Anal fissür Ve Botox tedavisi

Ben bu hafta botoks yaptirmaya gidicektim ki 1 senedir gecmeyen sey su gunlerde iyilesmeye basliyor gibi. Daha iyi hissediyorum kendimi. Bende bebegim oldugu icin cok dikkat edememistim ilk zamanlar ondan bu kadar uzadi sanirim. Bagirsaklarinin calisma problemi yoksa cok yesillikli beslenmek iyi olmuyor diye dusunuyorm. Cunku surekli tuvalet ihtiyacin oluyo o zamanda oda kotu yapiyor bu hastalikta. Bende oyle oldu en azindan. Simdi diyeti biraktim aci haric herseyi yiyoru, 10 gundur progtolog la bepanten i karistirip kullaniyorm, sabah aksam 1 kasik duphalac iciyorum uc gunur agrim bayaa azaldi cok sukur. Bunlarin oncesinde de 1 ay daflon kullandim ama bebegin kucuk olduguna gore emziriyorsundr onu kullanamazsn heralde. Iyilesmis degilim biliyorum ama bir umidim var artik. Allah sifa versin hepimize.
DOktor bana dikloron verdi bunu içince 3 saat süt veremezsin Dedi bende bi kaç gün kullandım geceleri aldım fakat ne işe yarıyor ki tam olarak bu bilmiyorum .. gerçekten çok zor durumdayım .. bebeğim olduğu İçin ne dikkat edebiliyorum doğru düzgün nede kabızlık bi anda çıktığı İçin gerçekten çok zorlanıyorum yoksa botoks çok güzel bişey ilk zamanlar çok iyiydim neredeyse iyileşecektim fakat bi anda kabız olmam işleri zorlaştırdı

Kabizlik problemin varsa kesinlikle duphalac kullanmalisin bence. Cunku kabiz olmasan bile catlak varken tuvalete cikmak imkansiz. Bendede dogumdsn sonra oldu fazla ıkınmakan olabiliyomus. Emzirirken beni en cok rahatlatan sey proctolog fitil ve duphalac surup olmustu. Deneyip denememek sanaa kalmis birsey tabi. Belki kullanmissindir inu da bilmiyorm. Ben Bebegi dogdugunda onunla keyifli vakit geciremiş, surekli aci icinde care aramis ama bulamamis biri olarak sadece paylasmak istedim.

İnanmıyorum bende öyleyim şuan :KK43: gerçekten ne bebeğin tadını çıkarabiliyorum nede evliliğimin ... daha 2 senelik evliyim zaten .. böyle dediğinize göre emzirirkende kullanılabiliyordur o yüzden yarın hemen eşime aldırıp kullanıcam .. her akşam zeytinyağ içicem ve bol su içicem inşallah .. gerçekten Rabbim herkese şifa versin öyle zor ki napıcağımı şaşırdım :KK43: nolur okuyanlarda dua etsinler herkese ve bizede :KK43:

Cok ortak noktamiz var bende bende 2 seneyi biraz gectim allah şifa versin insallah. Hic kolay bi hastalik degil. 13 aydir ugrasiyorum hala tam duzelebilmis degilim. Umarim seninki bukadar uzun surmez. Gule gule buyutursun bebegini...

Amin inşallah ... Allah razı olsun .. umarım Rabbim Sanada acil şifalar verir ve birdaha asla yaşamazsın umarım bu hastalığı .. Rabbim herkese şifa versin ..

Merhaba syldrm dün aşırı kabız olmamdan dolayı sanırım damarım çatlamış internetten baktım da bunun adı da hematommuş .. anal hematom .. gerçekten artık yaşama Sevincim kalmıyor .. biri bitmeden biri başlıyor .. İnan'ın çok kötü hissediyorum kendimi .. netten baktığım kadarıyla ya cerrahi operasyon olması gerekmiş ya 2 veya 4 haftada kendiliğinden geçiyormuş ama çok fazla acı oluyormuş .. ben zaten 2 buçuk aydır acılarla yaşıyorum buda eklenince napıcağımı şaşırdım .. ağlayıp dua etmekten başka çarem kalmadı ..

Eşim sağolsun çok yardımcı oluyor ama artık oda sıkıldı bence .. sürekli rahatsızım sürekli ilaçlar sürekli doktor .. İnanın çok bunaldım .. dua edin bana lütfen ..

Gec kalmadan gidin doktora o zaman sonra hersey daha zor okuyor. Ben 5 farkli doktora toplam 8 kere gittim hepsi birbirinn benzeri ilaclar verip yolladi. Ondan biraktm artik doktora gitmeyi.doktor size tam olarak ne teşhis koymustu ki ??

