Anal fissür Ve Botox tedavisi

Maalesef bende bu sıkıntıyı yasayan biriyim hayatım berbat, bütün psikolojim bozuldu buraya girince iyice yerlere çöktü başından sonuna kadar bütün yazıları okudum. Resmen biriniz de evet geçti kurtuldum çok iyiyim demedi. Ağlamak istiyorum......

beril hanım. bulabildiğiniz her fırsatta ozonlanmış kantaron yağı kullanın. ve hemorrel kremi mutlaka deneyin. ikisinden de pişman olmazsınız...

Herkese selam uzun bir aradan sonra bildirim yapayım dedim,2.botoxtan sonra sıkıntım kalmadı bağırsaklarımı düzene koydum acı çekmediğim dönemde.... Vee şimdi şükür çok iyiyim, ben en çok defne küründen şifa buldum onu şiddetle tavsiye ederimÇekmeyen bilmez yine ara ara yazacağım sıkıntı olursada olmazsada... Kk da en büyük sıkıntım konuların sonu olmayışıydı bunun için aralıklıda olsa yazmaya çalışıyorum Herkese şifasını versin bizede aracı olmayı nasip etsin :KK200:

Herkese selam uzun bir aradan sonra bildirim yapayım dedim,2.botoxtan sonra sıkıntım kalmadı bağırsaklarımı düzene koydum acı çekmediğim dönemde.... Vee şimdi şükür çok iyiyim, ben en çok defne küründen şifa buldum onu şiddetle tavsiye ederimÇekmeyen bilmez yine ara ara yazacağım sıkıntı olursada olmazsada... Kk da en büyük sıkıntım konuların sonu olmayışıydı bunun için aralıklıda olsa yazmaya çalışıyorum Herkese şifasını versin bizede aracı olmayı nasip etsin :KK200:

merhabalar Yelser uzun zaman oldu gerçekten :)
şimdi ben de hamileyim ev rahatsızlığım tam da beklediğim tekrarladı ki ben defne küründne sonra senelerce hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ta ki hamile kalana kadar :KK43:
ben de senin önerilerin doğrultusunda botoksa baş vurmak istedim bu dönemde ama aldığım bilgi hamile ve emziren kadınlara önerilmediğiydi. sadece bir kişiye sordum daha gerçi ama gene de şimdilik iptal ettim bu planı :KK43:
sen hamileyken yaptırmıştın botoks galiba değil mi? yanlış mı hatırlıyorum?

merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun 6 yıl önce hamileyken başladı sürekli ishaldim kan ilacı bende ishale neden oluyor tuvalette oturup sürekli ıkınıyordum makatımda bi şişlik oldu eşim bağsur olabileceğini söyledi sonradan kendiliğinden kayboldu doğum yaptım tuvalette çok acı çekiyorum ben kabızım zannediyorum acı her geçen gün artıyor ama ben kendime bakamıyorum bile çocuğumu emzirmeye okadar yoğunlaşmıştım ki tuvalette ağlıyordum ki günde 2 kere tuvalet giren birisiyim kolay kolay kabız olmam her tuvalet işkence en son dayanamayınca eşim sıcak su banyosu ve bazı kremler getirdi ama süte geçer diye krem de sürmüyorum ameliyat oldum doktor kası az kesmiş 15 geçti hala düzelme yok aynı doktor bir daha ameliyat etti zamanla toparlandım ara ara yine acıdı başka bi doktor bi karışım verdi sürünce geçiyordu ağrım 4 ay önce başka bişeyden ameliyat oldum yine kan ilacı verdiler 2 tane içtim yine yaram açıldı o ilaçta ne varsa hastalığım depreşti ilk zamanlar önemsemedim hayvan gibi yedim acıları turşuları sonuç başa döndüm 1 aydan fazladır ağrı çekiyorum aynı krem bi fayda etmiyor sıcak suya oturuyorum bi gün rahat gibiyim ama seviniyorum ikinci gün yine korkunç ağrılar yazıları okudum ama ortak sorun kabızlık ben kabız değilim eşim bi dr arkadaşına sormuş kronikleşti ameliyat olmalı demiş ben ameliyattan komplikasyonlarından ve muayeneden çok korkuyorum

