım , doktor ümitli konuşsa kesinlikle botoks yaptırırdım.Ben ofiste masabaşı çalışıyorum ameliyattan korkma sebeplerimden biri de gaz kaçırma ihtimaliydi.Sizin önerdiğiniz doktor muhakkak aklımda olacak. Eğer ameliyat olursam ona gideceğim.

Bebek ve bu hastalıkla uğraşmak ne kadar zor oluyordur. Allah kolaylık versin size de. Doktor fitil vermedi bana . Ben de bayağı kilo verdim.Zeytinyağı da denenebilir .Allah herkese şifa versin ,bu hastalıktan kurtarsın.

Doktor Anrectayı 2 haftadan fazla kesinlikle kullanma dedi ,o yüzden bırakmıştım. Bazen bi kaç gün süren kabızlık oluyor ,diğer günlerde de hep katı dışkılama oluyor. Bu rahatsızlığı yaşayan 2 kişi " bi kaç ay dayan sonra çok hafifleyecek " dedi. O kadar iyileşmesi mümkün olur mu bilmiyorum ama şimdilik elimden geleni yapıyorum.Ben ofiste çalışıyorum ve gaz kaçırma ihtimalinden korkuyorum. Ama acı hafiflemezse mecbur ameliyat olacağım.

Kabızlık veya katı dışkılamayı gideremez iseniz iyileşse bile sürekli tekrarlar. gaz kaçırma olayı işini bilen bir doktorda çok zor olur. Acemi birinin eline düşerseniz sıkıntı yaratır. ben 2 ay boyunca dışkılamam gayet normaldi bazen 4 5 gün hiç acı ağrı olmazdı iyileşiyor sanırdım sonra geri 1 hafta oturamazdım. O arkadaşlarının akut olabilir kronik olunca gerçekten hiç bir şey fayda etmiyor. Ya da su orucu tutacaksınız 20 gün hiç dışkılama yapmayacaksınız o zaman belki spazm çözülebilir.

A aslanburcu1975 sizinde ilk dışkı sert çıkıyor mu?

Evet benim şuan en büyük sorunum ilk dışkının sert olması malesef.önceleri böyle değildi şimdi niye böyle bilemedim. Günlük tuvalet ihtiyacı gidermeye gayret ediyorum ama yine de ilk kısım çok sert oluyor neden acaba. Suyu az mı tüketiyorum diye düşünüyorm. Emziriyorum bi de çünkü.

Bence daha fazla zaman kaybetmeden botox yaptır böyle surekli tekrar eder ve iyice daralma olusur ondan sonra tek çaresi ameliyat olur

Bence daha fazla zaman kaybetmeden botox yaptır böyle surekli tekrar eder ve iyice daralma olusur ondan sonra tek çaresi ameliyat olur

Öyle mi diyorsunuz.Öyle olursa O ihtimal çok daha kötü olur Allah korusun. Hiç araştırma da yapmadım nerede işin ehli bir doktor var diye.Kremleri de bırakmak zorunda kaldım sık kullanırken farkettim ki göğüs bölgeme ağrı giriyor ve ağrı sık sık olmaya başladı kardiyoloji ye gittim bu yüzden şükür birşey çıkmadı ama kremlerin etkisi var diye düşünüyorum. Tek kullanabildiğim zeytin yağı kantaron yağı şuan.

Merhaba arkadaşlar bende yıllardır bu çatlak sıkıntısın yaşıyorum hiç Bi zaman kabızlık sorunu yaşamadım ama çok küçük yaşlarda başladı çatlak sıkıntım. Aynı zamanda hemoroid lerim oluştu. Çatlağım ara ara nuksedip düzelen sonra biraz kalın dışkı yüzünden tekrar eden şekilde idi ama son seferde ağrılar arttı dayanılmaz oldu şubat ayına lazerle hemoroid lerim alında ve çatlağım lazer ve botoks yapıldı süresi 6 ay dendi dikkat ediceksiniz dediler ediyorum. İlk ay kanama devam etti iyileşeöicem sandım ama sonra kanamalar kesild. Şimdi Ağrım yok ama biraz zorlandığım orayı ince ince hissediyorum. Botoks etkisi geçtiğinde ağrılar geri gelicekmi onu merak ediyorum. İnşallah iyilwşmişimdir

