- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
Sağlık olsun başımıza gelecek birşeyler varmış demeli.dediğiniz gibi bu imtihanımızKrem verdi ama basur kremleri birde pomad verdi bunları kullan geçer dedi. bende hiç araştırmadım ne sıcak su nede diyet hiç bir uyarıda bulunmadı 1 ay sonra yine gittim yine aynı ilaçları verdi 2 hafta daha bekledim geçmeyince araştırdım sezai hocayı buldum direk ameliyat dedi botox düşük ihtimal makatın çok daralmış dedi böyle gelişti.
Aslında moralim hala cok bozuk.ama düşündükçe iyice üzülüyorum.o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.ekmek yemiycem artık.kahvaltıda yemedim mesela.tam buğday da olsa Fasa fiso.dışkı ilkeli biraz sertleşiyor.daha cok su içicem.bide tuvalette kendimi kasmasam iyi olacak.bugünkü menünüz neler?Anlaşılan bugün daha iyi gibisiniz. Yemek konusunu ne yaptınız ekmeği bırakacağım diyordunuz.
Ameliyat olduğumun ikinci günü bende cok ağlamıştım,hiç iyileşemiycem galiba diye.aslında tekrar yaşarmıyım korkusu bizim ki.yaraların tamamen iyileştiğini bilsek,istediğimiz şeyleri yedikten sonra sert dışkışasak bile catlamadığını görsek hersey bitecek aslında.ama hep bi tereddüt.ben hala tuvalette kendimi sıkıyorum.dışkı yumuşak çıksa bilekuru fasulye ve yoğurt, sizin. Evet kafaya taktıkça insan daha kötü oluyor yaşamayan anlamıyor bu hastalığı herkes küçümsüyor ne güzel ameliyatını olmuşsun kurtulmuşsun diyorlar bilmiyorlar ki ameliyat sonrasının daha stresli olduğunu. Dün bir doktora sordum nüks oranı %5 diyor bende kaç yıllık takipte bu sonuca ulaştınız dedim ameliyat olduğumu da belirttim cevabı: ''Ameliyat oldun ise ve şikayetlerin tamamen geçtiyse nüks etme ihtimali hemen hemen sıfırdır bir kere daha olsa bile 1-2 gün sürer geçer'' dedi biraz moralim düzeldi.
Evet iyileşen birdaha uğramıyor.inşallah bende tamamen iyileşirsem herkesi bilgilendireceğim.bu hastalığı yaşayan bilirEvet benim ilk zamanlardaki yazılarımı okuduysanız ne kadar panik yaptığımı anlamışsınızdır. Ama cevap veren kişi sayısı çok az ameliyattan sonra bir daha doğru düzgün bilgi paylaşan olmuyor.
Ya simdi forumdan okudum da,kas kesme olayı size aşırı derecede bunalıma sokmuş.hani bi tekme atsak spor yapsak koşsak tamamen yırtılacak gibi düşünüyorsunuz ama öyle değil.boşuna panik yapmayın bu konuda.cünkü ordaki kas dokusu sert bi doku.öyle yırtılacak birşey değil hiiiiiiçççç evham yapmayınBiz ilk ameliyatta bu kadar bunalım yaşadık millet 2. ameliyat hatta 3. ameliyat olmaktan bahsediyor. Bizim canımız çok tatlı galiba yada insanlar umursamıyor riskleri.
Nasıl tavsiyelerde bulundular peki?Bende aynı şeyi söylüyorum kendi kendime hatta çoğu kişi böyle düşünüyor fakat demek ki dedikleri doğru bir süre sonra ameliyat olduklarını unutuyorlar bizde büyük olasılık bir süre sonra fazla uğramayız. analfisfuruyenenadam diye forum var orada emine hanım ve şahin bey bana baya yardımcı oldular. Hiç o foruma baktın mı tavsiye ederim
Yok o forumu okumadım hiç.kasın tamamen kopması imkansız gibi birsey.hatta bi ağırlık kaldırsanız veya kegel egzersizi yapmanız durumunda tekrar kalınlaşma tehlikesi bile var.hani nasıl ki sporcular kol kası falan yapıyor,o kas dokusu güçleşebilsen sert doku.makat çatlağından ötürü de bizim makat kasları cok kalınlastığı için iyileşmedik ya zatenO kasın tahribata uğraması beni hala çok korkutuyor şöyle düşündüydüm ne kadar doğru orasını tartışmam mesela bir şeyi kestiniz diyelim kesilen yer zorlandıkça açılma yapacaktır gibi. Moral olarak destekleri oldu okumuş muydunuz orayı baya bir başlarının etini yemiştim
Eğer bi terslik olursa bizde botox yaptırırızAmerika ve avrupada sigorta botoxu ödüyormüş nüks ettikçe tekrar botox yapılıyormuş ameliyattan nerdeyse vazgeçmişler
Kaç paraymış kiArtık kazancımızı full makat bölgesine yatırırız. Ucuz bir şey de değil ki ucuz olsa bende her yıl yaptırırım ameliyat olmaktansa.
Yarın saat kaçta randevunuz? Çıkınca haber edersiniz.kafanızdaki bütün soruları sorunEn ucuz yapan 2000 tl nin üstünde yapıyor