- 18 Mayıs 2019
- 121
- 18
Sıcak suya ne kadar devam edilecek onu da sorun olurmu.Unutmayım diye hepsini not aldım saat 18 de iş çıkışı geçeceğim bakalım bende merek ediyorum ne olacak.
Agrınız sızınız yoksa niye dert ediyorsunuz ki? Mesela ben tekrar etme korkusundan rahatsızım.ana sizin ki bambaşka birsey.daha öncede söyledim,bence psikolojik destek almanız şart kesinlikleSoracağım soruların arasında var. Siz nasıl oldunuz bu arada bugün daha iyisinizdir işallah. Benim ağrı sızı yok ama hala çok kafaya takıyorum ameliyat öncesi gibi rahat olamayacağım gibi hissediyorum. Millet olduk kurtulduk diyor ama bende hep bir huzursuzluk mevcut.
Suan kahvaltı yapıyorum.daha tuvalete çıkmadım bilmiyorumPsikolojiklik bir durum değil bu anlatmaya çalıştığım. Siz nasılsınız bugün
Benim nüks edebilir belki bilmiyorum.kasımın az kesildiğini düşünüyorum.cunku doktor benı ilk muayene ettiğinde makat genişliğimin 1,5 cm olduğunu söyledi.ankarada olsaydın sana yüzde yüz botox yapardım dedi.botoxla iyileşme ihtimalin %70 senin dedi.ama Siirt’te olman senin için dezavantaj,sana cerrahi öneriyorum bu yüzden dedi. Bende tekrar Ankara’ya gidemeyeceğim için ameliyat oldum.o yüzde 30 luk ihtimali göze alamadım.3 cm olana kadar kesilmiştir.yani Kasım’ın çoğu kesilmemiştir az kesilmiştir.yine kabız vs olursam tekrar edebilir bence.birde sizin diğer forumda ameliyattan sonra bi süre gaz kaçırdığınızı yazdığınızı okudum.benim hiç öyle bi problemim olmadı ilk günden beriEkmeksiz zor oluyordur. Ben alışmışım beyaz ekmeğe bu ekmeklerden tat alamıyorum. kilo vermem durdu 2 haftadır ona çok seviniyorum ilk başlarda çok hızlı kilo verdiydim. Nüks etmesine korkmayın bir daha çok düşük bir ihtimal olması
O kadar darlıkta tuvalette acı cekmiyor muydunz gerçekten ? Ben o 1,5 cm sen dışkılama yapamıyordum.acıdan çıkartamıyordum cok fenaydım.sizin 0,8 cm el rahat dışkılamanıza cok sasırdımErtesi gün oldu bir kere. Benim genişlik 0,8 cm e düşmüş 1.5 ayda bende niye böyle odu anlamadım millet aylarca böyle yaşıyor bu kadar daralmıyor benim bahtsızlığım bana %70 dese hiç düşünmez yaptırırdım. Benim korkumu anladın galiba benden baya bir kesim yapıldı. Bu darlığa rağmen tuvalette acım olmuyordu rahat oluyordu ama çıkınca başlıyordu ağrı.
Şimdi ben 7 ay çektiğim için,cok ta düşünmedim açıkcası.çünkü bebeğimle Ankara’ya gitmek çok zordu.uçakta mahvetti bizi.ankarada kalacak yerimizde yoktu.bi arkadaşın ahbabının evinde kaldık ama nereye kadar kalabilirsin.öğretmenevi orduevi falan hep doluydu.eşim asker ama orduevinde bile kalamadık Ankara’da.hep doluymuş randevulu alınıyormuş.botox yaptırsaydım iyileşemeseydim o zaman daha kötü olurdu benim için.sürekli Ankara’ya gidip gelemem ki.bebeğim alerjik bağışıklık sistemi zayıf bi bebek.mecburdum ameliyat olmayaKeşke deneseydiniz botoxu hemen kestirmeseydiniz.
Acı yiyor muydunuz?ondan da daralmış olabilir belki.ben cok acı yerdim.bir kavanoz acı turşu biberi bir öğünde yerdim o derece.belki ondan daraldı iyiceAnlıyorum sıkıntılarınızı bede ki bu kadar dalık oluşmasının sebebi belki de önceki yasadıgım kendi kendine geçti zannettiğim zamanlardan kaynaklanıyor olabilir her seferinde biraz biraz kasıldıysa demek ki
Sezai hocamı dediAcı fazla tüketmezdim herkes kadar yerdir. Baharatlı da fazla tüketmezdim çok az kırmızı biber nadir oda. Ağrının ilk başladığı günden sonrada hiç kabızlık yaşamadım sadece o gün hemen kaysıya başlamıştım nasıl bu hale geldi anlamadım. Kimileri 1 yıl bununla uğraşıyor bu kadar daralma yaşamıyor. Doktor görür görmez nasıl yapıyorsun bu kadar yerden diye sordu.
Peki o kadar dar alandan doktorun serce parmağı girebildi mi?Evet o dedi botox zaman kaybı ameliyat tek çözüm dedi korka korka kabul ettim ameliyatı iptal ettirmek için kendimle çok mücadele ettim ama kaçamadım