Anal fissür Ve Botox tedavisi

Fakat ben botoks olmadan denemek istiyorum şansımı şuanda haftada birde olsa Ilıca yüzme yerine gidip yüzmeye çalışıyorum bugün bir bir buçuk saat yüzdüm öyle çıktım lavoboya ve eskilerine göre daha hızlı oldu önceden 10 15 dakika acıyor diye kalkıyordum .. Yine bugün İbrahim sarsçoğlunun ısırgan kürü için malzemelerini aldım inşallah Rabbim şifa verirde işe yarar .. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor Ve birde botoksu nerde oldunuz bayan olan var mı çok acıdı mı ve ücreti ne kadardı

Neredesin bilmiyorum ama ben İstanbul'da bir özel hastanede bayan Dr a yaptırdım botoks u 1200tl.

İstanbul'dayım bende .. Ama çok pahalıymış .. Çok acıdı mı oeki yapılırken ve yapıldıktan sonra ayrıca yaran acımıyor mu botoks yapınca

Mümkünse yaptırdığınız yerin adresini ve doktor adı verebilir misiniz .. En son çare böyle olucak sanırım

İstanbul'dayım bende .. Ama çok pahalıymış .. Çok acıdı mı oeki yapılırken ve yapıldıktan sonra ayrıca yaran acımıyor mu botoks yapınca
Fiyat aşağı yukarı bu civarda oluyo malesef pahalı evet. İğnenin ağrısını hissettim yapılırken. O gün bayağı sızladı ama ağrı kesici ile atlattım. Botoksun etkisi de 10 gün içinde başlıyor. Yani fissür ağrıları yok oluyor.

Meraba arydsm bende mecbur botoksa karar verdim acaba sen memnun kaldın mı Nasıl oldun şuan iyi misin
Dikkat ettiğim sürece İyiyim kesinlikle faydası oldu. Ama bende hemoroid de var ara sıra onun ağrısı oluyo. Eninde sonunda ameliyat olup her ikisinden de kurtulcam. Botoks olayı kişiden kişiye değişiyor ben artık çaresiz kalmıştım hemen ameliyat olmak istemediğim için. 25 gün oldu bugün. Dr bi görsün ona göre karar verirsin.

Bence ben en son raddedeyim kanama bile olmuyor öyle Ağrım öyle sancım oluyor ki artık gerçekten Can'ımdan bezdim

Meraba arydsm bende mecbur botoksa karar verdim acaba sen memnun kaldın mı Nasıl oldun şuan iyi misin
Bence ben en son raddedeyim kanama bile olmuyor öyle Ağrım öyle sancım oluyor ki artık gerçekten Can'ımdan bezdim
Evet malesef yaşam kalitesini çok kötü etkiliyor. Bende de kanama yok şiddetli ağrı vardı. Olur da ilerde ameliyat düşünürsen sıradan bir genel cerrahda olma ameliyatını. Ben ameliyatı da araştırdım iyi bir proktoloji uzmanı olması lazım.

Merhaba arkadaşlar brnimde doğum sonrası fissür oluştu ilk zamanlar çok ağrım vardı çok zor günler geçirdim.şimdi arada sırada kanama oluyor..kızım 7buçuk aylık biraz daha ek gıdaya alışınca botoks yaptıracağım.çünkü ankarada bir dr la konuştum az da olsa süte geçer dedi.fiyat 400 tl bu arada.allah herkesib yardımcısı olsun.

Merhaba yelser bende botoks yaptırdım bugün 7. Gün fakat ben hağla aynı acıyı çekiyorum etkisi ne Zaman başlıyor napmalıyım

Yarın kontrolüm var fakat ben çok yine çok acı çektiğim için sanırım 2. Çatlak oluştu çok fazla bi kaşıntı ve hafif bir acı var başka bi yerinde

Yarın kontrolüm var fakat ben çok yine çok acı çektiğim için sanırım 2. Çatlak oluştu çok fazla bi kaşıntı ve hafif bir acı var başka bi yerinde
Dr
Dr ne dedi ?

Makat catlagi icin botoks yaptirip iyilesen iyiki yaptirmisim diyen varmi ? Bu dertten kurtuluym derken yeni bi sorun yasamak istemiyorm artik. Tam 1 sene oldu bunu cekiyorum. Yaptiran arkadaslar sonuctan memnunmusunuz

Merhaba yelser .. daha önce yazmıştım botoks yaptırdım etkisi başlamadı diye .. 7. Gün etkisini gösterdi .. iki hafta boyunca çok iyiydim ..fakat 3 aylık bebeğim olduğu İçin sıcak su oturmalarına kremlere çok dikkat edemedim .. yediklerimede çok fazla değil normal dikkat ettim .. ve sürekli grip olduğum İçin bi gün yatmadan önce aferin hap aldım ve sabah sanırım aşırı derece kabız olmuşum .. bende botoksun etkisiyle farkedemedim ve zorladım kendimi .. ardından biraz zaman geçti ve baktım ki bir tane Eti'n yanında 2 tane daha et çıkmış ve o bölgeyi sıkıştırmış .. napıcağımı bilmiyorum .. nolur yadım edin bana .. bugün karar aldım ve artık çok dikkat edicem allahın izniyle .. lütfen yardımcı olun bana ne derseniz ne söylerseniz yapıcam .. sende bildiğim kadarıyla 3 tane var demiştin .. söyle bana ne krem alayım ne içeyim gün içinde ne yiyeyim .. nolur yardım edin bana

Ben bu hafta botoks yaptirmaya gidicektim ki 1 senedir gecmeyen sey su gunlerde iyilesmeye basliyor gibi. Daha iyi hissediyorum kendimi. Bende bebegim oldugu icin cok dikkat edememistim ilk zamanlar ondan bu kadar uzadi sanirim. Bagirsaklarinin calisma problemi yoksa cok yesillikli beslenmek iyi olmuyor diye dusunuyorm. Cunku surekli tuvalet ihtiyacin oluyo o zamanda oda kotu yapiyor bu hastalikta. Bende oyle oldu en azindan. Simdi diyeti biraktim aci haric herseyi yiyoru, 10 gundur progtolog la bepanten i karistirip kullaniyorm, sabah aksam 1 kasik duphalac iciyorum uc gunur agrim bayaa azaldi cok sukur. Bunlarin oncesinde de 1 ay daflon kullandim ama bebegin kucuk olduguna gore emziriyorsundr onu kullanamazsn heralde. Iyilesmis degilim biliyorum ama bir umidim var artik. Allah sifa versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…