Selam peçete değil makyaj pamuğuyla ve zeytinyağıla kurula comeroglu demişti çok faydasını gördüm gerekirse hep yanında taşı ,tam anlamıyla geçmiyor konu sahibi benim hep dikkat etmek zorundayım şimdi hamileyim ki hosaf siz günün geçmiyor şükür çok sıkıntı yok ama iki gün İçmedım yine tahriş oldu Allah yardımcımız olsunnese k sicak suya girdikten sonra neyle kuruluyorsun benim hala pisik sorunum gecmedi simdi regl oldum kasintim artti hangi peceteyle kuruluyorsun acaba pecete yapiyo olabilirmi dokunarak peceteyle kuruluyorum ama hem vajinam hem makatimin etrafi tahris olmus peceteler tahris tapiyo olabilirmi
Geçiyor ama benim yine sıkıntılarım oldu şu an bile hafif var ,heppp dikkat etmek lazımartik pamukla kuruluyorum daha iyi geldi dun botox yaptirdim suan agrilarim cok yok ins iyilesir
Evet canım kullanması yanında taşıması daha kolay ve bence hijyenik...bahsettigin makyaj pedi mi aldigimin ustunde yaziyir farkediyormu
Ben hergün çıkıyorum ama bazen sıkıntı oluyor gün geçiyor stress yapma, ılık suya otur 5dk sonra wc 5dk bekle baktın olmadı uzun uzun oturma yediklerin iyi bence pırasada ye sık sık sebzede cok önemli yumuşak tutuyor. Botox 1 ayda tam rahatlatiyor ondan sonrası daha önemli düzene oturtmak için 6 ayin var yaranın iyileştirmek için dengeli beslenmeyi öğrenmezsen benim gibi arada kaytarirsan sıkıntı cekiyorsunaroadaslar botoxdan dolayi sanki hissetmiyom makati hep ikiniyom gubi birde ordaki skin tag buyumus gibi sizde ee boyle oldumu yaptirdiginixda her gun tuvalete cikiyormuydunuz bugun tuvalete cikmadim moralim bozuldu her gun cikmaj gereklimi jabiz olmamak icin cok agrim yok ama tuhaf makatim
Canım konuyu taradım bunu aradım biliyormusun 34 sayfa aceleciligim yüzünden atladım sanırım Sağol yüzüstü yatmak sıkıntı yatıp bacaklarımın altına yastık koysam olurmu sence yine Hızır gibi yetiştin kabızlık yok bugün ağrım daha hafif ama doğuma kadar ne yaparım birde krem tamam ama göbek iyice çıkınca ayıptır söylemesi elim yetismez mecbur kaldım botoxa vitaminler beni mahvetti canım ya! Herşey yolundaydı çok üzülüyorumah yelser çok üzüldüminşallah botoks en azından hamileliğin süresince rahatlatır seni, sonrasında olmadı ameliyat olursun ama lütfen üzme kendini, allah yardımcın olsun ve şifa versin... hamile olduğun için defne kürü yapamıyorsun tabi ama daha önce bir formül daha yazmıştım hatırlarsan.. ibrahim saraçoğlunun ısırganotu küründen bahsetmiştim ve çok fayda gördüğümü, kalan ağrılarımı ve kaşıntılarımı tamamen aldığını yazmıştım. bu kür içilmiyor, lapa haline getirdiğin ısırganotunu bölgeye gazlı bez yardımızla yerleştirip bekletiyorsun sadece.. seni rahatlatacağına inanıyorum, denemek istersen ısırgan otu yaprakları kaynar suda 5 dk. kadar kaynatılarak lapa haline getiriliyor ve ılınınca malum bölgeye bir tülbent ya da gazlı bez yardımı ile yerleştiriliyor. 20 dk. kadar yüzüstü yatarak bu şekilde bekleniyor. 1 gece bu uygulamayı yapıyorsunuz 1 gece yapmıyorsunuz. geçene kadar devam ettiriyorsunuz, işte bu kadar :)
Sağol cnm en büyük kabusum buydu biliyorsun aktardan alayım başlayayım bugün. Sen nasıl oldun?yelcer'cim hiç üzülme, dediğin gibi yap sırt üstü yat bacaklarının altına yüksek olacak şekilde yastık koy, önemli olan ısırganotunun gazlı bezden sızacak suyunun bölgeye temas etmesi. ısırganotunun hem yaraları hızlı iyileştirme hem de antiseptik özelliği var, hiç merak etme kurtulacaksın ağrılarından.