bende senin gibi kan sizim 2 yılda bir damardan kan veriyorlardı. Bu sene ilk defa ne yersen kabiz oluyordum. Bıraktım herseyi bana ne zararlı onu bulmaya çalıştım baktım olacak değil. Çok iyi hi doktor araştırdım erzurum da ona gittim yıllardır kan sizim karin ağrım var ve kabizdim dedim. Bana endoskopiyle bi kan testi yaptırdı ve yatis verdi. Sonuçlar çıktı ve ben cokyakmisim . Gluten beni kabiz yapıyormuş. Duphalac ictim içimi bi güzel b osalttim hemen gittim bir güzel fırın tabak kasik falan aldım 1 gün sonradan yiyeceklerini sipariş ettim ve 1 ayda kakabizligim 2 günde 1ncikmaya gaz ise tamamen bitti doktor 6 ayda iyilesecegimi söyledi. Kansızlık kabiz yapmaz ama yıllardır adet ve kansizlik duzelmiyorsa bunu iyi bi doktora atlat yada özellikle c olyaktan şüpheleniyorum deyok ama kansizlik var bende demir eksikli verdi dahlihe doktoru oligofer fol kan verdi ictigimde kabizligim arti bende biraktim kan ilacini ama icinde daha cok kabizligim oluyor bende biraktim kendi doktorum sadece parmakla muayene ediyor baska bir sey yapmiyor kansizlik var bende hep zaten o suruplardan oldu kabizligim simdide korkuyom icmeye
Ya arkadaslar biktim artik ne olur yardim edin kabizligim duzelmiyor bir turlu sabah salata yulaf ezmesi yogurt armut oglen yemegi salata sebze corbasi zeytin ton baligi zeytin aksam kuru fasilye bulgur pilavi sebze corbaso salata yiyorum neyde yanlis yapoyorum sizler ne yiyorsunuz tam bugday makarnadi kepekli princ yiyorum ama hala kabizlik var gun boyu gaz cikariyorum birde
a4kadaslar ben idrara cok cikiyorum bu beni kabiz yapiyor olabilirmi 12 kere cikiyorumdur idrartahlili temiz cikti
Tesekurler nese k dubhlav iciyorum doktorum verdi 1ay kullan ic dedi sonra birak dedi onla birlikte icsem bir sey olurmu kisa suremi icim birde cuca incir surubunu birde oglen aksam yemeklerinde ne yiyim sebze corbasi tabak dolusu salata bulgur nohut kepekli makarna tonbaligi tam bugsay ekmeginide gunde sadwce 1 dilim yiyorum oglenleyin aksam sabah ekmek tuketmiyorum yumurta et yani lifsiz seyler hicmi tuketmim dengeleyemiyorum bir turlu oglen yemeginde ve aksam yemeginde ne yiyim botox yaptirali 36 gun oldu kabizlik oldugu icin iyilesmiyorum birdw ben 20 yasinda bile degilim diyabet filan degilim kan degerletim temiz seker yok bagirsagim temiz sorun bende yani
Nese k dediklerini uyguluyorum zaten kayisi dereotu ssvsb kslkip iciyorum pancar salatasinida yaptim bugun yedim brnim her ogunde lifsiz seylermi yemeliyiz ben hic lifsiz seyler yemiyorum gun boyu lif bir gun yediklerini yazarmisin ona gore bende o tur seyler yiyim lifsiz seyler ne yiyorsyn mesala b3n lifsiz seyler yemege korkuyorum kabiz kalirim die cay kahve beyaz un pilav makarna ekmrk peynir sut agzima surmuyorum dogrumu yapiyorum erik kayisi incirdut tukeyiyorum kabiz kalmim dite tik yok ams gene kabiz kaliyom ikinmiyorum ama fissurum kaniyor ncare birdaha aliyimmi 2 hafta sonra calismaya baslicam ins ozamana jadar iyilesirim biktim vallah bana bir ornek verebilirmisin sabah oglen aksam ne yiyorsun lifli lifsiz seyleri nasil dengeliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?