ben ameliyatsız kısa süren bi işlemle tedavimi oldum. öyle günlerce istirahat durumu söz konusu değildi.
avrupa cerrahi de oldum anal fissür tedavimi. size de tavsiye ederim geciktirmeyin hiç tedavinizi
Nasıl bir operasyon yapıldı lazer veya botoks araştırmaya çalışıyorum lazer uydurma bir yöntem dediler. Nasıl kurtuldunuz acaba?

Hangi şehirde doktor ismi öğrenebilir miyim?

Rica etsem ameliyat ne kadar tuttu öğrenebilirmiyim

Ameliyatı ne kadara yaptırdınız öğrenebilirmiyim pahalı mı şimdi nasılsınız bende düşünüyorum da

Merhaba arkadaşlar.
#yelser arkadaşım nerelerdesin bi ara dön bize durumun nedir. Senin azim ve gayretinle devam ettim hep. Ben de ara ara girip bakıyorum yeni yazı var mı diye. Benim çatlak az bisey iyileşiyor gibi oluyor ama iç te olan acı hala devam ediyor. Orda bi acı var evet ve geçmedi bu 8. Ay oldu. Nasıl nasıl zor birşeymiş uzun vadeli bir rahatsızlık. Hadi deyip geçmiyor. Yoruldum diyeti bıraktım artık küçük bebeğim de var . Bi ara hergun sıcak duş yapıyordum yine ara ara yapıyorum fırsat buldukça. Sizlerin durumlar nasıl arkadaşlar bilgi verin. Anuflex kullanmayı bırakmıştım tekrar başladım.Hametan vazelin dönüşümlü sürüyorum yine.kantaron bende sanırım işe yapamadı ne zaman sürsem ertesi gün acı hissettim. Ayrıca şırınga ile her lavabo öncesi zeytin yağı sıkıyorum. O kayganlık veriyor. Yani böyle devam ediyorum bakalım ne zaman tam geçer .inşallah geçsin artık.

Arkadaşlar 15 gün önce lazer ile 2 adet basur yaktırdım ve aynı anda çatlak için botox yaptırdım ve daha götümün üstüne 1 saaten fazla oturamıyorum ve ödem ve şişlikten dolayı daralma olduğu için dışkılamayı da rahat yapamıyorum, kimse bu operasyonların basit olduğunu falan söylemesin, çünkü bu yapılan işlerden en masumu botox ama lazere gelince bildiğin orayı yakıyor ve şiddetli bir ödem ve şişlik yapıyor, sağlık işinle uğraştığım için bir çok doktora danıştım bu konuyu, dediklerinden çıkardığım ortak nokta şu, evet operasyon çok kısa ama unutulmamalıki şok ısı dalgasıyla orayı parçalıyor ve yakıyor, yani ödem ve şişlik en az bir ayda %80 iyileşebilir, bir de yanıklar var tabi bölge kasılan ve açık bir bölge olmadığından yanık yaralarıda geç iyileşiyor, yani kısacası, hastaneler ve doktorlar bu operasyonu satabilmek için, genel de bilgi verirken bunları anlatmıyor, beş dakika diyor ertesi gün işe gidersin diyor çünkü bunu demezse hasta bunu diyen doktora gidecek, rekabet üst sınırda anlaşılan,

burdan anlaşıldığı üzere ben lazer oldum 2 güne çok iyiyim işime normal hayatıma geri döndüm diyenler ya doktorların çalışanlarının yorumu, ya da istisnalar

Çu bilgiyi vermeden geçmek istemiyorum, basur makat bölgesini daralttığı için dışkı zor geçiyor ce fissür sürekli nüx ediyor, bazı doktorlar kolay olsun diye basur ilaçla geçer fissür için botox yapıp gönderiyorlar, geç iyileşen fissürlerin bir numaralı sebebi buymuş bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…