- 13 Mayıs 2014
- 8
- 2
Herkese selam kabus geri döndü, kabızlık ve gün boyu süren acılar dün beni mahvetti. Vitamine başladığım günden bu yana sıkıntım olmaya başladı ama daha gün boyu surmemisti ta ki düne kadar. GebeyiM ve cok korkmaya başladım ,dün ben agladikca bebeğim sürekli tekme attı ve bu beni daha çok üzdü dr botox için izin vermişti dün daha önce yaptırdığım hocayı aradım ve salı gününe randevu aldım gebeliğimi ve doğumu bu şekilde gecirmem mümkün değil doğum sonrası ise ameliyat olacağım. Sabah öğlen akşam hosaf içiyorum ve yine günde 3 kere 3 yemek kaşığı günde 9yemek kaşığı na denk geliyor öğlen bi kase müsli ve bol sebze yeşili kabızlık geçti ama agri devam ediyor günde 2 kere sıcak suya oturuyorum ama sadece 10dk zararlı olur diye endiseliyim gebelik yüzünden defne kürü yapamıyorum ama yediklerim çok yumusatti çok mutsuzum demekki ameliyatsız olmayacak..
Bu aralar iyiyim dedin kesin iyileştim kurtuldum diyemiyorsun ama değilmi ? Nasıl bir illetse dönüp dolaşıp yine yaşanıyor demekki ameliyat olacağım ama tekrarlama kesinlikle olmaz diyemiyor kimse ne bileyim elimden geleni yapacağım.allaha şükür iyiyim bu aralar ama senin gibi hamilelik durumu söz konusu olduğunda ne olacak bende bilemiyorum. hala tuvalet öncesi ve sonrası zeytinyağı alışkanlığım devam ediyor, 1,5 senedir neredeyse hiç bırakmadım.
Ne kadar oldu ameliyat olalı ve ameliyat sonrası dönem benim en büyük korkum işte ayrıntıları anlatırmısiniz birde Nerede kime yaptırdınız şimdiden teşekkürler.Ameliyat diyorum baska bir sey demiyorum cok cektim fiddurun sikintisini ki kabiz olmadigim halde. Bir an onceameliyat olup kurtulun ameliyatta n hemen sonra agrilarim gecti. Allahim kimseye yasatmasin sukur iyiyim ben
Selam botox sizisi çok sürmüyor gitmeden yaptırabilirsiniz. Defne kürü mutlaka yap ve makatinı zeytinyağıyla temizle Allah yardımcın olsun.merhabalar herkese. tüm yazılanları okudum. bende de aynı sorun var. o kadar çok doktora gittim ki. en sonunda botoks yaptırmaya karar verdim. istanbulda iki farklı yerle görüştüm. birisi 2700 lıraya yapıyo birisi de 1200 liraya. haliyle ben de 1200 liraya yapan yerle anlaştım. ama sömestr tatili sebebiyle memlekete gideceğimden dönüşte yaptırmaya karar verdim. çünkü ilk zamanlar biraz sızın olacak dedi doktor ama döner dönmez yaptıracağım. sizden duyduğum defne kürünü hemen yarın temin edeceğim. son raddedeyim artık acı anlamında. umarım botoks işe yarar
Selam botox sizisi çok sürmüyor gitmeden yaptırabilirsiniz. Defne kürü mutlaka yap ve makatinı zeytinyağıyla temizle Allah yardımcın olsun.merhabalar herkese. tüm yazılanları okudum. bende de aynı sorun var. o kadar çok doktora gittim ki. en sonunda botoks yaptırmaya karar verdim. istanbulda iki farklı yerle görüştüm. birisi 2700 lıraya yapıyo birisi de 1200 liraya. haliyle ben de 1200 liraya yapan yerle anlaştım. ama sömestr tatili sebebiyle memlekete gideceğimden dönüşte yaptırmaya karar verdim. çünkü ilk zamanlar biraz sızın olacak dedi doktor ama döner dönmez yaptıracağım. sizden duyduğum defne kürünü hemen yarın temin edeceğim. son raddedeyim artık acı anlamında. umarım botoks işe yarar
Selam botox sizisi çok sürmüyor gitmeden yaptırabilirsiniz. Defne kürü mutlaka yap ve makatinı zeytinyağıyla temizle Allah yardımcın olsun.
Kayısı incir hosaf yap sabah öğlen akşam iç ve ye 3 yemek kaşığı zeytinyağını da sabah öğlen akşam 9 kasik oluyor iç ve mutlaka bir öğün yulaf ezmesi ye ve mutlaka her öğün yeşil salata ozaman rahatlarsin defne kürünü yapıyorsan zaten sıkıntın olmaz.ya ben kabizligimi duzeltemiyorum 2 gundur cikmiyorum ve cok korkuyorum oglen sebze corbasi salata bulgur kuru fasulye sksamda salata sebze corbasi et veya balik yiyprum acaba yediklerimden birimi kabiz yapiyor baklagil yemimmi sizce bulgur pilsvi bunlari her gun yiyoeum acaba bunkar kabiz yapiyo ve cok gazim var sizler oglen aksam ne yiyorsunuz her gun baklagil yiyormusunuz sebze c7rbadi ve salatayi oglen aksam tuketiyorum yanlarina ne yemwm lazim
Defne kürü kapalı kaptaysa hicbirsey olmaz ncare fayda etmediyse bir daha alma boşýere,dediklerimi yap kabızlık geçer ama benim gibi kabiz olmamana rağmen acı çekiyorsan sıcak suya otur 3dk krem sür wc çık işini bitirince temizlen tekrar sıcak suya otur ben uzun oturamiyorum sen 15 dk otur sonra tekrar krem zeytinyağlı pamukla bekle ok Allah yardımcın olsun cnm. Birde günde 3kere yap Sıcak suya oturmayi ben en fazla 2 yaptım oda 2 gün şimdi 1 kere....cok sagol yelser dediklerini uygulucam defne kurunu 6 ay once kullanmistim yarida birakmistim ona devamcwdimmi yoksa yenimi yapim bozulurmu bu defne kuru cekmecedeydi nese k uyarisiyla ncarede kulandim botoxdan once ama fayda etmedi nese k ncareyle iyilesmisti bir de botoxla ncare genemi alsam acaba. botox yaptim 12 gun once gene ayni agri var kabizlikta var ncareyi almak istiyorum ama gene fayda etmez die korkuyorum
Biliyorum o markayı canım ama hiç denemedim, bugün botox yaptirdim bakalım neler olacak.bu arada kabızlık için aklıma bir şey daha geldi. ben 2 gün tuvalete çıkamazsam eğer hemen bu yola başvuruyorum ama abartmanızı tavsiye etmem. marka veremiyoruz ama en çok bilinen form çay markasının kayısılı olanı bu dert için bire bir haberiniz olsun. bende ufak bir bağırsak tembelliği yaşayınca aklıma geldi.. akşam içip yatın ertesi sabah sıkıntınız hallolmuş olur