Kronik çatlaktı benim ki .. botoks oldum baya iyiydim hergün rahatça lavoboya çıkıyordum .. taki nedenini bilmediğim şekilde aşırı kabız olana kadar .. 2 3 kez aşırı kabız şekilde lavoboya çıkınca damarım çatlamıl nohut büyüklüğünde çok sert bişey oluştu orda .. meğerse o kan pıhtısıymış..

Biz bundan omur boyu kurtulamiycaz galiba biri bitmeden oburu basliyo Turlu turlu seylere sebep oluyo... doktora gittiğinde gelismeleri benimle paylasirsan cok sevinirim.

Şöyle söylemeliyim ki .. eğer çatlak aşırı derece ileri gitmediyse yani benim gibi ya ameliyat yada botoks yaptırmak zorunda kalıcak kadar ileri gitmediyse Fatih sultan Mehmet hastanesinde bana şunları yapmamı gerektiğini söyleyen doktorla benim hiç bişeyim kalmamıştı Allah'ın izniyle 2 sene önce .. basit gibi görünebilir fakat benim iki üç ay içinde geçmişti ve doğumuma kadar bi sıkıntı olmamıştı .. bunu burda yazmalıyım ki belki faydalanan biri olur .. günde 3 kere sıcak su buharına oturacaksın ve her oturmadan sonra anestol pomad süreceksin Dedi .. birde osmalak şurubu verdi düzenleyici olarak .. günde 2 buçuk litre su içeceksin Dedi .. sıcak su gerçekten çok önemli .. anal hastalıkların İçin gerçekten önemli olduğunu okudum İnternet'ten .. kabız olmamak kremleri kullanmak ve en önemlisi sıcak su bizim kadar ileri gitmemiş insanlara iyi gelir Allah'ın izniyle ... tabi bu bana iyi gelmişti herkese gelir demiyorum ..

Selam prematüre bir bebeğim olduğu ve işe başladığım için çok giremedim ben 2016 şubatta 2.botox yaptırdım arada sızlamalar olsana çok rahatım bende de et parçası var ama sıkıntım olmadığı için önemsemedim hayat boyu dikkat başka çare yok birde defnele bir karışım tarifi verdik çooook faydası var eski sayfalara bakın çok giremiyorum ama ben eskiye göre iyiyim yinede ara ara yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler

Merhaba arkadaşlar ben de bu problemi 4 aydır yaşıyorum. Doktora ameliyat et diye yalvardım ama ameliyatlık değil diyor fakat ben çok acı çekiyorum. Son 1 haftadır da makatımda bir et parçası var asıl canımı yakan o. Defne kürü ne işe yarıyor tam olarak. İshal falan yapmıyor dimi. Yarayı mı tedavi ediyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Çaresiz kaldım

Merhaba arkadaşlar ben de bu problemi 4 aydır yaşıyorum. Doktora ameliyat et diye yalvardım ama ameliyatlık değil diyor fakat ben çok acı çekiyorum. Son 1 haftadır da makatımda bir et parçası var asıl canımı yakan o. Defne kürü ne işe yarıyor tam olarak. İshal falan yapmıyor dimi. Yarayı mı tedavi ediyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Çaresiz kaldım
Hemen ameliyat olma bence en son çare ameliyat. Botoksu dene derim.

Herkese Merhaba,
Benim başımda bir fissür derdi var canımdan bezdiriyor. 9 sene önce ameliyat olmuştum çok iyi geçti düzeldi. Geçen yıl yani ameliyattan tam 8 sene sonra nüksetti, aylarca doktorlar ilaçlar derken eh biraz toparladı demiştim bu ara yine başladı. Tüm hayatımı olumsuz etkiliyor, cinsel hayatımı bile etkiliyor ya, fissür ilerlediği dönemde ilişkide inanılmaz canım yanıyor, kadın doğumcuları gezdim hiç birşeye rastlamadılar en sonunda psikiyatriste gittik, o dedi ki fissürdeki kaslar vajinadaki kaslara çok yakın, birbirini etkileyebilir, alakası olabilir dedi. gerçekten de uğraştım fissür biraz iyileşti çok şükür diğeri de düzeldi bebek çalışmasına başladık 7 aydır gebelikten malesef ses çıkmadığı gibi fissür hortladı, moralim bozuk. gebelik için yine başa dönüp onunla mı savaşmam gerekecek hiç bilmiyorum. Fissür konusunda yardıma ihtiyacım var. bu derdi neyle iyileştiririm? anestol ve benzeri kremler kısa sürelik rahatlama sağlıyor sonra aynı acıya devam. Sıcak su oturmaları çok eziyetli ve inanılmaz yavaş ilerleme sağlıyor. Zeytinyağı sürenleri duydum ama eşim bakteriyel hastalıklara yol açabilir diyor denemeye çekiniyorum. Yıllardır kuru kayısı, incir gibi yardımcı gıdalar zaten vazgeçilmezim, kabız kalmamaya inanılmaz dikkat ediyorum, dufalac hep yakınlarımda durur önem olarak. Ama yine de sık sık fissür tekrarlıyor işte.. Var mı bu illetten kurtulan?