merhabalar Yelser uzun zaman oldu gerçekten :)
şimdi ben de hamileyim ev rahatsızlığım tam da beklediğim tekrarladı ki ben defne küründne sonra senelerce hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ta ki hamile kalana kadar :KK43:
ben de senin önerilerin doğrultusunda botoksa baş vurmak istedim bu dönemde ama aldığım bilgi hamile ve emziren kadınlara önerilmediğiydi. sadece bir kişiye sordum daha gerçi ama gene de şimdilik iptal ettim bu planı :KK43:
sen hamileyken yaptırmıştın botoks galiba değil mi? yanlış mı hatırlıyorum?
Evet 3.ayda yaptırdım dr sakınca yok demişti ben erken Doğum yaptım 27+3 ama hiçbir dr buna bağlamadı şükür oğlum iyi ama yine de yazmak istedim

merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun 6 yıl önce hamileyken başladı sürekli ishaldim kan ilacı bende ishale neden oluyor tuvalette oturup sürekli ıkınıyordum makatımda bi şişlik oldu eşim bağsur olabileceğini söyledi sonradan kendiliğinden kayboldu doğum yaptım tuvalette çok acı çekiyorum ben kabızım zannediyorum acı her geçen gün artıyor ama ben kendime bakamıyorum bile çocuğumu emzirmeye okadar yoğunlaşmıştım ki tuvalette ağlıyordum ki günde 2 kere tuvalet giren birisiyim kolay kolay kabız olmam her tuvalet işkence en son dayanamayınca eşim sıcak su banyosu ve bazı kremler getirdi ama süte geçer diye krem de sürmüyorum ameliyat oldum doktor kası az kesmiş 15 geçti hala düzelme yok aynı doktor bir daha ameliyat etti zamanla toparlandım ara ara yine acıdı başka bi doktor bi karışım verdi sürünce geçiyordu ağrım 4 ay önce başka bişeyden ameliyat oldum yine kan ilacı verdiler 2 tane içtim yine yaram açıldı o ilaçta ne varsa hastalığım depreşti ilk zamanlar önemsemedim hayvan gibi yedim acıları turşuları sonuç başa döndüm 1 aydan fazladır ağrı çekiyorum aynı krem bi fayda etmiyor sıcak suya oturuyorum bi gün rahat gibiyim ama seviniyorum ikinci gün yine korkunç ağrılar yazıları okudum ama ortak sorun kabızlık ben kabız değilim eşim bi dr arkadaşına sormuş kronikleşti ameliyat olmalı demiş ben ameliyattan komplikasyonlarından ve muayeneden çok korkuyorum
Benim sürekli ishal olan bir arkadaşım da ameliyat oldu şu an sıkıntı yok geçmezse bende olacaktım bu acıyla yaşanmaz ben dr verdiği karışımdan da fayda gördüm ama botoxu tek geçerim

Benim sürekli ishal olan bir arkadaşım da ameliyat oldu şu an sıkıntı yok geçmezse bende olacaktım bu acıyla yaşanmaz ben dr verdiği karışımdan da fayda gördüm ama botoxu tek geçerim

bende botoksa karar verdim ankara'da yada konya'da klinik arıyorum siz nerede yaptırdınız

1 ay once 1 tane olan fissurum bugunku kontrolde 6ya cikti.Henuz kroniklesmedigi icin botoxu deneyelim.dedi doktorum.Pazartesi yaptiracagim ama moral olarak cokmus durumdayim.Bende agri yok cok.Yani cok zorlsrsam nadir agri cekiyorum.Doktor bunun iyi olmadigini soyledi.1 ayda oldiysa bu demektir yine olacak.Tam kurtulmanin caresi yok bundan sanirim.

