Daha once 3 kez oldum su an 4. olacak. Doktor hap olarak doxium verdi. merhemin adini su an hatirlayamadim ucu da kanulu var ice sıkılıyor. Universite hastanesinde oluyorum. Her ameliyatta bir kas kesiliyor ileri yaslarda insaallah sorun olmaz.
Canım çok emin degilim ama zaten orada az sayıda kas var, ben son zamanlarda 3 doktora gittim biri devlet ikisi ozelde ve hepsi de ikinci kez ameliyat yapılamaz dedi yıkıldımDaha once 3 kez oldum su an 4. olacak. Doktor hap olarak doxium verdi. merhemin adini su an hatirlayamadim ucu da kanulu var ice sıkılıyor. Universite hastanesinde oluyorum. Her ameliyatta bir kas kesiliyor ileri yaslarda insaallah sorun olmaz.
Ilaca baktim simdi procto-glyvenol mus. Anestolda vermisti ama ilaclara basladiktan sonra agrim olmadigi icin kullanmadim. Su an 1. Evredeymis. Ilaclar iyi geldi. Iki gun sonra kontrolum var bakalim ne diyecek. Maalesef benim birde hemoroid ameliyatimda var. En son cekebilecegim yere kadar cekiyorum sonrasi maalesef ameliyat oluyor. Zeytinyagi ve kantoron surmeyide denedim ama care olmadi. 3 kere ozelde birde gazide oldum.Canım çok emin degilim ama zaten orada az sayıda kas var, ben son zamanlarda 3 doktora gittim biri devlet ikisi ozelde ve hepsi de ikinci kez ameliyat yapılamaz dedi yıkıldımameliyatı devlet hastanesinde olmuştum yapan doktor fazla kas kesmek iyi değil diyor bir araştır istersen 4.kez çok geldi bana. Biliyorum insan orayı komple kesin atın diyecek duruma geliyor çok iyi anlıyorum seni ama ileri yaşı da düşünmeliyiz. Daha betere sarmasın. Botox merkezleri kurmuşlar ben de bir yer buldum yaptiracaktim ama ameliyat eden doktor ona da karşı çıktı. Devlet hastaneleri sadece yaşlı hastalara botox yapıyormuş. Sosyal hayati olan genc hastalara yapmiyoruz dışkı kaçırma vakasını çok görüyoruz dedi özelde bir Prof buldum o da aynı şeyleri söyledi. Offf hicbi doktor derman olmuyor millet ameliyattan kaçar bizimki nasıl illetse ameliyat diye yalvarıyoruz yapmıyorlar. Allah yardımcımız olsun. Dediğin procto-glyvenol mu acaba? Yıllarca kullandım genellikle anestol Pomat kullanırım. Burda at kestanesi kremi ve kantaron yagi önerdiler 3 günde hiçbir ilerleme kaydetmedim mecburen denemeye devam edicem sakıncası yoksa hangi üniversite hastanesi sizinki?
Geçmiş olsun ilk evredeyse üstüne düşerseniz hallolur bence. Sicak suyu mutlaka yapin. Benimki bir anda son evreymis gibi sert başladı. Ne yapsam ne etsem ağrısı geçmiyor wc den kaçıyorum. Bir de yarın hsg çekilecek. Üst üste geldi çok gerildimIlaca baktim simdi procto-glyvenol mus. Anestolda vermisti ama ilaclara basladiktan sonra agrim olmadigi icin kullanmadim. Su an 1. Evredeymis. Ilaclar iyi geldi. Iki gun sonra kontrolum var bakalim ne diyecek. Maalesef benim birde hemoroid ameliyatimda var. En son cekebilecegim yere kadar cekiyorum sonrasi maalesef ameliyat oluyor. Zeytinyagi ve kantoron surmeyide denedim ama care olmadi. 3 kere ozelde birde gazide oldum.
Cok gecmis olsun insaallah ilaclarla care bulursunuz. Benimkide bir anda cok siddetli baslamisti ama doktor daha yeni dedi. Catlagin yaninda birde hemoroid varmis yine. Kontrolde belli olur son durum.Geçmiş olsun ilk evredeyse üstüne düşerseniz hallolur bence. Sicak suyu mutlaka yapin. Benimki bir anda son evreymis gibi sert başladı. Ne yapsam ne etsem ağrısı geçmiyor wc den kaçıyorum. Bir de yarın hsg çekilecek. Üst üste geldi çok gerildim
Hemeroid de varsa hiç kabız kalmamaya dikkat edin. Benim aylardırCok gecmis olsun insaallah ilaclarla care bulursunuz. Benimkide bir anda cok siddetli baslamisti ama doktor daha yeni dedi. Catlagin yaninda birde hemoroid varmis yine. Kontrolde belli olur son durum.
Bu ara duphalac bol içiyorum, azcık içsem faydasını görürdüm ama bugünlerde çok etkili değil malesef.. bir de osmolak var muadili.. ilk ameliyat olduğum dönemlerde bir toz vardı çok etkiliydi magnezi kalsine galiba adı. olmazsa tekrar ondan arıycam. at kestanesi kremini özellikle hemoroid için öneriyorlar, sizinkinde hiç işe yaramadı mı?Bu arada unutmusum Duphalac diye birde surup vermisti. Kabızlıga engel olması icin.
