- 18 Mayıs 2019
- 121
- 18
Niye garip geldi adı kaka değil mi zatenBilmiyorum bana dedigi serçe parmagı kadar yerden kaka yapmak cok can yapar. Kaka demesi çok garibime gitmişti
Hocaya bugün neler soracaksınızDışkı yada gaita diyorlar genelde. Bilmem karşısında çocuk gibi hissettim bi an
Anladım.inşallah sorunsuz atlatırsınız güzel haberlerle gelinŞu an aklımda yok not defterinde hepsi öğleden sonra temize çekeceğim. Ama genel olarak sıcak su, beslenme, kas tahribat bu gibi şeyler
Birde bu metamucil fiberi uzun zaman kullansak sıkıntı olur mu acaba bunu da sorabilme şansınız varmı?Şu an aklımda yok not defterinde hepsi öğleden sonra temize çekeceğim. Ama genel olarak sıcak su, beslenme, kas tahribat bu gibi şeyler
Tamam ben onu Fatma hanıma sorayım.bari sigara iyileştirmeyi geciktirir mi engeller mi diye sorun lütfenkullanmadigım için benim sormam yanlış olabilir siz onu doktora mesaj olarak sotarsaniz daha iyi olur
Teşekkür ederim.sigara kullanımı iyileşmeyi engeller mi diye sorsanız yeterli.evet tuvaletten cıktım dışkı yumuşaktı cok şükür bi sıkıntı olmadı ama yara hala ordaOnu sorarım problem değil. Tuvalet ihtiyacınızi giderdinizmi var mı bir sıkıntı
Ameliyattan 3 gün sonra döndüm.zor oldu tabii.neticede yük oluyorsunuz insanlara,ayrıca rahat da edemiyorsunuz.oteller cok pahalıydı.orduevine giriş yapamadık mecburduk orda kalmayaBazı yerlerde okudum tam iyileşme 2 ayı bulabilirmiş. Senin tek korkun nüks etmesi mi. Ben ameliyattan bir hafta sonra bir rüya gördüm beni çok etkiledi içimde ki huzursuzluk oradan geliyor yoksa ilk hafta gayet iyiydim. Şimdi biraz topladım evde yatmak psikolojiyi çok etkiliyor. Ameliyattan kaç gün sonra eve döndünüz birde ahbabınızın yanında çok zor olmuştur.
Misafirhanelerin ücreti hakkında bilginiz varmı acaba? Cok mu pahalı?Ben 1 hafta tuvalet hariç yataktan kalkmadım benim canım çok tatlıymış. Yemeğimi bile yatarak yedim genelde misafirhaneler bu zamanlar çok dolu olmaz sizin şanssızlığınıza böyle denk gelmiş.
Tmm sağolunFiyatlar hakkında bir bilgim yok
Sabah tam dışkılama yapamadığım için tekrardan tuvalete çıktım az önce.tuvalette acı oldu.daha sonra sıcak su tutarken kasın tekrardan baya bi kasıldığını farkettim.sıcak Sudan sonra rectoderm sürdüm.galiba ben iyileşemiycem.bu zamana kadar coktaaaaannn iyileşmesi gerekiyordu.ordaki yara duruyor.dışkı çıkarken içerden acıtıyor.Aglamak istiyorum.ben birdaha oralara nasıl giderimFiyatlar hakkında bir bilgim yok