Nasipse yarin botox olacagim.Insallah tek seferde kurtulurum.Izledim youtubedan da kisa suruyor ama agri sizi olacak mi bilmiyorum.Insallah olmaz..Yazacagim gelismeleri.Yarin uygulanacak ve 1 ay sonra kontrolum olacak.

merhabalar
epey iyileşmiştim ağrılarım geçmişti dişim için kullandığım antibiyotikle ishal oldun ve en başa döndüm konya'da botoks yapan bi doktor buldum salı günü yapılacak inşallah tek seferde çare bulurum

merhabalar bu gün medicana hastanesinde botoks yapıldı anestezi olunca ağrı falan olmadı dr başarı oranı epey yüksek dedi inşallah bende de başarılı olmuştur şimdi sicak su ve kremlere devam edeceğim etkisi 6 ay sürüyormuş inşallah bu sürede yara iyileşir

Nasipse yarin botox olacagim.Insallah tek seferde kurtulurum.Izledim youtubedan da kisa suruyor ama agri sizi olacak mi bilmiyorum.Insallah olmaz..Yazacagim gelismeleri.Yarin uygulanacak ve 1 ay sonra kontrolum olacak.

Neredeyse 1 ay gecti.Kasinti,agri kalmadi.Kan da gelmiyor zorlamada.Bana doktorum ne sicak su ne de krem verdi.Hic birsey surmeyeceksin bolgeye dedi hatta tuvalet kagidi bile kullanmami istemedi.Simdilik hersey iyi.Haftaya cumartesi gunu kontrolum olucak.Dokununca eskiden aci ve sislik hissederdim.Simdi hicbiri yok.Insallah botox bu derdime care olmustur ve yenilemez.En buyuk korkum o.2 haftadir yeme duzenim biraz bozulsa da bir sikintim yok sukur.Insallah hep boyle olur.
Fissuru kronik degil de akut olanlar bence mutlaka ameliyattan ziyade oncelikle botox denemeli.Benim akuttu fissurum ve su an icin bir problem yok.Doktorum da akut fissuru olanlara operasyondan ziyade,kucuk catlak icin kesi atmamak icin sansimizi deneyelim diye botox oneriyoruz demisti.Once bir acaba daha fazla para koparmak icin mi diye dusunsem de sukur simdilik sorun yok.Hepimize cok gecmis olsun.

Doktor kontrolunden donuyorum.Sonuc: catlagim tamamen iyilesmis.Bundan sonrasi daha onemli.Hala kabiz ve ishal olmamam onemli.Simdilik sukur atlattim gibi.Insallah tekrarlamaz.Izmirdeyseniz Burhan Karabag'i tavsiye ediyorum.1 kez muayene ucreti verdim ve botox disinda 4 -5 defa gittim.Hicbirinde ekstra muayene ucreti talep etmedi.Ameliyati biraz pahali yapiyormus(gerci para odakli olsaydi direkt bana da ameliyat derdi ama basit bir catlak oldugu icin ameliyat tercih etmem dedi yani hasta odakli bir doktor ) ama hastaya yaklasimi,muayene sureci(ki bu rahatsizlikta en onemlisi ) hastayi surecle ilgili bilgilendirmesi herseyi dort dortluk.Bunu da ben cok arastirdim anca buldum.Bu civarda muzdarip olan varsa yardimci olmak istedim.Hepimize Allah sifa versin.Insallah hepimiz kurtuluruz bu hastaliktan.

Merhabalar. Bu rahatsızlığa yaklaşık iki yıl önce doğum neticesinde yakalanmıştım. O dönem resmen bunalıma girmiştim. Şimdi ise şükür ameliyatsız düzeldim ve tecrübelerimi anlatmak istiyorum size...

Öncelikle moralimi bozan bir bilgiye değineyim. Çatlak iki hafta sonra iyileşmemişse kronikleşmiştir ve ameliyat veya botoks gerekir bilgisine inanmayın.

Ben bu süreçte kabız olmamaya çalıştım duphalac kullandım, kürler kullandım, doktorun ilaçlarını kullandım ama 1 yıl geçti düzelemedim. O dönemde mor renkli desitin marka pişik kremi iyi gelmişti. Tuvaletten önce ve sonra sürüyordum ve şırınganın iğnesiz ucu ile içine biraz sıkıyordum.

