- 8 Eylül 2015
- 50
- 13
Tesekkurler nese abla yardimin icin 7 de kalkiyorum komposto iciyorum 15 dk sonra kalhvalti yulaf ezmesi misif gevrrgi karistirip bir kase rokali salata kefir icine probiyotik sase takip yiyorum kahvaltimi yapiyorum 11 de 2 hurma su iciyorum saat 1 de sebze corbasi rokali salata zeytin bir dilim ekmek senin derr otlu yumurta tarifini yapip yiyiyorum 4 de dort tanr burcak yanina komposto iciyorim 5 bucuktada kabak cekirdegi yiyirum aksam yemeginde 7 sebze corbasi pancar salatasi mercimek corbasi bulgur pilavi tom balik yiyirom incir ektiresi bir olcek suyla iciyorm 9 da ankara armudu yiyiyorum yatmadan once komposto icip uyuyorum hrr yemekten once iki kasik yemegi zeytin yagi iki su bardagi ilik su iciyorum makarnamda tam bugday makatnasi kepekli pirinc cay kahvedd bagirsaklati yavaslattigi icin icmiyoruk bidr baklagil tuketmelimiyim pshllium hilusk icmiyorum icimmi bunlari uapiyorum aksam yemklerini hic ayarlayamiyorum mesela sebze corbasi salaata yanina ne yiyecegimi bilmiyorim sebze corbamda kabak pirasa ispanak bu sebzeleri sewiyorum karnabahr lahana brokoli tuketmiyorum bide her aksam yemeginde et turu yemegi yemelimiyom sabah aksam ekmek yemiyorum bide doktorum demittiki salatalatina fasulye yada nihut kat bnde katiyorum ornek olarak aksam yemegi sebze corbasi salata makarna yesem olurmu
nesfissurcum kompostonda özellikle gün kurusu kayısı var mı? yulaf ezmesi mısır gevreği karışımında süt var mı? özellikle inek sütü yulaf ezmesinin etkisini azaltıyor. soya sütünü öneririm. kefir içine neden probiyotik katıyorsun? probiyotiğin fazlası barsak gazını arttırır, özellikle bir gün kefir ertesi gün probiyotik dönüşümlü içebilirsin. akşam yemeğinde hem sebze çorbası, hem de mercimek çorbası mı yedin? gördüğüm kadarıyla bayağı sulu yemek tüketiyorsun, aslında sulu yemek kabızlık için iyidir, fakat fazlası sende şişkinlik yapmıyor mu? bir yazında gaz şikayetin olduğunu yazmıştın, bence bu yediklerin gaz yapıyor. yediklerin çok güzel yiyecekler ama barsaklar için posaya da ihtiyaç var, özellikle köfte, bonfile, tavuk eti protein olarak ve geç sindirildiği için öğle ya da akşam yemeğinde olsun, kepeği az olan ekmek tercih et, eğer bulgur pilavı ve makarna yiyorsan ekmek yemeyebilirsin, ama kahvaltıda 1 dilim ekmek ye, makarnanı sebzeli ve etli ye, öğün aralarında yediklerine devam et. akşam yemeğinde sebze çorbası, salata ve makarna olur tabi. bu yediklerinden sonra ertesi gün saat kaçta tuvalete çıktığını yazar mısın? sağlıkla kal.