Anal fissür Ve Botox tedavisi

Kilo vermek için spora baslamistım sebze meyva ağırlıklı besleniyordum hayatımın en sağlıklı baslandiğim zamanın 1. Ayında kabız oldum şaka gibi

Şu an aklımda yok not defterinde hepsi öğleden sonra temize çekeceğim. Ama genel olarak sıcak su, beslenme, kas tahribat bu gibi şeyler

Onu sorarım problem değil. Tuvalet ihtiyacınızi giderdinizmi var mı bir sıkıntı
Teşekkür ederim.sigara kullanımı iyileşmeyi engeller mi diye sorsanız yeterli.evet tuvaletten cıktım dışkı yumuşaktı cok şükür bi sıkıntı olmadı ama yara hala orda

Bazı yerlerde okudum tam iyileşme 2 ayı bulabilirmiş. Senin tek korkun nüks etmesi mi. Ben ameliyattan bir hafta sonra bir rüya gördüm beni çok etkiledi içimde ki huzursuzluk oradan geliyor yoksa ilk hafta gayet iyiydim. Şimdi biraz topladım evde yatmak psikolojiyi çok etkiliyor. Ameliyattan kaç gün sonra eve döndünüz birde ahbabınızın yanında çok zor olmuştur.

Bazı yerlerde okudum tam iyileşme 2 ayı bulabilirmiş. Senin tek korkun nüks etmesi mi. Ben ameliyattan bir hafta sonra bir rüya gördüm beni çok etkiledi içimde ki huzursuzluk oradan geliyor yoksa ilk hafta gayet iyiydim. Şimdi biraz topladım evde yatmak psikolojiyi çok etkiliyor. Ameliyattan kaç gün sonra eve döndünüz birde ahbabınızın yanında çok zor olmuştur.
Ameliyattan 3 gün sonra döndüm.zor oldu tabii.neticede yük oluyorsunuz insanlara,ayrıca rahat da edemiyorsunuz.oteller cok pahalıydı.orduevine giriş yapamadık mecburduk orda kalmaya

Ben 1 hafta tuvalet hariç yataktan kalkmadım benim canım çok tatlıymış. Yemeğimi bile yatarak yedim genelde misafirhaneler bu zamanlar çok dolu olmaz sizin şanssızlığınıza böyle denk gelmiş.

Ben 1 hafta tuvalet hariç yataktan kalkmadım benim canım çok tatlıymış. Yemeğimi bile yatarak yedim genelde misafirhaneler bu zamanlar çok dolu olmaz sizin şanssızlığınıza böyle denk gelmiş.
Misafirhanelerin ücreti hakkında bilginiz varmı acaba? Cok mu pahalı?

Fiyatlar hakkında bir bilgim yok
Sabah tam dışkılama yapamadığım için tekrardan tuvalete çıktım az önce.tuvalette acı oldu.daha sonra sıcak su tutarken kasın tekrardan baya bi kasıldığını farkettim.sıcak Sudan sonra rectoderm sürdüm.galiba ben iyileşemiycem.bu zamana kadar coktaaaaannn iyileşmesi gerekiyordu.ordaki yara duruyor.dışkı çıkarken içerden acıtıyor.Aglamak istiyorum.ben birdaha oralara nasıl giderim:KK43:

Kendimden biliyorum düşündükçe insan bunalıma giriyor kendine sıkıntı yaratıyor yapmayın bunu siz ne güzel ameliyattan sonra başka sıkıntı yaşamamışsınız benim gibi ruhsal bunalıma girmemişsiniz. Şuan iyileşme dönemindesiniz ha deyince iyileşmez hemen kişiden kişiye değişir kimi 2 hafta kimi 2 ay bakın benim akıntım hala devam ediyor gazlı bezle geziyorum

X