Daha sonra bir bilgi okudum. Normalde alafranga tuvalet kullanırım ve alaturkanın daha sağlıklı olduğunu duydum. Bunu sağlamak için alafranga tuvalette ayağın altına tabure koyunca alaturka gibi olduğunu öğrendim. Bu metodu bir süre uyguladım. Ve dışkının daha rahat boşalmasını ve çatlağın yerindeki gerilimin azalmasını sağlamış oldum. Şükür ki bu şekilde rahatsızlığım düzelmiş oldu... ve krem ilaç vs kullanmadan düzelmiş oldu.

Halbuki ameliyet ol diyen doktor bile çıkmıştı karşıma.

Maalesef bende bu sıkıntıyı yasayan biriyim hayatım berbat, bütün psikolojim bozuldu buraya girince iyice yerlere çöktü başından sonuna kadar bütün yazıları okudum. Resmen biriniz de evet geçti kurtuldum çok iyiyim demedi. Ağlamak istiyorum......

Canınızı sıkmayın bir önceki mesajımı okuyun. Ben de sizin gibi acaip takmıştım kafayı ve psikolojim bozulmuştu ama şimdi şükür iyileştim...

Herkese selam ben iyiyim şikayetim kalmadı şükür ama hala kabız olmamak için çaba gösteriyorum sıkıntı olursa yine botoks düşünüyorum ameliyat olmamak için elimden geleni yapacağım. Umarım herkes bu yazılardan faydalanır sonuna kadar yazacağım dedim , uzun zamandır iyi olduğum için ara ara güncelliyorum Allah derman arayan herkese şifa versin

Arkadaslar bu aciyi ceken bilir. Zaten ne kadar zor bisey oldugunu bilmeyende girip buralarda baskalarina derman olmaya calismaz. Hepimizin birbirimizi cok iyi anladigimizdan eminim oyuzden ben bunu 1.5 sene cektim ve defalarca doktora gittim.dogumdan sonra oldu bendede. Her seferinde once ilac tedavisi haftalarcs gecmezse ameliyat dediler. Tabi her seferindede biraz iyilestim haftasinda yine frnalastim. Son gittigim doktorm sagolsun direk ameliyat dedi. Bu kadar zamanda grcmeyen bisey gecmez dedi. Bir cesaret 3 gun sonra ameliyat oldum. Allah razi olsun hayatimi kurtardi. Gectigimiz mayis ayi ameliyat oldum. Ameliyattan sonraki surec hic korktugum gibi olmadi. Hergun cok daha fazlasini cekiyodm zaten. Suan aciyla gecen zamanima yaniyorum. Isin ozeti gecmiyorsa ameliyat olun bir hafta ceker kurtulursunuz. Allah hepinize sifa versin

Herkese selam ben iyiyim şikayetim kalmadı şükür ama hala kabız olmamak için çaba gösteriyorum sıkıntı olursa yine botoks düşünüyorum ameliyat olmamak için elimden geleni yapacağım. Umarım herkes bu yazılardan faydalanır sonuna kadar yazacağım dedim , uzun zamandır iyi olduğum için ara ara güncelliyorum Allah derman arayan herkese şifa versin

Yazin ameliyat mi botox mu surecimde bana o kadar yardimci oldu o kadar umut verdi ki bastan beri yazdiklariniz.Cok sagolun.Insallah bir daha hic sikinti yasamayiz.Bende tekrarlarsa botox yaptiririm ameliyattan olabildigince uzak durmaya calisicam.

Bende 2 aydır çekiyorum bu acıyı bi ara düzeliyodu nerdeyse yeniden kabız oldum ve herşey mahfoldu. Bu defne kürüne başladım bugün 2. Günüm. Daha bi gözle görülür etkisini görmedim ama, işe yarasın bu kürü önerenin kendisine ailesine 5 vakit dua edecem söz :) inşallah iyileşirim

X