Maalesef bende bu sıkıntıyı yasayan biriyim hayatım berbat, bütün psikolojim bozuldu buraya girince iyice yerlere çöktü başından sonuna kadar bütün yazıları okudum. Resmen biriniz de evet geçti kurtuldum çok iyiyim demedi. Ağlamak istiyorum......
Herkese selam uzun bir aradan sonra bildirim yapayım dedim,2.botoxtan sonra sıkıntım kalmadı bağırsaklarımı düzene koydum acı çekmediğim dönemde.... Vee şimdi şükür çok iyiyim, ben en çok defne küründen şifa buldum onu şiddetle tavsiye ederimÇekmeyen bilmez yine ara ara yazacağım sıkıntı olursada olmazsada... Kk da en büyük sıkıntım konuların sonu olmayışıydı bunun için aralıklıda olsa yazmaya çalışıyorum Herkese şifasını versin bizede aracı olmayı nasip etsin
Evet 3.ayda yaptırdım dr sakınca yok demişti ben erken Doğum yaptım 27+3 ama hiçbir dr buna bağlamadı şükür oğlum iyi ama yine de yazmak istedimmerhabalar Yelser uzun zaman oldu gerçekten :)
şimdi ben de hamileyim ev rahatsızlığım tam da beklediğim tekrarladı ki ben defne küründne sonra senelerce hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ta ki hamile kalana kadar
ben de senin önerilerin doğrultusunda botoksa baş vurmak istedim bu dönemde ama aldığım bilgi hamile ve emziren kadınlara önerilmediğiydi. sadece bir kişiye sordum daha gerçi ama gene de şimdilik iptal ettim bu planı
sen hamileyken yaptırmıştın botoks galiba değil mi? yanlış mı hatırlıyorum?
Benim sürekli ishal olan bir arkadaşım da ameliyat oldu şu an sıkıntı yok geçmezse bende olacaktım bu acıyla yaşanmaz ben dr verdiği karışımdan da fayda gördüm ama botoxu tek geçerimmerhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun 6 yıl önce hamileyken başladı sürekli ishaldim kan ilacı bende ishale neden oluyor tuvalette oturup sürekli ıkınıyordum makatımda bi şişlik oldu eşim bağsur olabileceğini söyledi sonradan kendiliğinden kayboldu doğum yaptım tuvalette çok acı çekiyorum ben kabızım zannediyorum acı her geçen gün artıyor ama ben kendime bakamıyorum bile çocuğumu emzirmeye okadar yoğunlaşmıştım ki tuvalette ağlıyordum ki günde 2 kere tuvalet giren birisiyim kolay kolay kabız olmam her tuvalet işkence en son dayanamayınca eşim sıcak su banyosu ve bazı kremler getirdi ama süte geçer diye krem de sürmüyorum ameliyat oldum doktor kası az kesmiş 15 geçti hala düzelme yok aynı doktor bir daha ameliyat etti zamanla toparlandım ara ara yine acıdı başka bi doktor bi karışım verdi sürünce geçiyordu ağrım 4 ay önce başka bişeyden ameliyat oldum yine kan ilacı verdiler 2 tane içtim yine yaram açıldı o ilaçta ne varsa hastalığım depreşti ilk zamanlar önemsemedim hayvan gibi yedim acıları turşuları sonuç başa döndüm 1 aydan fazladır ağrı çekiyorum aynı krem bi fayda etmiyor sıcak suya oturuyorum bi gün rahat gibiyim ama seviniyorum ikinci gün yine korkunç ağrılar yazıları okudum ama ortak sorun kabızlık ben kabız değilim eşim bi dr arkadaşına sormuş kronikleşti ameliyat olmalı demiş ben ameliyattan komplikasyonlarından ve muayeneden çok korkuyorum
Benim sürekli ishal olan bir arkadaşım da ameliyat oldu şu an sıkıntı yok geçmezse bende olacaktım bu acıyla yaşanmaz ben dr verdiği karışımdan da fayda gördüm ama botoxu tek geçerim
Nasipse yarin botox olacagim.Insallah tek seferde kurtulurum.Izledim youtubedan da kisa suruyor ama agri sizi olacak mi bilmiyorum.Insallah olmaz..Yazacagim gelismeleri.Yarin uygulanacak ve 1 ay sonra kontrolum olacak.
Maalesef bende bu sıkıntıyı yasayan biriyim hayatım berbat, bütün psikolojim bozuldu buraya girince iyice yerlere çöktü başından sonuna kadar bütün yazıları okudum. Resmen biriniz de evet geçti kurtuldum çok iyiyim demedi. Ağlamak istiyorum......
Herkese selam ben iyiyim şikayetim kalmadı şükür ama hala kabız olmamak için çaba gösteriyorum sıkıntı olursa yine botoks düşünüyorum ameliyat olmamak için elimden geleni yapacağım. Umarım herkes bu yazılardan faydalanır sonuna kadar yazacağım dedim , uzun zamandır iyi olduğum için ara ara güncelliyorum Allah derman arayan herkese şifa versin