Herkese Merhaba,
Benim başımda bir fissür derdi var canımdan bezdiriyor. 9 sene önce ameliyat olmuştum çok iyi geçti düzeldi. Geçen yıl yani ameliyattan tam 8 sene sonra nüksetti, aylarca doktorlar ilaçlar derken eh biraz toparladı demiştim bu ara yine başladı. Tüm hayatımı olumsuz etkiliyor, cinsel hayatımı bile etkiliyor ya, fissür ilerlediği dönemde ilişkide inanılmaz canım yanıyor, kadın doğumcuları gezdim hiç birşeye rastlamadılar en sonunda psikiyatriste gittik, o dedi ki fissürdeki kaslar vajinadaki kaslara çok yakın, birbirini etkileyebilir, alakası olabilir dedi. gerçekten de uğraştım fissür biraz iyileşti çok şükür diğeri de düzeldi bebek çalışmasına başladık 7 aydır gebelikten malesef ses çıkmadığı gibi fissür hortladı, moralim bozuk. gebelik için yine başa dönüp onunla mı savaşmam gerekecek hiç bilmiyorum. Fissür konusunda yardıma ihtiyacım var. bu derdi neyle iyileştiririm? anestol ve benzeri kremler kısa sürelik rahatlama sağlıyor sonra aynı acıya devam. Sıcak su oturmaları çok eziyetli ve inanılmaz yavaş ilerleme sağlıyor. Zeytinyağı sürenleri duydum ama eşim bakteriyel hastalıklara yol açabilir diyor denemeye çekiniyorum. Yıllardır kuru kayısı, incir gibi yardımcı gıdalar zaten vazgeçilmezim, kabız kalmamaya inanılmaz dikkat ediyorum, dufalac hep yakınlarımda durur önem olarak. Ama yine de sık sık fissür tekrarlıyor işte.. Var mı bu illetten kurtulan?
Bu illetten kurtulmak imkansiz sanirim. Bende defalarca tekrarladi her seferinde ameliyat oldum tam kurtuldum derken birkac sene sonra tekrar basliyor. Hayir yani kabiz olmuyorum zeytinyagi tuketiyorum acidan baharattan uzak duruyorum ama kurtulamiyorum sanirim vucut kendisi yapiyor. Su an yine baslamis hap ve pomad kullaniyorum bitince ne durumda diye kontrole gidecegim.

Bu illetten kurtulmak imkansiz sanirim. Bende defalarca tekrarladi her seferinde ameliyat oldum tam kurtuldum derken birkac sene sonra tekrar basliyor. Hayir yani kabiz olmuyorum zeytinyagi tuketiyorum acidan baharattan uzak duruyorum ama kurtulamiyorum sanirim vucut kendisi yapiyor. Su an yine baslamis hap ve pomad kullaniyorum bitince ne durumda diye kontrole gidecegim.
Geçmiş olsun bilmez miyim tüm ömrüm dikkat etmekle geçse de yine oluyor.. siz kaç kaç kez ameliyat oldunuz? Bana sadece 1 kez kas kesilebilir onu da kestik deyip yolluyorlar. Nerde ameliyat oluyorsunuz acaba? Kullandığınız hap ve Pomat hangisi?

Geçmiş olsun bilmez miyim tüm ömrüm dikkat etmekle geçse de yine oluyor.. siz kaç kaç kez ameliyat oldunuz? Bana sadece 1 kez kas kesilebilir onu da kestik deyip yolluyorlar. Nerde ameliyat oluyorsunuz acaba? Kullandığınız hap ve Pomat hangisi?
Daha once 3 kez oldum su an 4. olacak. Doktor hap olarak doxium verdi. merhemin adini su an hatirlayamadim ucu da kanulu var ice sıkılıyor. Universite hastanesinde oluyorum. Her ameliyatta bir kas kesiliyor ileri yaslarda insaallah sorun olmaz.

X