Anal fissür Ve Botox tedavisi

Sağlık olsun başımıza gelecek birşeyler varmış demeli.dediğiniz gibi bu imtihanımız

Anlaşılan bugün daha iyi gibisiniz. Yemek konusunu ne yaptınız ekmeği bırakacağım diyordunuz.
Aslında moralim hala cok bozuk.ama düşündükçe iyice üzülüyorum.o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.ekmek yemiycem artık.kahvaltıda yemedim mesela.tam buğday da olsa Fasa fiso.dışkı ilkeli biraz sertleşiyor.daha cok su içicem.bide tuvalette kendimi kasmasam iyi olacak.bugünkü menünüz neler?

kuru fasulye ve yoğurt, sizin. Evet kafaya taktıkça insan daha kötü oluyor yaşamayan anlamıyor bu hastalığı herkes küçümsüyor ne güzel ameliyatını olmuşsun kurtulmuşsun diyorlar bilmiyorlar ki ameliyat sonrasının daha stresli olduğunu. Dün bir doktora sordum nüks oranı %5 diyor bende kaç yıllık takipte bu sonuca ulaştınız dedim ameliyat olduğumu da belirttim cevabı: ''Ameliyat oldun ise ve şikayetlerin tamamen geçtiyse nüks etme ihtimali hemen hemen sıfırdır bir kere daha olsa bile 1-2 gün sürer geçer'' dedi biraz moralim düzeldi.

Ameliyat olduğumun ikinci günü bende cok ağlamıştım,hiç iyileşemiycem galiba diye.aslında tekrar yaşarmıyım korkusu bizim ki.yaraların tamamen iyileştiğini bilsek,istediğimiz şeyleri yedikten sonra sert dışkışasak bile catlamadığını görsek hersey bitecek aslında.ama hep bi tereddüt.ben hala tuvalette kendimi sıkıyorum.dışkı yumuşak çıksa bile

Bu arada Forumda 0635 nickli olan sizsiniz galiba.o dişimi kesen herşeyi yiyorum ameliyat olduğumu bile unuttum diyen kişinin mesajlarını bende okumuştum ameliyat olmadan önce.iskenderunda Turgut Karaca’ya olmuş.benim eşim de iskenderunlu.acaba oraya mı gidip ameliyat olsam diye düşünmüştüm.ardından turgut Karaca’yla kişisel numarasından arayıp görüştük.ameliyat hakkında biraz detay anlattı.ama bu ameliyatı istediğin heryerden olabilirsin Siirt’te bile olabilirsin diyince vazgeçtim ona ameliyat olmaktan

Evet benim ilk zamanlardaki yazılarımı okuduysanız ne kadar panik yaptığımı anlamışsınızdır. Ama cevap veren kişi sayısı çok az ameliyattan sonra bir daha doğru düzgün bilgi paylaşan olmuyor.

Evet iyileşen birdaha uğramıyor.inşallah bende tamamen iyileşirsem herkesi bilgilendireceğim.bu hastalığı yaşayan bilir

Biz ilk ameliyatta bu kadar bunalım yaşadık millet 2. ameliyat hatta 3. ameliyat olmaktan bahsediyor. Bizim canımız çok tatlı galiba yada insanlar umursamıyor riskleri.

Bende aynı şeyi söylüyorum kendi kendime hatta çoğu kişi böyle düşünüyor fakat demek ki dedikleri doğru bir süre sonra ameliyat olduklarını unutuyorlar bizde büyük olasılık bir süre sonra fazla uğramayız. analfisfuruyenenadam diye forum var orada emine hanım ve şahin bey bana baya yardımcı oldular. Hiç o foruma baktın mı tavsiye ederim

Biz ilk ameliyatta bu kadar bunalım yaşadık millet 2. ameliyat hatta 3. ameliyat olmaktan bahsediyor. Bizim canımız çok tatlı galiba yada insanlar umursamıyor riskleri.
Ya simdi forumdan okudum da,kas kesme olayı size aşırı derecede bunalıma sokmuş.hani bi tekme atsak spor yapsak koşsak tamamen yırtılacak gibi düşünüyorsunuz ama öyle değil.boşuna panik yapmayın bu konuda.cünkü ordaki kas dokusu sert bi doku.öyle yırtılacak birşey değil hiiiiiiçççç evham yapmayın

Nasıl tavsiyelerde bulundular peki?

O kasın tahribata uğraması beni hala çok korkutuyor şöyle düşündüydüm ne kadar doğru orasını tartışmam mesela bir şeyi kestiniz diyelim kesilen yer zorlandıkça açılma yapacaktır gibi. Moral olarak destekleri oldu okumuş muydunuz orayı baya bir başlarının etini yemiştim

Yok o forumu okumadım hiç.kasın tamamen kopması imkansız gibi birsey.hatta bi ağırlık kaldırsanız veya kegel egzersizi yapmanız durumunda tekrar kalınlaşma tehlikesi bile var.hani nasıl ki sporcular kol kası falan yapıyor,o kas dokusu güçleşebilsen sert doku.makat çatlağından ötürü de bizim makat kasları cok kalınlastığı için iyileşmedik ya zaten

O kısmı biliyorum ben kesilen yer zorlamayla açılma yapar diye cekindim doktora sordum nadirde olsa olabilir dediydi. Başka doktora sordum kendini kisıtlama öyle birşey çok beklenmez dedi doktorlar arasında bir birlik yok kimi kronik için 6 ay diyor kimi 6 hafta diyor kimi botoxu övüyor kimi hiç önermiyor

Amerika ve avrupada sigorta botoxu ödüyormüş nüks ettikçe tekrar botox yapılıyormuş ameliyattan nerdeyse vazgeçmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…