- 18 Mayıs 2019
- 121
- 18
Bana tarih vermediler.hoca 1 ay sonra görüşelim dedi sadecetam tarih vermediler mi şu gün gel diye bende neler neler olmak istedim ama olmuyor eldekiyle idare edecez artık.
Allah yardım etsin o daha zormuşİş yerinde bir arkadaşım doguştan gelen sıkıntıdan dolayı bogazında sorun var hem herşeyi yiyemiyor hemde sıcak yiyemiyor
İnşallah.gün belirlememe gerek varmı ki? Ben Ankara’ya gelemycem kiO zaman arayın günü belirleyin geç kalmayın derim. İste arkadaşım ömür boyu öyle yaşayacak bizim bir süre sonra yani catlaklar kapaninca normale dönecek o yüzden sabretmek lazım.
Bilmiom valla.keske Ankara’da oturuyor olsaydım en iyi doktorlar ordaO şekil gerçekten de nasıl anliyacak iyilestigini nasıl anliyacak
Merhaba evet ben yazmıştım.bu lanet hastalık benimde doğumdan sonra başıma geldi.cok fazla ıkınmaya bağlı fissür oluştu.o kadar kötüydüm ki aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala.7 ay cektim .benimki cok ama cok fena bi haldeydi.makatım cok daralmıştı.artık lavman yapıp durmaktan bagırsaklarımın acısını hissediyordum.dayanamadım ameliyat oldum.taa bebeğimle Ankara’ya gittim.siirtte yasıyorum ve burda iyi bi doktor yoktu.bende mecburen bebeğimle Ankara’ya gittim.catlağın olduğu bölge etrafı mosmorda.kan gitmediği için.işte etrafı mor olduğunda hiçbir zaman iyileşmiyor.çünkü kan gitmiyor.aneliyat şartBenim de moralim bozuldu dün biranda zorlama oldu hafif kanadı çatlak oldu tekrar. Benim doğuma bağlı çatlama meydana geldi. Önceleri hiç böyle olmazdı. Nerdeyse 5 aydır uğraşıyorum kremler yağlar derken kepekli ekmek sıcak duş vs ne varsa yaptım tam 15 gündür biraz rahatlıyor çok şükür geçiyor demiştim ki yeniden azıcık kanama oldu. Allah'ım ne zormuş herşeyi yiyememek. Ne zaman geçecek bilmiyorum. Önceki yazıda bi arkadaş mor gibi yazmış evet etrafı mor halde o geçer mi acaba ya çok moralsizim. Bu konuda bi desteğe ihtiyacım var.
Bugün nasılsınızMerhaba evet ben yazmıştım.bu lanet hastalık benimde doğumdan sonra başıma geldi.cok fazla ıkınmaya bağlı fissür oluştu.o kadar kötüydüm ki aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala.7 ay cektim .benimki cok ama cok fena bi haldeydi.makatım cok daralmıştı.artık lavman yapıp durmaktan bagırsaklarımın acısını hissediyordum.dayanamadım ameliyat oldum.taa bebeğimle Ankara’ya gittim.siirtte yasıyorum ve burda iyi bi doktor yoktu.bende mecburen bebeğimle Ankara’ya gittim.catlağın olduğu bölge etrafı mosmorda.kan gitmediği için.işte etrafı mor olduğunda hiçbir zaman iyileşmiyor.çünkü kan gitmiyor.aneliyat şart
Eh işte.rectoderm sürüyorum.sıcak su falan.dışkı çıkarken makat kaşlarımı istemsiz olarak sıkıyorum.sanki yine kesicekmiş orayı gibi bi psikoloji oluyo.sanırım kasları tamamen serbest bırakmadığım için oluyor.elimde değil napim.sizin yarın kontrolünüz var.yara hala kendini hissettiriyormuBugün nasılsınız
Daha önce yazmıştım,ben ilk başlarda anlayamadım.doğum dikişlerinden kaynaklı herhalde dedim.cunku basıma daha önce hiç böyle birsey gelmemişti.aradan bi 15 20 gün falan geçti.daha da kötüleşince doktora gittim.bana hemoroid ilacı verdi.catlağa hiç bir faydası olmayan bi ilaç.sonra iyice kötüleştim.tekrar doktora gittim kronikleşmiş ameliyat dedi.o zamanlar rectoderm falan verseydi geçerdi belkiBu olay başınıza ilk geldiğinde doktora gittiniz mi yoksa geçer diye beklediniz mi
Bende proktolojinin ne olduğunu bile bilmiyordum.gerci hoş bilsem de burda yoktu ki.size krem verilmemiş miydiHatırlayamadım o yüzden sorduydum hepimizin başına aynı şey gelmiş ben proktoloji diye bir bölümün varlığından haberdar değildim. Ben hemen ertesi gün gittim bilsem proktolojinin ne olduğunu hemen o bölüme giderdim aynen ameliyata gerek kalmadan kurtulurduk.