Hemeroid de varsa hiç kabız kalmamaya dikkat edin. Benim aylardır sıkıntısız gidiyordu, bir anda oldu nasıl olduysa kabızlık baş gösterdi. stres bile etkiliyor belki de. önlem alındığı halde önüne geçememek can sıkıcı. bir kez çatlak oluşunca da aylarca iyileşmek bilmiyor naletBu arada unutmusum Duphalac diye birde surup vermisti. Kabızlıga engel olması icin.
Aslinda hic kabiz olmam ama nedense tekrarliyor hastalik. Sanirim stresle alakalo bir durum. At kestanesi kremini denemedim. Onuda deneyeyim sağol.Hemeroid de varsa hiç kabız kalmamaya dikkat edin. Benim aylardır sıkıntısız gidiyordu, bir anda oldu nasıl olduysa kabızlık baş gösterdi. stres bile etkiliyor belki de. önlem alındığı halde önüne geçememek can sıkıcı. bir kez çatlak oluşunca da aylarca iyileşmek bilmiyor nalet
Durup dururken olabiliyor yada wc yi 1 gün ihmal etmek bile yol açabiliyor. At kestanesinin damarları açıcı etkisi varmış, damarı genişletip oraya kan akışını sağlıyor sanırım. Kan dolaşımı olunca da hasarlı bölge onariliyordur. Ben kantaron yağı ve at kestanesi kremini kullanıyorum, bugün biraz daha iyiyim şükür. Lokman hekimde bulabilirsin. Tabi kabız kalmamak için surekli uğraşıyorumAslinda hic kabiz olmam ama nedense tekrarliyor hastalik. Sanirim stresle alakalo bir durum. At kestanesi kremini denemedim. Onuda deneyeyim sağol.
Bugun kontrolumu oldum cok sukur iyi durumdaymis. Hapı tekrar yazmadi ama merheme devam.Durup dururken olabiliyor yada wc yi 1 gün ihmal etmek bile yol açabiliyor. At kestanesinin damarları açıcı etkisi varmış, damarı genişletip oraya kan akışını sağlıyor sanırım. Kan dolaşımı olunca da hasarlı bölge onariliyordur. Ben kantaron yağı ve at kestanesi kremini kullanıyorum, bugün biraz daha iyiyim şükür. Lokman hekimde bulabilirsin. Tabi kabız kalmamak için surekli uğraşıyorum
Geçmiş olsun merhemi ihmal etme. yediğine içtiğine hep dikkat etBugun kontrolumu oldum cok sukur iyi durumdaymis. Hapı tekrar yazmadi ama merheme devam.
Sagolasin bir de form verdi neler yenilecek vs yaziyor.Geçmiş olsun merhemi ihmal etme. yediğine içtiğine hep dikkat et
Neler vardı canım yiyecek listesinde?Sagolasin bir de form verdi neler yenilecek vs yaziyor.
Bayagi uzun canim. Onemlileri yazayim. 2.5 lt su. Kafein azaltilacak. Kefir kullanilacak. Peynir ve sut az yagli olacak. Misir patates pirinc gibi gluten icermeyen yiyecekler tuketilecek. Haslanmis ve yagsiz pisirilmis yumurta yenecek. Baharat alkol cay kahve uzak durulacak. Tahris edici ic camasiri giyilmeyecek. Duzenli yuruyus yapilacak. Agir kaldirilmayacak. Bunlar canim.Neler vardı canım yiyecek listesinde?
Sağol canım. Aynen bunlara dikkat edebilsek keske. spor ve yürüyüş çok önemli. Ben kış boyu sporu bıraktım baya etkisi var. Bagirsaklar yer cekimiyle harekete geciyormus, siskinlik filan hissedildiginde hemen yuruyus yapmak lazim. Ameliyat olduğumda bana doktor her yemeğine biraz kepek atabilirsin demisti, ama gerçek kepek olucakmis. Sinameki de çok az miktarda kullanıldığında etkili. Fazlası zararBayagi uzun canim. Onemlileri yazayim. 2.5 lt su. Kafein azaltilacak. Kefir kullanilacak. Peynir ve sut az yagli olacak. Misir patates pirinc gibi gluten icermeyen yiyecekler tuketilecek. Haslanmis ve yagsiz pisirilmis yumurta yenecek. Baharat alkol cay kahve uzak durulacak. Tahris edici ic camasiri giyilmeyecek. Duzenli yuruyus yapilacak. Agir kaldirilmayacak. Bunlar canim.
Selam prematüre bir bebeğim olduğu ve işe başladığım için çok giremedim ben 2016 şubatta 2.botox yaptırdım arada sızlamalar olsana çok rahatım bende de et parçası var ama sıkıntım olmadığı için önemsemedim hayat boyu dikkat başka çare yok birde defnele bir karışım tarifi verdik çooook faydası var eski sayfalara bakın çok giremiyorum ama ben eskiye göre iyiyim yinede ara ara yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler